Τσιγκουνια

Baroness

Member
Μηνύματα
22
Likes
9
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Δε βλέπω που είναι η τσιγκουνιά στο παράδειγμα που παραθέτεις, εκτός και αν απ' το East Midlands υπήρχε απευθείας πτήση για Ελλάδα.

Αν δεν υπήρχε ίσως και να τον συνέφερε να φτάσει μέχρι τη Γλασκώβη (ίσως καλύτερα με μια φτηνή πτήση) και από εκεί να πάρει την Air Scotland που νομίζω ήταν απευθείας.

Επίσης, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους αρέσει να πετάνε με διάφορες εταιρείες και να κάνουν τρελούς συνδυασμούς απλά για τη χαρά της πτήσης.

Μπα ο συγκεκριμενος αποκλειεται...καμια χαρα για τις πτησεις και τα ταξιδια γενικοτερα. Ο ανθρωπος ηταν τσιγκουνης ολικης. Εδω δεν πηγαινε διακοπες σε νησια γιατι ηταν ακριβα τα πλοια.

Εχει περασει καιρος απο τοτε-ισως και να κανω και λαθος στο μερος -σιγουρα ομως ηταν στα midlands και θυμαμαι να εχει πολλες πιο ευκολες και οχι και τοσο ακριβοτερες επιλογες. Ακομα και το Λονδινο ηταν αρκετα πιο κοντα που σιγουρα δεν ειναι ακριβες οι πτησεις. Το παινευονταν και ο ιδιος αλλωστε πως το κινητρο του ηταν οικονομικο και μονο ακομα και αν το κερδος του ηταν 20Ε.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.016
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom