panpan
Member
Σου έχω άσχημα νέα.Πως γινεται να το ξε-διαβασω αυτο;
Δεν γίνεται.
Σου έχω άσχημα νέα.Πως γινεται να το ξε-διαβασω αυτο;
Εγώ μόνο ερωτήσεις κάνω.Πως γινεται να το ξε-διαβασω αυτο;
εάν την έγραψα με άλλα λόγια δεν πάει να πει ότι έχω άλλη άποψη από αυτή που γράφεις.βαφτιζεις μια αισχρη γενοκτονια
εάν το σχεδιασαν οι Εβραίοι δεν είναι άποψη δική μου. Αυτό στο μέλλον κάποια στιγμή θα το μάθουμε.στο κάτω κάτω μπορεί να το σχεδιασαν μόνοι τους
Τρολάρεις έτσι; Εκτός κι αν μιλάει η πρεσβεία του Ισραήλ!αυτό που γίνεται στην Γάζα είναι ένα μεγάλο λάθος που στο κάτω κάτω μπορεί να το σχεδιασαν μόνοι τους
Αν δεν εχεις ευχερεια στην γλωσσα -αν και νομιζω μια χαρα τα ξερεις τα ελληνικα- καλυτερα να περιοριστεις σε ταξιδιωτικες συμβουλες και οχι πολιτικες συζητησεις γιατι μπορει και να παρεξηγηθεις.Γιάννη εγώ είμαι από αλλά μέρη από το Καζακστάν
Δεν ξέρω τα ελληνικά τόσο καλά όσο εσείς.
Μπορείς να είσαι και από το φεγγάρι. Μπορεί να ξέρεις τα ελληνικά περισσότερο η λιγότερο. Αυτό δεν είναι επιχείρημα, ούτε καν δικαιολογία για την «αναμετάδοση» της σιωνιστικής προπαγάνδας. Στη Γάζα συντελείται μια γενοκτονία την οποία μόλις πρόσφατα αναγνώρισε και η ΓΣ του ΟΗΕ. Το ξέρεις αυτό η να στο πω σε άλλη γλώσσα που καταλαβαίνεις;Γιάννη εγώ είμαι από αλλά μέρη από το Καζακστάν
Δεν ξέρω τα ελληνικά τόσο καλά όσο εσείς.
Μόνο αυτό θέλεις να ξε-διαβάσεις; Εγώ και πολλά άλλα γραφόμενα του συγκεκριμένου μέλους θέλω να ξε-διαβάσω. Γενικά τη προπαγάνδα και τον προσηλυτισμό τα παίζει στα δάχτυλα.Πως γινεται να το ξε-διαβασω αυτο;
Ενταξει μην αρπαζεστε αλλο πραγμα εννοουσε, για τους Ισραηλινους υποθετωντας οτι δημιουργησαν τη σφαγη του 2023 οι ιδιοι....Κρίμα γιατί εντάξει αυτό που γίνεται στην Γάζα είναι ένα μεγάλο λάθος που στο κάτω κάτω μπορεί να το σχεδιασαν μόνοι τους. Δεν μπορεί με τέτοια Μυστική Υπηρεσία που έχουν να μην κατάλαβαν τι θα γίνει στα σύνορα με την Γάζα.
Περιορισου σε αυτα που εζησες τοτε και μην γραφεις και για την γενοκτονια που κατα τα γραφομενα σου δεν ειναι γενοκτονια.Εγώ από ποτέ προπαγάνδα και προσυλισμο; Αυτά που έζησα στην πρώην Σοβιετικη Ενωση σας γράφω. Τώρα εάν σε κάποιους δεν αρέσουν τι φταίω εγώ.