Τι τρέλα εχει κυριεύσει τον κόσμο;;

varioAthens

Member
Πριν καταληξεις στην ερωτηση σου -η οποια παρεμπιπτοντως ειναι και πολιτικη ενω απαγορευεται στο φορουμ- εχει προηγηθει μια ολοκληρη παραγραφος που ξεκινας με soft blaming οσων πανε να χαλασουν τις «καλες» μας σχεσεις με το Ισραηλ και το κορυφαιο ειναι οτι βαφτιζεις μια αισχρη γενοκτονια ως «ένα μεγάλο λάθος που στο κάτω κάτω μπορεί να το σχεδιασαν μόνοι τους». Σοβαρα τωρα;

georgi d

Member
βαφτιζεις μια αισχρη γενοκτονια
εάν την έγραψα με άλλα λόγια δεν πάει να πει ότι έχω άλλη άποψη από αυτή που γράφεις.

στο κάτω κάτω μπορεί να το σχεδιασαν μόνοι τους
εάν το σχεδιασαν οι Εβραίοι δεν είναι άποψη δική μου. Αυτό στο μέλλον κάποια στιγμή θα το μάθουμε.

Last edited:

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
αυτό που γίνεται στην Γάζα είναι ένα μεγάλο λάθος που στο κάτω κάτω μπορεί να το σχεδιασαν μόνοι τους
Τρολάρεις έτσι; Εκτός κι αν μιλάει η πρεσβεία του Ισραήλ!

georgi d

Member
Γιάννη εγώ είμαι από αλλά μέρη από το Καζακστάν :)
Δεν ξέρω τα ελληνικά τόσο καλά όσο εσείς.

varioAthens

Member
Αν δεν εχεις ευχερεια στην γλωσσα -αν και νομιζω μια χαρα τα ξερεις τα ελληνικα- καλυτερα να περιοριστεις σε ταξιδιωτικες συμβουλες και οχι πολιτικες συζητησεις γιατι μπορει και να παρεξηγηθεις.

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Μπορείς να είσαι και από το φεγγάρι. Μπορεί να ξέρεις τα ελληνικά περισσότερο η λιγότερο. Αυτό δεν είναι επιχείρημα, ούτε καν δικαιολογία για την «αναμετάδοση» της σιωνιστικής προπαγάνδας. Στη Γάζα συντελείται μια γενοκτονία την οποία μόλις πρόσφατα αναγνώρισε και η ΓΣ του ΟΗΕ. Το ξέρεις αυτό η να στο πω σε άλλη γλώσσα που καταλαβαίνεις;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πως γινεται να το ξε-διαβασω αυτο;
Μόνο αυτό θέλεις να ξε-διαβάσεις; Εγώ και πολλά άλλα γραφόμενα του συγκεκριμένου μέλους θέλω να ξε-διαβάσω. Γενικά τη προπαγάνδα και τον προσηλυτισμό τα παίζει στα δάχτυλα.

georgi d

Member
Εγώ από ποτέ προπαγάνδα και προσυλισμο; Αυτά που έζησα στην πρώην Σοβιετικη Ενωση σας γράφω. Τώρα εάν σε κάποιους δεν αρέσουν τι φταίω εγώ.

arabickostas

Member
Κρίμα γιατί εντάξει αυτό που γίνεται στην Γάζα είναι ένα μεγάλο λάθος που στο κάτω κάτω μπορεί να το σχεδιασαν μόνοι τους. Δεν μπορεί με τέτοια Μυστική Υπηρεσία που έχουν να μην κατάλαβαν τι θα γίνει στα σύνορα με την Γάζα.
Ενταξει μην αρπαζεστε αλλο πραγμα εννοουσε, για τους Ισραηλινους υποθετωντας οτι δημιουργησαν τη σφαγη του 2023 οι ιδιοι....

Δεν εχουν φτασει τα σωστα μεταφραστικα εργαλεια ακομα στο Αλματυ. Ή αυτα που υφιστανται δεν εχουν τη λεξη γεννοκτονια μεσα......

varioAthens

Member
Εγώ από ποτέ προπαγάνδα και προσυλισμο; Αυτά που έζησα στην πρώην Σοβιετικη Ενωση σας γράφω. Τώρα εάν σε κάποιους δεν αρέσουν τι φταίω εγώ.
Περιορισου σε αυτα που εζησες τοτε και μην γραφεις και για την γενοκτονια που κατα τα γραφομενα σου δεν ειναι γενοκτονια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.214
Μέλη
39.925
Νεότερο μέλος
Stellapap99

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom