Τριήμερο στα Γιαννενα

ayreonliv

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕΞΙΚΟ
Καλημέρα,
Θα είμαι αρχές Νοέμβρη στα Ιωάννινα. Ήθελα αν μπορείτε να μου προτεινεται ξενοδοχεία μέσα στην πολη. Επίσης μέρη για φαγητό, ποτο και ίσως κάποιες εκδρομές αφού θα είμαστε εκεί για 4 μέρες. Επίσης υπάρχει ιδιωτικό παρκινγκ που μπορουμε να αφήνουμε το αυτοκίνητο σε περιπτωση που δεν έχει το ξενοδοχείο;

gratsounas

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Καλημέρα,
Θα είμαι αρχές Νοέμβρη στα Ιωάννινα. Ήθελα αν μπορείτε να μου προτεινεται ξενοδοχεία μέσα στην πολη. Επίσης μέρη για φαγητό, ποτο και ίσως κάποιες εκδρομές αφού θα είμαστε εκεί για 4 μέρες. Επίσης υπάρχει ιδιωτικό παρκινγκ που μπορουμε να αφήνουμε το αυτοκίνητο σε περιπτωση που δεν έχει το ξενοδοχείο;
Καλημέρα! Για διαμονή πιστεύω τέτοια εποχή είναι εύκολο να βρεις. Είτε ξενοδοχείο, είτε airbnb, αναλόγως τι σας ενδιαφέρει. Πάρκινγκ υπάρχουν διάφορα στην πόλη, ανάλογα που θα μένεις και είναι οικονομικά. Και σε δημόσιο χώρο αν βρεις είναι δωρεάν και ασφαλή το βράδυ. Για εκδομές κοντινές στα Ζαγοροχώρια, στο νησάκι,στο Μέτσοβο. Φαγητό στην ντραμπάτοβα δίπλα στη λίμνη στο κήπο, τιμούρ στην Ανατολή Ιωαννίνων για προβατίνα, δοκιμάστε..., κουκουβάγια συνδιασμός με θέα, στου τακέλη στο Ελληνικό Ιωαννίνων, προτείνω συκώτι και μπέρκερ, και να το συνδιάσετε με το μουσείο Παπαγιάννη και την Μόνη τσούκας που είναι στο ίδιο χωριό.Ποτό με θέα στα Λιθαρίστα και στη Φρόντζου Πολιτεία, Δον κιχώτη για ψαγμένους και όχι πολύ νέους, St. George holy spirits στην πλατεία πάργης, και στην οδό ανεξαρτηρίας και στην περιοχή όπου σας αρέσει. Καφεδάκι στην σκάλα, στον φούρνο και στο μώλο γενικά. Και μπουγάτσα στο select απέναντι από το ρολόι.:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.188
Μέλη
39.911
Νεότερο μέλος
chaly50evi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom