Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν θέλω να τσακωθούμε φίλε μου και δεν συνεχίζω μην σε κακοκαρδίσω.Απλώς είναι λιγάκι κωμικό να μιλάς εσύ ειδικά για ελιτίστικη συμπεριφορά και να καταγγέλλεις την ειρωνεία...
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Επιγραμματικά...
1.Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι οι θεσεις της χρυσης αυγης ειναι σοσιαλιστικες(σ αρεσουν κιολας κ απο οτι βλεπω μιας κ εισαι φιλος του μεγαλους κρατους με βαση την υπογραφη σου).
Αυτό δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανένας... πολλές θέσεις της Χ.Α είναι κατ΄επίφαση σοσιαλιστικές άλλωστε το κόμμα είναι ξεκάθαρα εθνικοσοσιαλιστικό... ένας σοσιαλισμός τραβεστί με εθνικιστικά ρούχα... το απόλυτο έκτρωμα δηλαδή... το θέμα μας όμως δεν είναι αν θα κρατικοποιηθούν οι τράπεζες π.χ αλλά το ποιος θα είναι πίσω από τις αποκρατικοποιήσεις... με μπούσουλα την Γερμανία του Χίτλερ βλέπουμε ότι όντως έγιναν σοσιαλιστικά ανοίγματα αλλά πίσω από αυτά ήταν το κεφάλαιο... οι τραπεζίτες και οι μεγαλοβιομήχανοι θησαύριζαν και φυσικά ήταν οι πιο πιστοί υποστηρικτές και χρηματοδότες του Χίτλερ.

2.Συμφωνω οτι η χ.α. ειναι παραπλανητικη γτ ποτε δεν εχει αναφερει ουτε μια θεση απο αυτες επισημα. Μονο για τους μεταναστες μιλαει και ξαναμιλαει. Ουτε 1 στους 10 χ.α. δεν ξερουν τις θεσεις του κομματος αν τους ρωτησεις.
Κάνεις μεγάλο λάθος... η Χ.Α έχει μιλήσει επίσημα και για τις αποκρατικοποιήσεις και για τα υποτιθέμενα μέτρα που θέλει να πάρει κατά της φτώχειας... απλά μιλάνε συνεχώς για τους μετανάστες γιατί αυτό πουλάει... το έχω γράψει εδώ και καιρό ότι το καλό για μας με αυτή την αγέλη είναι ότι τα στελέχη της δεν έχουν την δυνατότητα να προπαγανδίσουν σοβαρά τις όποιες θέσεις τις... αν εξαιρέσεις τον επικοινωνιακό Κασιδιάρη, οι υπόλοιποι είναι θλιβερές καρικατούρες που τραυλίζουν ανοησίες... μπορεί να έχουν βρεθεί 2-3 θεωρητικοί και να έχουν αντιγράψει τις σάχλες του Χίτλερ που ενδεχομένως θα μπορούσαν να έχουν κάποια απήχηση αλλά το να ακούς τον Παναγιώταρο να μιλάει για οικονομία είναι σα να τρως τζατζίκι χωρίς γιαούρτι...

3.Τι εθνικοσοσιαλισμός τι κομμουνισμός το απεδειξε η ιστορια δεν χρειαζεται να βγαλει κανεις συμπερασματα απο την δραση της Χ.Α. η του ΚΚΕ.
Μην μπερδεύεις τον κομμουνισμό με το ΚΚΕ σε παρακαλώ... το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με τον κομμουνισμό... εδώ και δεκαετίες καπιλεύονται πρόσωπα πράγματα και αγώνες αριστερών ιδεολόγων για να στήσουν ένα φασιστικό παραμάγαζο με κόκκινες ταμπέλες...


4. Για πες ποια ειναι η συστημικη στανη που θα πανε τα προβατα αν αφοπλιστει η χ.α.? Οι πιο πολλοι ψηφοφοροι της Χ.Α. ηταν πρωην ΛΑΟΣΙΤΕΣ, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚΙΑ.
Η συστημική στάνη είναι αυτό ακριβώς που λες... ένας κόσμος παγιδευμένος και προδομένος που χρόνια ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τώρα συστρατεύεται πίσω από τον Μιχαλολιάκο... ο Μιχαλολιάκος όμως ξεπέρασε κάποια όρια και από τον Σεπτέμβρη αποδομείται συστηματικά και ξετσίπωτα... το φασιστικό κράτος που μας κυβερνά θυσιάζει τα τάγματα εφόδου του "για το καλό μας" και ανοίγει την στοργική αγκαλιά του να μας επαναπατρίσει... φύγετε από τους κακούς φασίστες και ελάτε σε εμάς του καλούς που σας αγαπάμε...

5. Μακαρι να ανηκα στην μαζα οπως λες,αλλα δυστυχως ουτε ενας στους 10 ψηφοφορους ανεξαρτητου κομματος δεν ξερει ακριβως τις θεσεις του κομματος που ψηφιζει. Οταν ειπα σε εναν γνωστο μου που ψηφιζει Χ.Α. τις θεσεις που εγραψα εδω περα νομιζε οτι του λεω τις θεσεις του ΚΚΕ και οταν του ειπα οτι ειναι της Χ.Α. ξενερωσε. Η μαζα δεν θα κατσει καν να ασχοληθει να διαβασει, ποσο μαλλον να τα γραψει και σε φορουμ.
Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδος σήμερα... ελάχιστοι ψηφίζουν συνειδητά... οι περισσότεροι ψηφίζουν αγνοώντας θέσεις και προγράμματα που μεταξύ μας πολλές φορές δεν υπάρχουν κιόλας... γιαυτό και Χ.Α δυναμώνει... είναι ένα μόρφωμα που βασίζεται στην αντίδραση και όχι στις θέσεις...
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Δεν θέλω να τσακωθούμε φίλε μου και δεν συνεχίζω μην σε κακοκαρδίσω.Απλώς είναι λιγάκι κωμικό να μιλάς εσύ ειδικά για ελιτίστικη συμπεριφορά και να καταγγέλλεις την ειρωνεία...
Προφανώς μπερδεύεις τις σαχλαμάρες που γράφει κάποιος σε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ για να προβοκάρει, με τις πολιτικές θέσεις που ΟΦΕΙΛΕΙ να προπαγανδίζει για το καλό του τόπου... μην τσουβαλιάζεις σε παρακαλώ την Πράγα με τον Μαρξ...
 
D

Delmem9770

Guest
όποιος επιχειρηματολογεί υπέρ της Χ.Α και με επιχειρήματα εντελώς εκτός τόπου και χρόνου όπως ο φίλος μας, πρέπει να σταυρώνεται, να λοιδωρείται και να καθυβρίζεται ή πρέπει να λαμβάνει τεκμηριωμένες απαντήσεις για το τι είναι φασισμός και που αποσκοπεί? Χαρίζεις κόσμο σύντροφε και στον αγώνα που σίγουρα κάποια στιγμή θα δώσουμε, κανένας δεν περισσεύει...
Συγνώμη, αλλά δεν προπαγανδίζω υπέρ της χ.α. κάθε άλλο. Άλλωστε είμαι ενάντιων του κρατισμού και υπέρ ενός ευέλικτου μικρού κράτους που το κάθε άτομο θα είναι υπεύθυνο για τον εαυτό του και θα μπορεί να κάνει πράγματα ελεύθερα δίχως το κράτος να παρεμβαίνει σε πολλά πολλά.

Όσο για αυτό που λες ότι ''το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με τον κομμουνισμό'' είναι πολύ αυθαίρετο και είναι σαν να λέει ένας χρυσαυγιτης ότι η χ.α. δεν έχει σχέση με τον ναζισμό.

Έχεις κράξει όλα τα κόμματα και το κράξιμο και η καταστροφή είναι εύκολα το θέμα είναι να υπάρχουν και προτάσεις. Δυστυχώς το κράξιμο το έχουμε εύκολο, στις εναλλακτικές προτάσεις δυσκολευομαστε .

Στα άλλα που γράφεις από κάτω συμφωνούμε.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
ΚΑΙ ο Σταύρος Θεοδωράκης υποψήφιος.
Άντε,τυχεροί αναγνώστες -και συγγραφείς!!! LOL- του protagon.Να κάτι που σας εκφράζει.
 
D

Delmem9770

Guest
Βενεζουέλα: Στη δίνη λαϊκής οργής
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 23:19
Εδώ και τρεις εβδομάδες, οι αντίπαλοι του προέδρου Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, βρίσκονται στους δρόμους. Οι διαμαρτυρίες είναι κυρίως ειρηνικές, ωστόσο έχουν σημειωθεί και επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας αλλά και μεταξύ αντικυβερνητικών και υποστηρικτών του Μαδούρο. Στις συγκρούσεις έχουν σκοτωθεί 15 άτομα. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Φεβρουαρίου. Φοιτητές της δυτικής πολιτείας Τάτσιρα κατέβηκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την ανασφάλεια. Πολύ γρήγορα το κίνημα διαμαρτυρίας εξαπλώθηκε και η ένταση γενικεύτηκε σε πολλές περιοχές της χώρας. Τα πρώτα θύματα ήταν στις διαδηλώσεις του Καράκας. Ο διάδοχος του Ούγκο Τσάβες, Νικολάς Μαδούρο, κάνει λόγο για πραξικοπηματικά σχέδια της αντιπολίτευσης. Ωστόσο, φαίνεται ανήμπορος να σταματήσει την καταιγίδα που πλήττει τη χώρα του. Ο πληθωρισμός φτάνει το 56%. Πρόκειται για ποσοστό ρεκόρ παγκοσμίως.

http://www.naftemporiki.gr/video/770809
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
871
Το γεγονός ότι ο πιτσιρίκος και ο Βαξεβάνης την έπεσαν τόσο άγρια στον Θεοδωράκη, είναι ένας καλός λόγος να βλέπω με συμπάθεια την κίνησή του.
 

CaveTravel

Member
Μηνύματα
102
Likes
44
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Το γεγονός ότι ο πιτσιρίκος και ο Βαξεβάνης την έπεσαν τόσο άγρια στον Θεοδωράκη, είναι ένας καλός λόγος να βλέπω με συμπάθεια την κίνησή του.
Μπράβο.Πολύ σωστός.Και για να ενισχύσω ακόμα περισσότερο την συμπάθεια σου να σε ενημερώσω
ότι τον στηρίζουν και ο Πρετεντέρης και ο Τσίμας!
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.836
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom