Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

Vicks

Member
Μηνύματα
636
Likes
1.908
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
μου κανει εντυπωση που η LUF ανακοινωσε οτι θα ξεκινησει πτησεις για ευρωπαικους προορισμους χωρις να επιτρεπεται επισημως απο το γερμανικο κρατος να πας διακοπες καπου εκτος γερμανιας (ως 15 μαιου ουτε εντος γερμανιας μπορεις εκτος αν εχεις εξοχικο κλπ)
Έλα ντε, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Πιστεύω βέβαια ότι δε θα δώσει άλλη παράταση της απαγόρευσης ο Maas. @Samion εχω την εντύπωση πως είναι για κατοίκους γενικά. Έτσι κι αλλιώς οι πτήσεις που γίνονται είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.792
Likes
18.361
Θεωρω τις ανακοινωσεις του Θεοχαρη για δηθεν υγειονομικο διαβατηριο 72 ωρων πριν το ταξιδι μια τρυπα στο νερο που αφορα ελαχιστους. Λες και μετα τις 72 ωρες δε μπορεις να κολλησεις, λες και θα ρισκαρει καποιος να μη πεταξει τελευταια στιγμη, λες και δεν υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ερθουν και να σουλατσαρουν ασυμπτωματικοι στα νησια με κατοίκους με μ.ο. ηλικιας τα 60-70 τους οποιους θα ξεκληρισουν ελλειψει νοσοκομειων-γιατρων. Λες και θα δεχτεί καποιος ξενοδοχος το ρισκο να μπει σε καραντινα το καταλυμα και να τους ταιζει κι απο πανω.
Και για να μη πει κανεις τι λες κτλ, καντε το κοπο και πείτε στα σοσιαλ να δειτε σχολια κατω απο δημοσιευματα πχ της Sun οτι η ελλαδα ανοιγει,η συντριπτικη πλειοψηφια θα κατσει σπιτακι της και θα κινηθει εντος.
Τιποτα βέβαια δεν αποκλειει μεμονωμενους τουριστες ή τρελλαμενους σαν εμας εδω μεσα να προσπαθησουν να πάνε οπου ειναι εφικτο, εμου συμπεριλαμβανομενου.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.792
Likes
18.361
"Υποχρεωτικά όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι συμβεβλημένα με έναν γιατρό, ο οποίος σε περίπτωση που υπάρξει ύποπτο κρούσμα θα πρέπει να στέλνει το δείγμα στο εργαστήριο, με στόχο εντός έξι ωρών να υπάρχει αποτέλεσμα για το αν είναι θετικό ή όχι.

Σε περίπτωση που ο τουρίστας έχει όντως προσβληθεί από κορονοϊό, θα πρέπει να φύγει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε μέχρι εκείνη τη στιγμή, μαζί με την οικογένειά του, και να μεταφερθεί σε άλλο ξενοδοχείο στο νησί, που θα είναι “ξενοδοχείο καραντίνας”.

Μάλιστα, θα γίνουν σχετικές συμβάσεις με ξενοδοχεία σε όλα τα νησιά, που θα αποκτήσουν τα λεγόμενα “ξενοδοχεία καραντίνας”. Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ξενοδοχείο όπου διέμενε αρχικά ο τουρίστας δεν θα μπαίνει σε καραντίνα.

Οι Έλληνες που θα θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό θα πρέπει, επίσης, να υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν μπουν στο αεροπλάνο."

Happy holidays..
 

Ntt

Member
Μηνύματα
432
Likes
989
Οι Έλληνες που θα θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό θα πρέπει, επίσης, να υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν μπουν στο αεροπλάνο."

Δες πιο πάνω το σχόλιο μου, θα πέσει πολύ γρηγορόσημο.

Εκτός αν πιστεύουν ότι κάποιος θα ρισκάρει να χάσει όλα τα λεφτά του, για ένα κωλόχαρτο.
 
  • Like
Reactions: GTS

escursione

Member
Μηνύματα
1.413
Likes
4.504
Αυτός που πουλάει 9000 ευρώ τη βραδυα εννοείται ότι δεν προκειτε να το κατεβάσει διότι ποντάρει σε επώνυμους που προφανώς δεν έχουν πρόβλημα να τα πληρώσουν. Πχ ο κριστιανο ροναλντο δεν νομίζω να το σκεφτόταν... Επιπλέον και άδειο να του μείνει και μισή η μία σεζόν δεν νομίζω να στεναχωρεί μιας και όλα τα προηγούμενα χρόνια έβγαλε χρήμα για 2 γενιές.
Σωστά το λέτε παιδιά. Όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις για το πώς θα τρέξει ο τουρισμός φέτος. Απλά μια σημαντική παρατήρηση. Το παράδειγμα της Σαντορίνης είναι μη αντιπροσωπευτικό της κατάστασης. Η Σαντορινη ( και η Μύκονος ) είναι παγκόσμιοι προορισμόι, οπότε το δωμάτιο των 9000 θα πληρωθεί αφού θα βρεθεί παγκοσμίως ένας να το πληρώσει. Με την ίδια λογική η ζήτηση εκεί είναι τεράστια, μιας και η πελατεια ξεφευγει σε αριθμούς, οπότε τα δωμάτια των 400 δεν έχουν λογο να το ρίξουν. Ειδικά αυτά της Καλντέρας δεν θα ρίξουν ούτε μισό ευρώ. Όλα θα φανούν σύντομα πάντως συμφωνούμε. Αλλά πχ τα μη δημοφιλή μέρη στο εξωτερικό σίγουρα θα ρίξουν τιμές

Υ.Γ δεν έχω πει σε αμερικανό ότι είμαι Έλληνας και να μην αναφέρει τη Σαντορίνη.....
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.792
Likes
18.361
Δες πιο πάνω το σχόλιο μου, θα πέσει πολύ γρηγορόσημο.

Εκτός αν πιστεύουν ότι κάποιος θα ρισκάρει να χάσει όλα τα λεφτά του, για ένα κωλόχαρτο.
Ουτε θα ρισκαρουν οι πολλοι, ουτε θα δωσουν το 200αρι του τεστ, δε γινονται διακοπές με αυτες τις προϋποθέσεις.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εντωμεταξύ δεν μπορώ να κατανοήσω το μέτρο "γεμάτες οι αεροπορικές για να συνεχίσουν να πετούν , 50-55% τα πλοια
Αυτο ειναι το πιο ευκατανοητο. Το ποσοστο αυτο θα ισχυει εως 15/6, μετα βλεποντας κ κανοντας, δεν υπαρχει αναγκη κρατησεων οπως στις αεροπορικες για να ληφθει αποφαση τωρα. Επισης τα πρωτοκολλα των πλοιων ειναι ιδιαιτερα γενναιοδωρα οσον αφορα τον αριθμο επιβατων..πλην του ΣΚ Αγ. Πνευματος δεν μπορω να βρω ποτε θα ταξιδευαν πληρη αυτη την εποχη..εξαιρουμενων ταχυπλοων.
 

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.149
Likes
20.458
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Επιπλέον και άδειο να του μείνει και μισή η μία σεζόν δεν νομίζω να στεναχωρεί μιας και όλα τα προηγούμενα χρόνια έβγαλε χρήμα για 2 γενιές.
Όλοι αυτοί συνήθως είναι μαθημενοι να βγάζουν τα χρήματα που υπολογίζουν. Όταν δεν γίνει αυτό, για τον άλφα ή βήτα λόγο, τότε ξεκινάει η μιζέρια. Στην προκειμένη περίπτωση η πραγματική μιζέρια..
 

Vicks

Member
Μηνύματα
636
Likes
1.908
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δηλ αν εχω ελληνικο διαβατηριο κ μενω Γερμανια απαγορευεται να βγω απο τη χωρα? Αστεια πραγματα...
Η περίπτωσή μου ακριβώς! Θεωρητικά, δεν πρόκειται περί απαγόρευσης αλλά σύστασης, πτήσεις όμως γιοκ.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.214
Μηνύματα
883.825
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom