Marinetta
Member
- Μηνύματα
- 369
- Likes
- 2.571
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
- Συνέχεια -
Κατά τις 18.00 βγήκαμε με κατέυθυνση προς την Chinatown ( ήταν ή παραμονή ή κινέζικη Πρωτοχρονιά) και περπατήσαμε μια ώρα μέχρι να φτάσουμε . Ταξί δεν πήραμε , αφενός γιατί είχαμε χρόνο και αφετέρου γιατί θα κάναμε πάνω κάτω την ίδια ώρα μιας και είχε ήδη αρχίσει η ώρα αιχμής.Η βόλτα μας μέχρι να φτάσουμε. Πετύχαμε και λειτουργία στον ναό αυτόν και ήταν τέλεια.




Στην Chinatown είχε πολλές χιλιάδες κόσμο, αλλά μας άρεσε πάρα πάρα πολύ. Κρίμα που ήταν η τελευταία μας μέρα, θα θέλαμε να την δούμε και πρωί







Έπειτα πήραμε το δρόμο για το ξενοδοχείο. Κάναμε και μια στάση σε ένα πολύ cute μαγαζάκι να δροσιστούμε με κάτι. Νομίζω είναι αυτό ติ๋มนมสด (Tim-Nom-Sod) ประตูผี cafe, Bangkok - Restaurant reviews


Πετύχαμε ίσως το πιο περίεργο πράγμα στο δρόμο , αυτός ο κύριος εκμεταλλευόταν αυτές τις γάτες αλλά δεν καταλάβαμε πως. Βέβαια μια εικόνα χίλιες λέξεις και οι συνθήκες που ζουν είναι εμφανείς.

Φτάσαμε κατά τις 9 στο ξενοδοχείο. Είχαμε να πάμε και στο αεροδρόμιο την επόμενη μέρα στις 5.00
-Τέλος τρίτης μέρας-
Ημέρα τέταρτη :
Κάναμε checkout , μπήκαμε στο ταξί μας και φτάσαμε στο αεροδρόμιο που γινόταν χαμός. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Όση ώρα περιμέναμε την πτήση μας, ( γενικά επειδή αγχωνόμαστε και οι δύο δεν βρίσκουμε το λόγο να έχουμε έξτρα άγχος οπότε πηγαίνουμε αρκετά νωρίτερα στο αεροδρόμιο.) έφαγα μια ωραία σούπα και κατά τις 9 παρά νομίζω που ήταν η πτήση μας πετάξαμε για Krabi.
Με το ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει για τις επόμενες μέρες , είχαμε κανονίσει και το transfer μας για εκεί. Ε τα παιδιά είχαν ξεχαστεί οπότε περιμέναμε μία ώρα στο αεροδρόμιο αλλά τι να γίνει συμβαίνουν αυτά.
Όταν ψάχναμε για τα καταλύματα που θα σας πως στο τέλος πόσο κόστισαν όλα μαζί, είχαμε βρεί προσφορά αυτού του resort και το είχαμε κλείσει για τις πρώτες δύο μέρες της διαμονής μας στο Krabi.
Αφού φτάσαμε εκμεταλλευτήκαμε τις παροχές του ξενοδοχείου όση ώρα περιμέναμε για το δωμάτιό μας.



Είχαμε ξετρελαθεί με τη φύση που το περιβάλει !! Επιτέλους θα κάναμε τα καλοκαιρινά μας μπάνια έστω και με καθυστέρηση





Μέχρι τις 17.00 καθόμασταν να το απολαύσουμε.
Έπειτα πήραμε το δωρεάν δρομολόγιο που κάνει το ξενοδοχείο μέχρι την παραλία Ao Nang. Και ξεκινήσαμε τις βόλτες για να βρούμε που θα φάμε καθώς είχαμε λυσσάξει, ας μην κρυβόμαστε
Πετύχαμε ηλιοβασίλεμα




Έφαγα και την γαρίδα μου , παράπονο κανένα.





Αποφασίσαμε και την εκδρομή που θα κάναμε την επόμενη μέρα και με ένα τουκτουκ πήγαμε πίσω στο δωμάτιο.
-τέλος τέταρτης μέρας-
Last edited: