Κέρκυρα Φαγητό στην Κέρκυρα

Dust

Member
Μηνύματα
101
Likes
11
Ονειρεμένο Ταξίδι
Nέα Ζηλανδία
Παντως κριμα ειναι γιατι πιστευα οτι ολο και καποιος απο Ιταλια θα ειχε ερθει να φτιαξει μια καλη gelateria στην Κερκυρα.
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
868
Και να 'ταν κανονικό γιαούρτι να το φτιάχναν παγωτό, πάει στο διάολο. Δυστυχώς η νέα μόδα των frozen yoghurt (στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν ανοίξει τώρα τελευταία 5-6 μαγαζιά μαζί) χρησιμοποιεί στην συντριπτική της πλειοψηφία γιαούρτια σε σκόνες (καμία σχέση με φρέσκο ελληνικό γιαούρτι που είναι από τα καλύτερα στον κόσμο)
 

ctasis

Member
Μηνύματα
17
Likes
11
Να ρωτήσω και γω κάτι τους έμπειρους κερκυροφιλους του φορουμ;
Υπάρχει καμία καλή gelateria με γνήσιο ιταλικό gelato στην παλιά πόλη της Κέρκυρας;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Το muka muka είναι συμπαθητικο αλλα καμία σχεση με τις ιταλικές gelateria.
Τουλάχιστον χρησιμοποιεί φρέσκο Κερκυραικό γάλα ( έτσι λέει ...)
 

Sailor Moon

Member
Μηνύματα
106
Likes
44
Το μόνο παρήγορο είναι ένα καινούργιο κρεατοφαγείο είναι δίπλα από τον Καθεδρικό Καθολικό Ναό στο Δημαρχείο που άνοιξε. Αν και αργεί είναι πολύ καλός. Καθαρός και νόστιμος.
Πρεπει να λες το pane e souvlaki.Εμεις καταευχαριστηθηκαμε.Αξιζει πραγματικα η αναμονη και πολυ καλες τιμες.Εφαγα απο τα καλυτερα σουβλακια!!
Για παγωτο εμεις τρωγαμε καθε βραδυ στον Παπαγιωργη.Μας αρεσε πολυ το παγωτο τους!
Γενικα διαπιστωσα οτι το φαγητο στη Κερκυρα τσιμπαει στις τιμες αλλα το αντιθετο σε καφε και ποτα.
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ονειρεμένο Ταξίδι
αργεντινη,μεξικο
Λοιπον για οσους δεν το ξερουν,το Βενετσιανικο πηγαδι εκλεισε οριστικα οποτε μην το ψαχνετε,προσανατολιστειτε σε αλλες επιλογες..Οσο για το la cucina για αλλη μια φορα δεν ενθουσιαστηκα και μου φανηκε αρκετα ακριβο για την ποιοτητα του φαγητου που προσεφερε..θα ξαναπηγαινα μονο για πιτσα..Ενα καινουργιο ιταλικο που μου αρεσε αρκετα και ειχε καλες τιμες αν και βρισκεται πανω στην Γκιλφορδ οπου τα περισσοτερα μαγαζια "τσιμπανε" ειναι το Il Vesuvio: ναπολιτανικη τρατορια λιγο παλιομοδιτικη αλλα με γνησιες ιταλικες γευσεις. Ακομη και να μην παραγγειλετε σαλατα θα σας προσφερουν νοστιμοτατη φοκατσια με ροκα και ντοματα ενω θα κλεισετε το γευμα σας με τον πιο γλυκο τροπο: κερασμενη σπιτικη πανακοτα και λιμοντσελο!Για πρωινο διαλεξτε καποιο πιτοειδες απο το Σταρενιο στη Γκιλφορδ,ολα πενταμοστιμα!Το πιο ωραιο παγωτο οντως η gelateria muka muka στην Καποδιστριου..
 

RED ROSE

Member
Μηνύματα
31
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Περιμενω την στιγμη για
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περου
Το καλύτερο ιταλικο Εστιατοριο για εμένα ειναι το 'o solemio' του Εnzo στο κοντοκαλι!
Ενα απο τα πιο ωραία εστιατόρια με υπεροχη ιταλική κουζίνα!
Απίθανες ιταλικές συνταγές!
Το 'del sol' στην Πόρτα Ρεμουντα' λατρεμενο!αγαπημενο μου πιάτο,ρυζοτο πορτσινι!
Στον αλμυρο η ταβέρνα του κυρίου Γιώργου!αγαπημενα μπουρεκακια
μελιτζανας και γαλοτυρι σπιτικό!
Και ο αγαπημένος βουλισμας!μεγαλωσαμε με τους μπολσεβικους του!
Απο τις πιο όμορφες θύμισες μου!
Οταν τελειώναμε το σχολείο,όλη η παρέα πηγαίναμε Βουλισμα για μπολσεβικους με κρέμα!και συνεχίζουμε φανατικα...

Sent from my iPhone using Travel stories
 

iopa22

Member
Μηνύματα
209
Likes
176
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Για μενα το εκμεκ-κανταιφι ηταν καλυτερο απο τους μπολσεβικους του.Παντως σε ολα τα φαγαδικα ελεγαν οι σερβιτοροι και οι ιδιοκτητες οτι τους λειπουν οι Ελληνες πελατες.Ξερετε παραγγελιες πολλες ,φερε και αυτο,μεγαλοι λογαριασμοι ,φιλοδωρημα κ.τ.λ. Σε πολλες περιοχες του νησιου
 

Phoebos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Το εχω γραψει και σε αλλη συζητηση. Το Βεζουβιο τελειως κοροιδία, σιγα τις μακαροναδες (14Ε για μια μακαροναδα με γαριδες οπου οι γαριδες ηταν 2 και μικρες!) η δε σαλατα μονο θλιψη προξενουσε. Οσο για τον Βουλισμα ο μπολσεβικος δεν ειναι και κανενα γλυκο περιωπης.
 

tsouxtra

New Member
Μηνύματα
1
Likes
1
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

Διαβασα πολυ προσεχτικά ολα τα προτεινόμενα μέρη αλλα επειδή πάω στην Κέρκυρα χρόνο πιστύω ότι έχετε ξεχάσει ένα απο τα καλυτερα εστιατόρια στην Κέρκυρα.Το Πορτα Ρεμουντα του Μπαρμπα στο πλατυ καντουνι
Ειναι μια απο τις ελαχιστες παραδοσιακες κερκυραικες ταβερνες με τοσο φρεσκα ψαρια αλλα και με απιστευτη αυθεντικη παστιτσαδα με σοφριτο που το κρεας λιωνει ,με μπουρδετα και τσιγαρελια.
Εμεις μονο στου Μπαρμπα εχουμε φαει τοσο καλο κερκυραικο φαγητο αλλα πινουμε και κερκυραικο κρασι πραγμα σπανιο στην Κερκυρα.
Συμφωνω για ολα τα Ιταλικα και ειδικα για το DEL SOLE αλλα απλως ηθελα να αναφερω και για μια ταβερνα που αναδυκνυει περιτρανα οτι η Κερκυραικη κουζινα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο καμια αλλη

Και φυσικα οτι η Κερκυρα ειναι παραδεισος δεν χρειαζεται να το ξανα πω :clap::clap::clap:
 

maria_rav

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γείας σας... Είναι η πρώτη μου φορά που μπαίνω και ξέρω και πολλά - πολλά... 11 - 17 Αυγούστου θα πάω με τον φίλο μου στη Κέρκυρα και θα μείνουμε στα Μωρα'ί'τικα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνη ταβέρνουλες με σχετικά καλές τιμές???
 

ctasis

Member
Μηνύματα
17
Likes
11
Ενημέρωση για φαγητό στην πόλη της Κέρκυρα: Ο ιδιοκτήτης του Μπάρμπα μας "άφησε χρόνους" αρα θα πέσει και η ποιότητα, στην Γαρίτσα υπάρχει η Αυλή που όλοι λένε καλά λόγια αλλα εγώ όσες φορές έχω πάει δεν έχω ξετρελαθεί (τα υπόλοιπα της μαγαζια της Γαρίτσας είναι για όσους τους ενδιαφέρει η ποσότητα και οχι η ποιότητα), La Cucina παραμένει ακριβό και με απαράδεκτο σέρβις, 20 μέτρα πιο πάνω είναι ο Βεζούβιος που δεν λέει και πολλά αλλά λίγο πιο πάνω είναι μια πιτσαρία (μόνο πακέτο) ο Πιτσαδόρος που είναι καλός. Στην πάνω μεριά της πλατείας έχει μεταφερθεί ο Τζιοβάννι : καλές πίτσες και μακαρονάδες. Στο κέντρο της πόλης απέναντι απο το La Famiglia ένοιξε ένα καινούργιο μαγαζί ο Ανθος. Καλή προσπάθεια και καλό φαγητό. Το Mike πηγε στην πλατεία του νέου φρουρίου αλλα είδα μια πινακίδα "Gyros Portion" και απογοητεύτηκα. Pane Souvlaki ειναι ακόμα σε καλό επίπεδο. Καλή ψησταριά στην Εβραϊκή είναι ο Τσίκος. Αξιοπρεπή ζαχαροπλαστεία στην Κέρκυρα δεν υπάρχουν άρα δεν θα ασχοληθώ με το θέμα αυτό

Γείας σας... Είναι η πρώτη μου φορά που μπαίνω και ξέρω και πολλά - πολλά... 11 - 17 Αυγούστου θα πάω με τον φίλο μου στη Κέρκυρα και θα μείνουμε στα Μωρα'ί'τικα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνη ταβέρνουλες με σχετικά καλές τιμές???
Αρκετά τουριστική περιοχή! να πάτε Μπούκαρη και Πετριτή για ψάρι σε καλές τιμές. Πριν μερικές μέρες άνοιξε στις Μπενίτσες το Spicy Kitchen. Αν σας αρεσουν τα ινδικα-ανατολίτικα να πάτε (έχει πολύ μικρό μενού βέβαια αλλά καλές τιμες 2 ορεκτικα-2 κυριως-ψωμι-νερο 34 ευρώ). Οι υπόλοιπες επιλογές που έχετε ειναι σε γυρω περιοχές
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Και μια και το θρεντ έχει μείνει στάσιμο εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο, αναρωτιέμαι μπας και υπάρχει κάποια φρέσκια πρόταση για φαγητό, ως επί το πλείστον στη Χώρα, αφού θα είμαστε εκεί για 3-4 μέρες το Πάσχα και δε θέλουμε να απομακρυνθούμε πολύ από το κέντρο. Κυρίως για Μ. Παρασκευή, το βράδυ μετά τον επιτάφιο, και Μ. Σάββατο μετά την Ανάσταση.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.692
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom