ΗΠΑ Φαγητό στην Νέα Υόρκη.

gliogas

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Κοπανάκι Τριφυλλίας
Χαιρετώ όλους τους συμφοριτες,
Στις αρχές του Οκτώβρη θα κάνω ένα ταξίδι με την γυναίκα μου για 10 ημέρες στην Νέα Υόρκη και αυτό που με απασχόλει πάρα πολύ είναι πώς θα γεμίζω το στομάχι μου :D. Όποιος από εσάς έχει επισκευτέι το Μεγάλο Μήλο και έχει μερικές προτάσεις από εστιατόρια,fast food και οτιδήποτε έχει να κάνει με φαγητό ας γράψει μια κριτική, θα βοηθούσε πολύ στην 10ημερη περιπλανησή μου στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Πηγαίνεις απ' έξω και σου λέει σε πόση ώρα έχει τραπέζι(μεσημέρι πήγαινα, για βράδυ δεν ξέρω). Λογικά θα μπορείς να κάνεις κράτηση. Οποσδήποτε γλυκό από το Serendipity.
Άλλοι είναι πολύ ειδικότεροι από εμένα οπότε ήλπιζε ότι θα σουν πουν μερικά ακόμη εστιατόρια.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.403
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ρίξε μια ματιά στους Ταξδιωτικούς Οδηγούς που έχουμε εδώ, σε αυτόν της Νέας Υόρκης υπάρχουν πολλές προτάσεις για φαγητό...
 

gliogas

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Κοπανάκι Τριφυλλίας
Ευχαριστώ πολύ περιμένω και άλλες προσωπικές εμπειρίες χρηστών.

Υ.Γ. Γλυκό εννοείται θα δοκιμάσω...
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αλλο ενα ταυλανδεζικο στο Chelsea.
Spice
στο 199 της 8th Avenue αναμεσα στους 19 και 20 δρομους
SPICE Thai Restaurant
ομορφο περιβαλλον, τεραστιες γευστικοτατες μεριδες
Δοκιμασε το chicken cashew!!! σουπερ!!
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δεν γινεται να πας στο Lower East side και να μην φας στο Katz's deli!!
Katz's Delicatessen New York
cult χωρος, φοβερα σαντουιτς με παστραμι, αλλα και διαφορα πιατα!! Ειναι must και ξεχωριστη εμπειρια!
 

Attachments

rainbow_326

Member
Μηνύματα
59
Likes
27
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
Πέτυχα το κατάλληλο θέμα! Πού ήταν τόσο καιρό? :clap:
Λοιπόν είμαι φαν των burgers, το παραδέχομαι! Βδομάδες πριν επισκεφτώ την Πόλη, έψαχνα και έψαχνα και έψαχνα για το καλύτερο burger στην Νέα Υόρκη! Κατέληξα στα 100 καλύτερα burgeradika της Nέας Υόρκης. Είχα και τη λίστα μαζί μου. Αλλά έχεις τόσα πράγματα να κάνεις εκεί που στο τελος θα επισκεφτέις το πολύ 5 από αυτά. Έτσι ανακάλυψα τα 5 καλύτερα και πήγαμε σε αυτά! Αν θέλεις το ποιοτικότερο fast food που θα δοκιμάσεις ποτέ, θα πας στο Shake Shack (Shake Shack). Εγγυημένα το καλύτερο burger σε όλο τον κόσμο! ;)

Η δίευθυνση στο μαγαζί που πήγαμε εμείς ( 2 φορές!!)

366 Columbus Avenue (at 77th Street)
Με το μετρό φτάνεις με τις γραμμές 1,2 ή 3 στο σταθμό 72 Street

Το μαγαζί βρίσκεται απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, οπότε μπορείτε να τα συνδυάσετε!


Για καλό φαγήτο (αλλά και ακριβό, 260$ μαζί με tip για 4 άτομα) σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Peter Luger's Steakhouse (Peter Luger Steakhouse). Θα φάς το καλύτερο steak που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Η διεύθυνση

Brooklyn, ΝΥ
Peter Luger, Inc.
178 Broadway
Brooklyn, N.Y. 11211
Reservations:
718-387-7400

Είναι πολύ κοντά στο Μανχάταν, μην σε ανησυχεί που η διέυθυνση λέει Brooklyn. Mε το μετρό, διασχίζεις τη θάλασσα και βρίσκεσαι στο Brooklyn! Νομίζω κατεβαίνεις στην πρώτη στάση!

Reservation δεν χρειάζεται εαν πάτε μεσημέρι, 12 με 2 (ίσως 3). Απλά θα δώσετε το όνομα σας (εγώ έδινα το μικρό γιατί το μεγάλο, ούτε που μπορούσαν να το προφέρουν :D, όχι ότι και το μικρό είναι εύκολο) και σε 20 λεπτάκια θα κάθεστε! Ενώ περιμένετε μπορείτε να απολαύσετε τη μπύρα σας ή μια παγωμένη diet coke! Το βράδυ το reservation είναι απαραίτητο, ρωτήστε στο γκισέ του ξενοδοχείου, συνήθως υπάρχει δυνατότητα να σας κλείσουν τραπέζι σε όποιο εστιατόριο επιθυμείτε.

Για πρωινό πήγαινε στα Au Bon Pain (Au Bon Pain ? Welcome to Au Bon Pain) και δεν θα απογοητευτείς! Μπορείς να βρεις στην κυριολεξία πάρα πολλά πράγματα για να φας και είναι πολύ γευστικά!

Στο Corner Bistro (The Corner Bistro - HOME) θα χρειαστεί να περιμένεις 1+ ώρα για να βρείς τραπέζι. Θα κάθεσαι όρθιος πίνοντας την μπύρα σου και μόλις έρθει η σειρά σου θα καθήσεις στο τραπέζι για φαγητό. Οπότε εαν δε σε πειράζει να περιμένεις για να φας κάτι καλό και ποιοτικό, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Α, και ο χώρος λέει πολλά, μου άρεσε! Το burger πολύ νόστιμο, μεγάλο και χορταστικό! Η πιθανότητα να πιάσεις κουβέντα με κάποιον άλλο που περιμένει στην ουρά είναι πολύ μεγάλη!

Η διεύθυνση

(212) 242-9502
331 W 4th St,
New York, NY 10014
at the corner of
Jane and West 4TH

Με σειρά προτιμήσης βάζω:

1. Shake Shack
2. Corner Bistro
3. Five Guys Burger (Home Page | Five Guys Burgers and Fries)

O Peter Luger είναι από μόνος Νο1 οπότε δεν μπαίνει στη λίστα :bleh:

Κλείνοντας να επισημάνω πως στη Νέα Υόρκη υπάρχουν 3 είδη burgeradικων, τα τύπου McDonalds, Wendys και διάφορα άλλα που ναι μεν έχουν φτηνές τιμές αλλά η ποιότητά τους είναι αμφισβητίσιμη να το πω :rolleyes: low quality food, έχει να κάνει με τα προσωπικά γούστα του καθενός. Αυτα τα ονομάζω Τύπου Α. Μετά έχουμε τα burgeradika τύπου Shake Shack, Five Guys Burger and Fries που ναι μεν είναι τυπου A, αλλά τα θεωρώ Tύπου Β λόγω της καταπληκτικής γεύσης των burgers. Άρα superior taste κατηγορία. Τα Burger King είναι καπου ανάμεσα αν και θα τα έβαζα στον Τύπο Β. Τέλος ο Τύπος Γ είναι τα μαγαζιά που σερβίρουν burger με πολύ καλή ποιότητα τόσο στη γεύση όσο και στα υλικά αλλά είναι bistro, δηλαδή σε στύλ bar. Εδώ έχουμε και τα παραδείγματα του Corner Bisto, των Fridays, των Αpplebees κα

Τέλος να μην ξεχάσω να αναφέρω την Πιτσαρία του Ray (πίτσα με το κομμάτι, και τι κομμάτια :D)

Ray's Pizza στην 6th Avenue and 11th Street στο Greenwich Village

και φυσικά το μικρό μαγαζί της Dominos Pizza κρυμμένο κάπου στα στενά της Times Square! Απίστευτη divine taste, γεύση σαν γλυκό! Διαφορετική από την Ελλάδα!

Θα ήθελα να δοκιμάσω και την πίτσα του Papa John (Papa John's Delivery or Carryout Pizza - Order Online and have your pizza delivered.) την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ την Πόλη!

Αυτά από μένα! Καλή τύχη στην προσωπική σου αναζήτηση του καλύτερου burgeradikou στην Νέα Υόρκη! :clap:
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.790
Likes
18.311
...Εδώ έχουμε και τα παραδείγματα του Corner Bisto, των Fridays, των Αpplebees κα
Καλά μας τα έγραψες αλλά μας τα χαλάς εδώ...τι σχέση έχει το Αpplebees και το Fridays με burgers άλλων μαγαζιών κλάσης....πόσω μάλλον τα fastfood δηλ. burgers του πρόχειρου (με κάτι Wendy's και Burger King) που τρώγαμε μέχρι τα 16, άντε 18. Καμία σχέση. Το Shake Shack με το θεϊκό του burger τι σχέση με αυτές τις αηδίες που τις βάζεις κι όλας σε άλλη κατηγορία, μεγαλύτερη τρομάρα τους?

Α, μόλις είδα κάτι και για Domino's pizza (χωρίς σχόλια).....ελπίζω να έχει Domino's και στα Τίρανα που θα πάω για την επέτειο με τη σύζυγο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.742
Μέλη
38.901
Νεότερο μέλος
udemeetim036

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom