Τουρισμός στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

vanda

Member
Μηνύματα
887
Likes
4.251
Επόμενο Ταξίδι
Βρυξέλλες ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Αγαπητέ οι παππούδες του Τέσλα ήταν από το Κασλά Κοζάνης, το όνομα αυτό χρησιμοποιούσαν και σαν επώνυμο όταν έμεναν στο Ζάγκρεμπ. Όταν πήγε γυμνάσιο στο Βελιγράδι ο καθηγητής δυσκολεύονταν να του λέει συνέχεια ΤΕ (εσύ) Κασλά και έτσι προέκυψε το Τέσλα που του έμεινε
Είσαι σίγουρος; Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις. Ποια είναι η πηγή σου;
Εκτός και αν τρολάρεις!
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.674
o panpan(ο πανπαν νομιζω ειναι σχετικος με τον τουρισμο, αλλα στην Ισπανια, γι' αυτο τον συμπεριλαμβανω)
Παν παν απο εσενα παντως που ζεις και εργαζεσαι στον τουρισμο μιας πολυ πιο εξελιγμενης τουριστικα απο την δικια μας χωρα θα ηταν ευπροσδεκτη οποιαδηποτε κριτικη οσο σκληρη και να ηταν!
Τι να πω κι εγώ,εδώ έχουν μιλήσει εγκέφαλοι-παντογνώστες του τουρισμού.
Και πιο πολλα χρονια εχεις στην πλατη σου νομιζω,
Θα πω τον Βαγγέλα να σου κόψει το διαρκείας στο Καραισκάκη.
Παρεμπιπτόντως δεν έχω πάει ακόμα Νίκαια-Κάννες αλλά όλοι όσοι έχουν πάει και ειδικά φίλοι Βορειοευρωπαίοι και Λατίνοι μου έχουν πει αυτό που λες ακριβώς. Πως είναι υποδεέστερα από τα ελληνικά νησιά.
Είναι υπέροχα,είναι τέλεια,αλλά για καλοκαίρι ΠΑΤΟΣ.Πιο πάτος δεν γίνετε.
Το πιο μέτριο νησί στην Ελλάδα έχει καθαρότερες θάλασσες.
Είναι προσωπική άποψη,που έχω πάει 30-40 φορές.
Τελευταία φορά που πήγα ήταν τον Δεκέμβριο.

.Τώρα βέβαια οι περισσότεροι επιχειρηματίες,όπως ειπώθηκε εδώ,έχουν λογαριασμούς στα Cayman Islands,
Εγώ τα έχω στα Channel island
Η Κοζάνη έχει συμβάλλει τόσο στην οικονομία της χώρας που θα χρειαζότανε όλη η Κίνα να περάσει από τα Φηρά για να ισιώσει το πράγμα.
Χαλάρωσε,Θα υποτιμηθεί το Γουάν.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Πως δείχνει κάποιος την λανθασμένη αντίληψη που έχει για τον ελληνικό τουρισμό σε 6 μόλις λέξεις.
ουπς συγγνώμη πολύ, συγχωράτε με, εγώ θυμάμαι την παλιά Μύκονο και Σαντορίνη που δεν είχαν ούτε Θέατρο ούτε Όπερα, ούτε μια Βιβλιοθήκη, ούτε ένα Πολιτιστικό Κέντρο και τότε οι καλλιτέχνες ερχόταν για την Ψαρού ενώ τώρα έρχονται για να εγκαινιάσουν τις εκθέσεις τους. Οι μεγάλοι ροκ σταρ που λατρέψαμε πλέον έρχονται για συναυλίες στη Μύκονο και την Σαντορίνη, οι σχεδιαστές μόδας ξεκινούν από τα νησιά μας τις πρώτες παρουσιάσεις και η Μέρυλ Στριπ αν δεν κερδίσει το χειροκρότημα σε αποθήκη στη Μύκονο δεν τολμάει να εμφανιστεί στο Μπρόντγουει.
Συγχώρα με ξανά τα ξέχασα τα παραπάνω, στην δική μου εποχή αν κοιμόταν ένα βράδυ η Λόχαν στην Μύκονο θεωρούνταν το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, αλλά αυτά ξεπεράστηκαν πλέον, τύφλα νάχει η γαλλική και ιταλική ριβιέρα.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.360
Likes
9.285
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μείωση ΦΠΑ για εστίαση, διανυκτερεύσεις, αεροπορικά εισιτήρια από Σεπτέμβριο
https://hellasjournal.com/2020/05/k...ka-isitiria-erotimatiko-i-diarkia-ton-metron/
Ξεχασες να γραψεις τη σημαντικοτερη λεξη στην αρχη της περιγραφης :" εξεταζονται..." συμφωνα με τις πληροφοριες του ΧΥΖ σαιτ.
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.147
Likes
5.364
Από την εποχή όπου μία υπουργός , αρμόδια για θέματα τουρισμού, εξεφραζε την απορία της για το τι σημαίνει τα <<φασολάκια ΞΟΥ>> και τα <<φασολάκια Ε>> που άκουγε από τους σερβιτόρους σε εστιατόριο νησιού, από τις ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού, έχουν παρέλθει δεκαετίες...
Διάφορα, ίσως πολλά, πράγματα έχουν βελτιωθεί αλλά δυστυχώς ακόμη επιβιώνουν νοοτροπίες ,συμπεριφορές και υπηρεσίες που σπιλώνουν την εικόνα του ελληνικού τουρισμού....
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.147
Likes
5.364
Είμαι ένας τουριστοπελατάρας, χαμηλού εισοδήματος ο οποίος και λόγω μεγάλης ηλικίας γκρινιάζει και φωνάζει με το παραμικρό...
Βρίσκω λοιπόν ευκαιρία να γκρινιάξω και σε αυτό το θέμα με αφορμή δύο φράσεις του @Nikos86

ξερουμε και τις καταναλωτικες συμπεριφορες των λαων που μας επισκεπτονται μαζικα και τις συνηθειες τους
Αυτό είναι ευχάριστο. Δείχνει ότι έχει γίνει πρόοδος από την εποχή που κάποιοι Έλληνες εστιάτορες νόμιζαν ότι οι Ευρωπαίοι πελάτες τους έτρωγαν μόνο σαλάτες το μεσημέρι, επειδή ήταν φθηνές. Φυσικά δεν έμειναν άπρακτοι. Ανέβασαν αμέσως τις τιμές.
Ξερουμε να διαχωριζουμε την καλοπιστη κριτικη απο την πικροχολη
Εδώ έχω μιά απορία στην οποία θα ήθελα να μου απαντήσεις.
Πως μπορώ να κάνω καλόπιστη κριτική, όταν:

Επισκέπτομαι γνωστή μεγάλη πόλη της Βορείου Ελλάδος κατά την διάρκεια road trip, κάθομαι να φάω σε ταβέρνα και μου σερβίρουν την χειρότερη μπριζόλα όλων των εποχών.

Πηγαίνω σε ένα από τα κορυφαία νησιά των Κυκλάδων, πανέμορφο, πεντακάθαρο, περιποιημένο, μένω σε πολύ αξιόλογο κατάλυμα αλλά δεν βρίσκω να φάω ένα φαί της προκοπής. Σε όποιο καιεστιατόριο πήγα, το φαγητό ήταν από μετριο και κάτω. Το χειρότερο δε φαγητό μου το σέρβιραν στο πιο ακριβό!!!

Πηγαίνω σε νησί το 2017...που θέλει να έχει τουρισμό αλλά προσφέρει ξενοδοχεία αισθητικής της δεκαετίας του 70, άβολες συγκονωνίες και μακράν το χειρότερο φαγητό που έχω δοκιμάσει σε τουριστική περιοχή. Σε μία περίπτωση ήταν στα όρια του επικίνδυνου...
Μετά κόπων και βασάνων ανακαλύψαμε τελικώς μία συμπαθητική ταβέρνα...
Σε επίπεδο καταλυμάτων δεν θα γκρινιάξω πολύ. Αν εξαιρέσουμε κάποια δωμάτια σε διάφορα μέρη που έσταζαν κάποια υδραυλικά, καζανάκι η νιπτήρας, είχαν άβολα στρώματα, πλαστικές κουρτίνες στην ντουζιέρα, μικρά παράθυρα αφού ήταν πρώην αποθήκες η πρώην στάβλοι αν μιλάμε για παραδοσιακό οίκημα, όλα τα άλλα μιά χαρά....
Σε ξαναρωτάω λοιπόν πως μπορώ να κάνω καλόπιστη κριτική???
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.785
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom