Τι τρέλα εχει κυριεύσει τον κόσμο;;

paefstra

Member
Εγώ από ποτέ προπαγάνδα και προσυλισμο; Αυτά που έζησα στην πρώην Σοβιετικη Ενωση σας γράφω. Τώρα εάν σε κάποιους δεν αρέσουν τι φταίω εγώ.
Την τελευταια φορα που το φορουμ ειδε αθωα προπαγανδα καραμπινατη για πολεμο, δεν πηγε πολυ καλα και τωρα το μελος ειναι με τον Θεουλη (del mem).
Ας μεινουμε στα ταξιδιωτικα καλυτερα.

Last edited:

georgi d

Member
Εσείς τι νομίζετε ότι παρακολουθώ από την αρχή τι έχετε γράψει σε αυτό το νήμα;
Μόνο την τελευταία απάντηση είχα διαβάσει. Μετά σας έγραψα κάτι που βρήκα στο διαδίκτυο. Που να ξέρω τι έχετε γράψει εσείς εδώ; Αλλά εγώ κοιτάζω εάν κάτι ωφέλιμο βρω όμως μόνο αυτά που έχουν σχέση με τον τουρισμό.

georgi d

Member
Περιορισου σε αυτα που εζησες τοτε και μην γραφεις και για την γενοκτονια που κατα τα γραφομενα σου δεν ειναι γενοκτονια.
Και θέλεις να μου πεις ότι γνωρίζεις καλύτερα την γενοκτονια των Αρμενιων όπου οι Τούρκοι τους αποκεφαλιζαν όλους εκεί που τους εβρισκαν και δεν ξέρανε που να κρυφτουν. Κάποιου βοήθησαν οι δικοί μας οι Πόντιοι όμως πολύ λίγους. Και μετά διάλυσαν εμάς που λίγοι έφτασαν στη Ελλάδα οι άλλοι πήγανε προς το Καυκασο. Χτισανε εκεί σπίτια και κάποια στιγμή οι Κομουνιστες τους στειλανε εξορία προς το Καζακστάν. Πόσοι πέθανε στο δρόμο μέσα στα βαγονια των τρένων. Ας θυμηθούμε και όλους που πέθαναν χριστιανοί και άλλοι στα χρόνια του Κομουνισμου που είναι περίπου 40 εκατομμύρια. Διάλυσαν όλες περίπου τις εκκλησίες η της έκαναν αποθήκες για ζώα. Πόσους έστειλαν στη Σιβηρία που από εκεί λίγοι σώθηκαν.
Η μήπως ότι κάνω προπαγάνδα εννοούμε ότι κάτι γράφω για τους Κομουνιστες; Αφού αυτά είναι ιστορικές αλήθειες. Το θέμα είναι εμάς μια ζωή μας κυνηγάνε(αυτά η δικιά μου γενιά δεν τα είδε όμως οι γονείς μου και παππούδες μου τα έχουν ζήσει) . Να δεις φωτογραφίες που ήταν αδυνατα σαν τα παιδιά της Αφρικής η τώρα στην Γάζα!

Last edited:

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Μετά σας έγραψα κάτι που βρήκα στο διαδίκτυο.
Ακριβώς αυτό. Θα ήταν πραγματικά ωφέλιμο και χρήσιμο να διαβάζαμε κάποιο προσωπικό σου βίωμα από κάποιο σου ταξίδι σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Ακόμη και από την Σοβιετική Ένωση όπως λες ότι έζησες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις γράψει. Αντί αυτού "αναμεταδίδεις" οτι βρίσκεις και μάλιστα με πάρα πολύ κακή μετάφραση. Τελευταία αναμετάδοση η σιωνιστική προπαγάνδα. Και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να απαντήσεις, λες και είναι αυτοματοποιημένη η αντίδρασή σου. Φτάνω μάλιστα στο σημείο να πιστεύω οτι δεν είσαι υπαρκτό πρόσωπο αλλά μηχανή. Σταματάω εδώ, δεν ασχολούμαι άλλο!

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
γενοκτονια των Αρμενιων
Που ακριβώς έγραψε για την Αρμενία και απαντάς για την Αρμενία; Ότι να'ναι! Τελικά μάλλον μηχανή είσαι. Γεια σου από μένα, έχω μια ιστορία να ολοκληρώσω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.214
Μέλη
39.925
Νεότερο μέλος
Stellapap99

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom