Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
-
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
Λίγο πριν πάω στο Βερολίνο και πάθω τη νίλα (έχασα τη πτήση μου) ,που να ήξερα ότι θα βάλω τον εαυτό μου σε μια εξίσου μεγάλη ταλαιπωρία και σύντομα. Κοιτάζοντας για πτήσεις έχω τσεκάρει εδώ και καιρό τιμή αστεία για Γεωργία και Κουταίσι. Αυτό το Κουταίσι πρώτη φορά το άκουγα !! Ενώ ήξερα πόλεις της Γεωργίας αυτό δεν μου έλεγε κάτι. Αλλά και πάλι λέω τι να ασχοληθώ αφού διαβατήριο ακόμα δεν έβγαλα ε θα θέλει και βίζα. Βλέπω ότι βίζα δεν θέλει. Και με μια μίνι αναζήτηση καταλαβαίνω ότι πας και με ταυτότητα !! Θεσσαλονίκη - Κουταίσι με 25 ευρώ και μπαίνεις με ταυτότητα. οοοκ. Τηλέφωνο το Λαζ μίνι σύσκεψη. Σε μισή ώρα είχαν κλειστεί τα εισιτήρια για ένα ταχύτατο ταξιδάκι , μια ματιά ρε παιδί μου στη Γεωργία. Εγώ έχω ένα μίνι έρωτα με Γεωργία , Αρμενία ( ήθελα πολύ αλλά θέλει διαβατήριο) και Αζερμπαιτζάν και μεγάλο έρωτα για Τουρκμενιστάν , Τατζικιστάν , Ουζμπεκιστάν και Κυργιστάν αν και όπου και να το πω με κοροιδεύουν . Ε καλά αυτοί οι κοινοί θνητοί που πηγαίνουν μέχρι το Μαρμαρά και νομίζουν κάνουν ταξίδι δεν μας αγγίζουν έτσι παιδιά ?? 3 Ιανουαρίου λοιπόν πετούσαμε 6 το πρωί για τη Γεωργία. Έχοντας ένα μικρό αλλά ύπουλο κρυολόγημα ξεκίνησα με wizzair για πρώτη φορά για τη μακρινή Γεωργία. Μετά από 2 ώρες και 50 λεπτά προσγειωθήκαμε στο Κουταίσι . Κάποιος έπαθε κάτι στο αεροπλάνο και τον είχαν ξαπλωμένο στο διάδρομο. Ήρθε ένα ασθενοφόρο τον πήρε και τότε κατεβήκαμε από το αεροπλάνο. Περάσαμε πρώτη φορά τον έλεγχο αργά θα έλεγα αλλά λογικό παντού με sengen χαλαρά , εδώ είχε άλλες καταστάσεις. Πήραμε και το κρασάκι δώρο που ήταν τραγικό αλλά ντάξει. Αφού μας ζάλισαν εριστικά οι ταξιτζίδες να πάμε στο Κουταίσι μαζί τους πήραμε το minibus που έφευγε για Τυφλίδα. Σε 4 ώρες θα ήμασταν εκεί. Το road trip ξεκίνησε εντός Γεωργίας λοιπόν..
Συνεχίζεται..
Συνεχίζεται..