Τι σας ενοχλεί στους συνεπιβάτες σας;

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Πολύ άσχημο είναι και αυτό με τις μεσαίες θέσεις στο αεροπλάνο, που έτσι και κάτσεις σε μεσαία θέση ανάμεσα σε αγνώστους ακουμπάνε και οι δύο τα χέρια τους στα μπράτσα της θέσης και ο μεσαίος μένει στιμωγμένος και δεν έχει να ακουμπήσει πουθενά..
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Όταν παίζει ανταπόκριση ιδιαίτερα κάτω της μιας ώρας τότε είναι λογικό κάποιος να έχει άγχος. Επίσης πολλές φορές προτιμαμε μια πτήση με ανταπόκριση λόγω χρημάτων. Ε αυξάνεις που αυξάνεις το ταξίδι σου, να κλείσεις και με μεγάλη αναμονή για να μην σπρώξεις κάποιον που απλά είναι χαλαρός;
Κλείσε θέση μπροστά στο αεροσκάφος για να βγεις από τους πρώτους.
Θα βοηθούσε βέβαια αν δεν σηκώνονταν χωρίς λόγο όσοι σηκώνονται χωρίς λόγο.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.061
Likes
41.259
Συμφωνώ με taver! Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές, κυρίως όταν ταξιδεύω με το τρένο. Εκεί που λέω: επιτέλους τώρα μπορώ να ρίξω έναν υπνάκο με την ησυχία μου, αρχίζει η άλλη την ιστορία της ζωής της.
Ένα ολόκληρο βράδυ σε καράβι για τα Δωδεκάνησα καμιά δεκαριά κυριούλες είχαν βγάλει τα πλεκτά τους, είχαν βάλει στη μέση έναν κακόμοιρο φρεσκοδιαζευγμένο και τον έβαλαν να τους πεί την ιστορία από την πρώτη γνωριμία με τη λεγάμενη ως το δικαστήριο. Αυτές γύρω του κουνούσαν το κεφάλι και συμπάσχανε με διακριτικά επιφωνήματα Με νανούρισαν αφάνταστα. Προς τα ξημερώματα άρχισα να παρακολουθώ το μονόλογο. Ένα από τα πιο σουρεαλιστικά βράδυα, περιμένω να ξαναζήσω κάτι τέτοιο χρόνια, αλλα δεν.....
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Όντως οι συζητήσεις μερικές φορές είναι φοβερές, άσε που πιάνεις και τον παλμό τις επικαιρότητας ειδικά αν δεν βλέπεις τιβι. Κάθε φορά που κατεβαίνω κάτω τελευταία μιλάνε για τον Συριζα ή την Χρυσή Αυγή, αλλά την τελευταία φορά ήταν κορυφή αφού ένας καπετάνιος μιλούσε με έναν άλλο καπετάνιο για όλη την ζωή τους στα καράβια.
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Αυτό που δεν μου αρέσει, αλλά εντάξει δεν παραπονίεμαι, είναι όταν ένας κάθετε παράθυρο στο αεροπλάνο και έχει κατεβάσει το κάλυμα, προφανώς γιατί φοβάται. Επίσης ένα μωρό που κλαίει σε όλο τα ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος είναι όντως μεγάλο σπάσιμο, ή όταν σου κλωτσάει το κάθισμα από πίσω, απορώ που την βρίσκουν τόση ενέργεια. Ή όταν έχει αναταράξεις και ο άλλος θυμήθηκε να πάει τουαλέτα εκείνη την στιγμή και θέλει να σε σηκώσει.
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Eμένα με ενοχλούν όσοι δε σκέφτονται και δεν υπολογίζουν το συνεπιβάτη τους με διάφορους τρόπους.

πχ.
Αυτοί που καταλαμβάνουν περισσότερο από το χώρο που τους αναλογεί και εφόσον αυτός δεν περισσεύει.
αυτοί που μιλάνε και συμπεριφέρονται με τρόπο σα να είναι μόνοι τους ή σπίτι τους.
αυτοί που είναι ανυπόμονοι χωρίς λόγο, αλλά και αυτοί που καθυστερούν τις κινήσεις τους χωρίς λόγο.
με ενοχλούν οι γονείς των παιδιών (και όχι τα ίδια τα παιδιά) που τα αφήνουν να κάνουν φασαρία ή να συμπεριφέρονται με ανάρμοστο τρόπο (δε συμπεριλαμβάνονται τα μωρά, εκεί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα).
Αυτοί που προσπαθούν να μου πιάσουν κουβέντα χωρίς εγώ να έχω τέτοια διάθεση (είναι αλήθεια πως δεν είμαι και πολύ κοινωνική).
Στα πλοία με ενοχλεί μια πολύ συγκεκριμένη συμπεριφορά. Οταν εγώ έχω κλείσει καμπίνα και δικαιούμαι θέση στο αντίστοιχο σαλόνι, δε μπορεί να ξυπνάω το πρωί, να πηγαίνω να πιω τον καφέ μου και να μην υπάρχει κάθισμα ούτε για δείγμα, επειδή επιβάτες άλλων θέσεων έχουν κάνει βραδυνή κατάληψη για να κοιμηθούν και το πλήρωμα τους έχει αφήσει. Οι περισσότεροι δε, ούτε που κάνουν προσπάθεια να μαζευτούν για να χωρέσουν και αυτοί που έχουν πληρώσει διαφορετικό εισιτήριο και δικαιούνται το συγκεκριμένο κάθισμα.
Μην πιάσω τις αστικές συγκοινωνίες (και σ'αυτές συνεπιβάτες έχουμε) γιατί τελειωμό δε θα έχω.
 

evie131284

Member
Μηνύματα
154
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη και Μπορα Μπορα
Κι εγώ μαζί σας για τα μωρα!!!
Γυρναμε απο Ρωμη τον Αυγουστο κ ειναι ένα ζευγαρι Ιταλων μ ενα χρονιαρικο αγορακι! Απο το λεοφωρειο για να μπουμε στο αεροπλανο μεχρι να προσγειωθουμε Θεσσαλονικη δεν σταματησε να κλαιει δευτερόλεπτο!!
Μας ειχε πονεσει το κεφαλι!! Ειχαμε φαει μεγαλη φρικη! Σκεφτομουν το Ηρωδη ως παρεξηγημενη προσωπικοτητα!
Και απ την αλλη σκεφτομαι πιο ψυχραιμα κ την δολια μανα που σιγουρα θα ειχε σκυλοκετανιωσει που το πηρε μαζι της!

Ααααα και εννοειται τους βρωμιαριδες!!
Τους αλλους ενοχλητικους τους περιποιουμε καταλληλα..
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.302
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μην πιάσω τις αστικές συγκοινωνίες (και σ'αυτές συνεπιβάτες έχουμε) γιατί τελειωμό δε θα έχω.
τις αστικες να τις πιάσεις (με διακριτικότητα πάντα). Τις υπεραστικες (ΚΤΕΛ) μην πιάσεις γιατι με βλέπω να τρωω μπαν σε 4 νανοδευτερόλεπτα. Αν δε ,το θαψιμο αφορά ασιατικά κτελ εεεε.... τότε...... ομιλούμε για κατηγορίες ποινικού αδικήματος.
 

gioka

Member
Μηνύματα
5
Likes
3
Όντως το να φωνάζει ο άλλος την ώρα του ταξιδιού είναι τραγικό.
Για αυτό αγαπάω τους Γιαπωνέζους
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.226
Μηνύματα
884.339
Μέλη
38.918
Νεότερο μέλος
Gvar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom