ΗΠΑ Τελωνείο ερχόμενος από Αμερική

whoknows

Member
Μηνύματα
742
Likes
2.228
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

Μετά από πολλά χρόνια ταξιδιών σε χώρες κυρίως της Ευρώπης, φέτος αποφάσισα να πάω για πρώτη φορά ΗΠΑ και να συνδυάσω το ταξίδι μου και με αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Κι εδώ θέλω τα φώτα σας γιατί εμπειρίες από ελέγχους τελωνείων δεν έχω.

Σκοπεύω να αγοράσω 2 laptop κι ένα tablet (το δεύτερο laptop δώρο). Εννοείται πως θα έχω τα έχω ανοίξει και θα τα έχω στις χειραποσκευές μου, και τα κουτιά σκέφτομαι να τα ταχυδρομήσω όσο είμαι εκεί, γιατί αν ελέγξουν τις βαλίτσες και βρουν κουτιά, δεν ξεμπλέκω με τίποτα... Ξέρω πως κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί τι θα συμβεί, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχω πρόβλημα στο security gate με τόσα ηλεκτρονικά και να με στείλουν στο τελωνείο για τα περαιτέρω?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
οπως ειπε και ο @taver δεν εχουν λογω να σε στειλουν στο τελωνειο τους εκει.
τωρα εδω στην ελλαδα ειναι πως θα κατσει, συνηθως ψαχνουν τσιγαρα και αλκοολ απο αλλες χωρες αντε και αν εχεις χρηματα αν ερχεσαι απο συγκεκριμενες χωρες αλλα και παλι με τις ωρες και τις ημερες τους.
παντως 2 λαπτοπ και ενα ταμπλετ ουτε ανηκουστο ειναι ουτε θα σε ρωτησουν γιατι εχεις τοσα αν μπορεις να τα πλασαρεις οτι ειναι για την δουλεια σου.
μια βασικη ερωτηση ωστοσο που εχεις ανταποκριση? αν εχεις ανταποκριση σε ποιες χωρες αν θυμαμαι καλα δεν μπορεις να τα εχεις στην βαλιτσα καμπινας και πρεπει να πανε σε ξεχωριστη συσκευασια κατω στις αποσκευες
 

Natalie_

Member
Μηνύματα
32
Likes
26
Να αναφέρω ότι στα περισσότερα αεροδρόμια στην Αμερική δεν υπάρχει tax return (LAX και JFK σίγουρα).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.798
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom