Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

Thanos92

Member
Μηνύματα
1.962
Likes
6.417
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.680
Likes
50.541
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
https://www.tornosnews.gr/mobile/ep...se-kerkyra-leykada-parga-santorinh-thaso.html

Αυτό πώς το εξηγείτε; πολύ περίεργο μου φαίνεται να ακυρώσουν τον Ιούλιο.. Και ακόμα ένα μεγάλο πλήγμα για τον τουρισμό, γιατί οι Φινλανδοί αποτελούν μεγάλο ποσοστό των τουριστών στην Ελλάδα. Και ισχύει και για την Κρήτη, η κολλητή μου έχει ξενοδοχείο και μου το επιβεβαίωσε, ενώ το άρθρο δεν το γράφει.
Καλά δεν το λες και τεράστιο ποσοστό το 0,9% πάντως.
https://www.statistics.gr/en/statistics/-/publication/STO04/-
 

arabickostas

Member
Μηνύματα
469
Likes
1.540
Υπομονη, το παιχνιδι θα παιχτει απο τα μεσα Ιουνιου και μετα !
Σωστά το λέτε παιδιά. Όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις για το πώς θα τρέξει ο τουρισμός φέτος. Απλά μια σημαντική παρατήρηση. Το παράδειγμα της Σαντορίνης είναι μη αντιπροσωπευτικό της κατάστασης. Η Σαντορινη ( και η Μύκονος ) είναι παγκόσμιοι προορισμόι, οπότε το δωμάτιο των 9000 θα πληρωθεί αφού θα βρεθεί παγκοσμίως ένας να το πληρώσει. Με την ίδια λογική η ζήτηση εκεί είναι τεράστια, μιας και η πελατεια ξεφευγει σε αριθμούς, οπότε τα δωμάτια των 400 δεν έχουν λογο να το ρίξουν. Ειδικά αυτά της Καλντέρας δεν θα ρίξουν ούτε μισό ευρώ. Όλα θα φανούν σύντομα πάντως συμφωνούμε. Αλλά πχ τα μη δημοφιλή μέρη στο εξωτερικό σίγουρα θα ρίξουν τιμές

Υ.Γ δεν έχω πει σε αμερικανό ότι είμαι Έλληνας και να μην αναφέρει τη Σαντορίνη.....
 

maria91

Member
Μηνύματα
2.086
Likes
1.955
Εγω παλι βλεπω οτι οι τιμες ειναι στα υψη και πολυ φοβαμαι οτι νησια τα οποια θα τραβηξουν πολυ κοσμο ή θα ναι κοντα στην Αθηνα,θα τις ανεβασουν κ αλλο...προσωπικα ηδη εκλεισα σε 2 νησια με δωρεαν ακυρωση γιατι εβλεπα οτι οσο το αφηνα(εψαχνα απο το πασχα και πιο πριν αλλα δεν εκλεινα)ολο και ανεβαιναν...μακαρι να βγαλουν παντως last minute offers για να μπορει να επωφεληθει αρκετος κοσμος και να παει διακοπες,γιατι με τις τιμουλες που παιζουν τωρα,κομματακι δυσκολο....
 

turms

Member
Μηνύματα
2.074
Likes
2.836
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
να μην ξεχναμε κιολας οτι ο ευρωπαιος ως επι το πλειστον κλεινει απο πολυ νωρις (εμεις για παραδειγμα κλεισαμε για καλοκαιρι του 2020 σχεδον ενα χρονο πριν)
αλλιως πρεπει να πας στο αεροδρομιο με την βαλιτσα στο χερι κ να δεις εκει προσφορες και να πεις θελω αυτο να το πληρωσεις κ να φυγεις σε μερικες ωρες (το εχω κανει κ αυτο)

απο την αλλη ο ελληνας (οι πιο πολλοι...μην κρινουμε απο το φορουμ) θυμουνται καπου τελη ιουλιου να κλεισουνε για την βδομαδα 7 με 15 αυγουστου....κ τους φαινεται κ απιστευτο οτι δεν βρισκουνε τιποτα
 

turms

Member
Μηνύματα
2.074
Likes
2.836
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Άμα πετάξει η LUF για Ηράκλειο στις 1 Ιουνίου ε που θα πάει..Θελω να πιστεύω πως θα πετάξει και Η AEGEAN για Ηράκλειο στις 24 Ιουνίου.

μου κανει εντυπωση που η LUF ανακοινωσε οτι θα ξεκινησει πτησεις για ευρωπαικους προορισμους χωρις να επιτρεπεται επισημως απο το γερμανικο κρατος να πας διακοπες καπου εκτος γερμανιας (ως 15 μαιου ουτε εντος γερμανιας μπορεις εκτος αν εχεις εξοχικο κλπ)
 

Ntt

Member
Μηνύματα
432
Likes
989
@Kostass

"Αναλόγως, και οι Ελληνες τουρίστες, βάσει διακρατικών προφανώς συμφωνιών, που θα θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί 72 ώρες πριν από το ταξίδι τους."

Θα πέσει πολύ γρηγορόσημο φέτος.

Επίσης σχετικά με το κομμάτι:

"Δεν θα υπάρχουν μπουφέδες στα ξενοδοχεία, αλλά μόνο σερβίρισμα, πλην ίσως των πολύ μικρών ξενοδοχείων" είναι για κλάματα.

Ότι χειρότερο έχω ακούσει για πολλούς λόγους. Ας σκεφτούμε ένα 5στερο all inclusive, χωρίς μπουφέδες και με περιορισμούς στις πισίνες κτλ. Ποιος θα πάει? Ελάχιστοι.

Δυστυχώς πολλά μέρη στην Ελλάδα δουλεύουν με τον παραπάνω τρόπο π.χ. Ρόδος, Κως


Εντωμεταξύ δεν μπορώ να κατανοήσω το μέτρο "γεμάτες οι αεροπορικές για να συνεχίσουν να πετούν , 50-55% τα πλοία".

Από οικονομικής άποψης, η διαφορά στο profit margin δεν δικαιολογεί αυτή την διαφορά στην πληρότητα. Εκτός αν πέσουν επιδοτήσεις κτλ στις ακτοπλοϊκές.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.871
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom