Το τοπ 5 των πόλεων που θα ζούσαμε.

barkour

Member

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Το απόλυτο όνειρο. Μια κούπα αχνιστού καφέ και ένα κούτσουρο να πέφτει στο τζάκι και έτοιμη η φαντασίωση α λα Αμελί.
Κατά τα άλλα, θα συμφωνήσω πως τα όνειρα είναι τσάμπα και δεν πληρώνουμε εφορία για αυτά (ακόμα).

paefstra

Member
Καποιο λακκο εχει η φαβα
Δεν ξερω. Στο Σαλερνο το Πασχα μειναμε σε διαμερισμα με 44 ευρω το βραδυ. Αλλιως 22 ευρω το ατομο. Ολοι οι λογαριασμοι πληρωμενοι. Θα πηγαινα ανετα για 1 μηνα 600 ευρω διαμονη με κοστος ζωης χαμηλοτερο απο Ελλαδα για φαι, ποτα, καφεδες αν δεν ειχα επαγγελματικες υποχρεωσεις.
Δεν μου αρεσει η ιδεα της μετοικησης αλλα 1 μηνας σε αλλη χωρα (διαφορετικη καθε φορα) με μικρο κοστος μου αρεσει.

Last edited:

tatooine

Member
Υπάρχουν πολλά τέτοια σπίτια στην ελληνική επαρχία (θέλουν ανακαίνιση) σε τιμές εξαιρετικά χαμηλότερες 10, 15Κ και πολύ πιο όμορφα. Πέτρινα διώροφα με κήπο και μπαχτσέ. Αν θες εξωτερικό μπαχτσέ με 3Κ αγοράζεις 2 στρέμματα και βάζεις ζαρζαβατικά.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μπορεί να θέλει πολλές επισκευές και για αυτό η τιμή είναι χαμηλή
Μπα…οπου υπαρχει μεταναστευση ετσι ειναι. Ο ιταλικος νοτος, οπως και τα ορεινα χωρια της πελοποννησου, της στερεας ελλαδας, της ηπειρου κλ, ειναι γεματος απο αδεια σπιτια που το ενδιαφερον αγορας ειναι μηδενικο. Χωρις καμμια αναγκη επισκευης βρισκεις ακομα και διαμερισματα αξιοπρεπη με 150-500€/τμ. Στο βουνο, 1,5 ωρα απο τη θαλασσα ή την κοντινη μεγαλη πολη. Αφου ολοι θελουν Αθηνα, Μιλανο ακομα κ μετα τη συνταξη. 124τμ
IMG_9027.jpeg

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν ξερω. Στο Σαλερνο το Πασχα μειναμε σε διαμερισμα με 44 ευρω το βραδυ. Αλλιως 22 ευρω το ατομο. Ολοι οι λογαριασμοι πληρωμενοι. Θα πηγαινα ανετα για 1 μηνα 600 ευρω διαμονη με κοστος ζωης χαμηλοτερο απο Ελλαδα για φαι, ποτα, καφεδες αν δεν ειχα επαγγελματικες υποχρεωσεις.
Δεν μου αρεσει η ιδεα της μετοικησης αλλα 1 μηνας σε αλλη χωρα (διαφορετικη καθε φορα) με μικρο κοστος μου αρεσει.
.... κάντο κανα 6μηνο και φύγαμε παρέα :hug:

paefstra

Member
.... κάντο κανα 6μηνο και φύγαμε παρέα :hug:
Εχω πολυ ακομη για συνταξη. Και αυτες ειναι τιμες Ανοιξης/ Φθινοπωρου. Δυστυχως το καλοκαιρι που εχω αδεια 1 μηνας διαμονη χρυσοπληρωνεται οπουδηποτε στη Δυση

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Εχω πολυ ακομη για συνταξη. Και αυτες ειναι τιμες Ανοιξης/ Φθινοπωρου. Δυστυχως το καλοκαιρι που εχω αδεια 1 μηνας διαμονη χρυσοπληρωνεται οπουδηποτε στη Δυση
Μου λες ποιο είναι;; Θα με ενδιέφερε το
Φθινόπωρο!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
....Μ' αρέσουν οι απαντήσεις που έχουν κάτι πανάκριβες πόλεις γαι να ζήσουν ακόμα και στελέχη της Κόκα Κόλα ! Δεν ρώτησα να ζήσουμε κατα φαντασία ή κατ' επιθυμία, ρώτησα στην αληθινή - πραγματική ζωή με μισθούς Ελλάδας και βιοτικό επίπεδο, Ελλάδας ²
Γιατί να παίρνουμε μισθούς Ελλάδας αν ζούμε σε άλλη χώρα. Φυσικά και έχουμε υπολογίσει το κόστος ζωής.

Πραγματα που σκανε στο time line μου. Διωροφο πετρινο σπιτι σε χωριο της Βουργουνδιας με 89.000 ευρω, 1 ωρα απο Παρισι με τρενο.
Εννοειται οτι εννοω "συνταξη". View attachment 498974 View attachment 498975
Μονμπαρ πήγα μια φορά και άντεξα 2-2,5 ώρες. Σιγά μην αγοράσω και σπίτι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.040
Μέλη
39.757
Νεότερο μέλος
Bandit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom