ΗΠΑ Φαγητό στην Νέα Υόρκη.

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παντως δε σου εκατσε καλα η ΝΥ ..κριμα γιατι ειναι φοβερη πολη.Δε σε βοηθησε και ο καιρος καθολου βεβαια .Συμβαινει καμια φορα να πηγαινουμε καπου και να μην ευνοουν οι συνθηκες να περασουμε καλα ή οσο καλα θα θελαμε τελοσπαντων.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
28.991
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αστορια δεν πηγα για τον απλουστατο λογο...δεν μπορουσα!. Ημουν τελη Ιουλιου, η απολυτη κολαση σε οτι αφορα θερμοκρασια+υγρασια.Ειχε καυσονα 40+ με υψυλη υγρασια, δεν μπορουσα ουτε βημα να κανω. Οταν εειχε 45 η Αθηνα σαφως πιο ανετα... Το μετρο πρεπει να ηταν η ιδια η κολαση.(Θερμοκρασια+ποντίκια!+παντελος έλλειψη εξυπερετησης+αγωνα να περασεις με την μια τις γ@μημενες τις μπαρες και στο τελος να διαπυστωσεις οτι εισαι και στην λαθος πλατφορμα!). Ετσι ειπα να πηγαινω αφου ειδα ολα τα αξιοθεατα ΜΟΝΟ με τα ποδια οποτε Αστορια...ΔΕΝ.
Υ.Γ. Μα ρε παιδια ουτε ενα καφε σε υπαιθριο χωρο? Ειδα μονο κατι μεταλλικα τραπεζακια με καρεκλες σαν τα δικα μας ουζερι ξεκαρφοτα χωρις να υπαρχει μαγαζι!!!.(εξω απο το Macys, Wall street, και αλλου) .Ολοκληρο Σεντραλ παρκ και βρηκα παλι καλι κατι αραβες με καροτσια με παγωτα 4$ και νερα3$)
Ήμουν κι εγώ εκεί τις ίδιες μέρες, και νομίζω τα παραλές (ναι το μετρό ήταν δύσκολη υπόθεση, χρησιμοποίησα ταξί αρκετές φορές, αλλά όχι και κόλαση...). Πάντως η ζέστη στις 22/7 ήταν ρεκόρ για την πόλη, απ΄ ότι έχω συζητήσει και με ντόπιους...
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.790
Likes
18.310
Η αλήθεια είναι ότι όταν η επίσημη θερμοκρασία στη ΝΥ ξεπερνάει τους 31-32οC, είναι κόλαση....το έζησα για μία μόνο ευτυχώς μέρα το Μάιο του 2010.
 

michalis87

Member
Μηνύματα
88
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Γεια σας,
Σύντομα θα ταξιδέψω στην πρωτεύουσα του κόσμου (Νεα Υορκη) και παρόλο που έχω διαβάσει και έχω πάρει αρκετές πληροφορίες από το σαιτ θα ήθελα να μου προτείνεται μέρη για φαγητό και ποτό που αξίζουν να δοκιμάσω.
 

master1706

Member
Μηνύματα
303
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.735
Μέλη
38.901
Νεότερο μέλος
udemeetim036

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom