echo2011
Member
Παρασκευή πρωί, το πρόγραμμα μας είχε Hampton palace, science museum, winter wonderland και αργά το απόγευμα british museum (που έκλεινε μετά τις 9). Και θα τα καταφέρναμε πιστεύω να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα αν δεν είχε ξεμείνει και το V&A απ'την προγούμενη μέρα και αν δε συνέβαινε και το εξής περιστατικό.. Ο καλός μου με περιμένει στη ρεσεψιόν χαζεύοντας στο ίντερνετ και γω ετοιμάζομαι με το πάσο μου στο δωμάτιο μιας και είχαμε σηκωθεί πολύ νωρίς. Και όταν είμαι έτοιμη να κατέβω σκέφτομαι να πάρω και γω πορτοφόλι μαζί μήπως πάμε και για ψώνια το απόγευμα. Ανοίγω τσάντα, πουθενά το πορτοφόλι.. Ψάχνω σε όλες τις τσέπες, σε μπουφάν, βαλίτσα τπτ.. Παίρνω τον άντρα μου να ανέβει γρήγορα επάνω.. Δε βρίσκω πουθενά το πορτοφόλι του λέω, πάει με κλέψανε.. Ξαναψάχνουμε μαζί, τίποτα.. Μετά να προσπαθούμε να σκεφτούμε τι έγινε, αν το χασα, αν με κλέψανε, ποτε μπορεί να έγινε.. Ολα τα σενάρια. Είχε χαλάσει όλη μου η διάθεση, δεν είχα όρεξη για τίποτα. Και αφού είχε περάσει καμιά ώρα με όλο αυτό, ξαναψάχνω μηχανικά στη βαλίτσα, που έχει και 52 τσεπάκια.. Και ξαφνικά ανακούφιση! Η βαλίτσα είχε μία εσωτερική τσέπη και μέσα σ'αυτή είχε ένα μικρό τσεπάκι το οποίο δεν είχα ψάξει πριν. Εκεί λοιπόν το είχα βάλει! Έλα όμως που δε θυμόμουν τίποτα! λέω πάει, χάζεψα
.. Μετά που ηρέμησα θυμήθηκα πως κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να το κρύψω για να μη το έχω φατσα φόρα μέσα στη τσάντα στο δωμάτιο. Ε, προφανώς τότε το έκανα αλλά μετά το ξέχασα.. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Ή σχεδόν όλα γιατί η ώρα είχε περάσει επικίνδυνα, οπότε Hampton court δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε. Ξεκινήσαμε λοιπόν για τα μουσεία..
Πρώτα πήγαμε στο V&A, το οποίο είχε αρκετό ενδιαφέρον.. Πιο πολύ μου άρεσε η συλλογή ρούχων από διάφορες εποχές και τα έπιπλα..
Μετά πήγαμε στο Science museum το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ! Για μένα ήταν το πιο ενδιαφέρον και από το φυσικών επιστημών και από το V&A.. Όταν ξαναβρεθώ στο Λονδίνο θα το εντάξω σίγουρα ξανά στο πρόγραμμα μου! Πέρα από τα πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα που σχετίζονται με την επιστήμη, σε δύο 2-3 ορόφους έχει και διαδραστικά εκθέματα καθώς και παιχνίδια για να μαθαίνουν τα παιδιά παίζοντας.
Περάσαμε ένα ευχαριστο 2ωρο στο μουσείο και στη συνέχεια πήγαμε στο hyde park για να δούμε την winter wonderland. Aυτή τη φορά ήταν ανοιχτή και γεμάτη από κόσμο! Είχαν στήσει αμέτρητους σκεπαστούς πάγκους με φαγητά, γλυκά, δωράκια και ότι μπορείς να φανταστείς.
Επίσης ένα μέρος του πάρκου είχε μεταμορφωθεί σε λούνα παρκ, με παιχνίδια που "βασανιζαν" τα θύματα - πελάτες..
Τσιμπήσαμε κάτι, κάναμε τη βόλτα μας και η ώρα ήταν γύρω στις 3.30.. Μας είχε μείνει μόνο να δούμε το βρετανικό που θα έκλεινε μετά τις 9 οπότε είχαμε αρκετή ώρα (ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε) για να πάμε και στο Madame Tussauds.
Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων δεν ήταν στο αρχικό μας πλάνο, κυρίως γιατί είχα διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια στο φόρουμ. Παρόλα αυτά κράταγα μαζί μου το κουπόνι 2for1 μήπως και μας μείνει χρόνος και πάμε. Αφού λοιπόν δε πήγαμε στο παλάτι το πρωί είπαμε να κάνουμε κάτι πιο light εκείνο το απόγευμα, και δε το μετανιώσαμε καθόλου! Λεπτομέρειες για το tussauds και τη συνέχεια της μέρας σε επόμενο κεφάλαιο..
Πρώτα πήγαμε στο V&A, το οποίο είχε αρκετό ενδιαφέρον.. Πιο πολύ μου άρεσε η συλλογή ρούχων από διάφορες εποχές και τα έπιπλα..

Μετά πήγαμε στο Science museum το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ! Για μένα ήταν το πιο ενδιαφέρον και από το φυσικών επιστημών και από το V&A.. Όταν ξαναβρεθώ στο Λονδίνο θα το εντάξω σίγουρα ξανά στο πρόγραμμα μου! Πέρα από τα πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα που σχετίζονται με την επιστήμη, σε δύο 2-3 ορόφους έχει και διαδραστικά εκθέματα καθώς και παιχνίδια για να μαθαίνουν τα παιδιά παίζοντας.

Περάσαμε ένα ευχαριστο 2ωρο στο μουσείο και στη συνέχεια πήγαμε στο hyde park για να δούμε την winter wonderland. Aυτή τη φορά ήταν ανοιχτή και γεμάτη από κόσμο! Είχαν στήσει αμέτρητους σκεπαστούς πάγκους με φαγητά, γλυκά, δωράκια και ότι μπορείς να φανταστείς.

Επίσης ένα μέρος του πάρκου είχε μεταμορφωθεί σε λούνα παρκ, με παιχνίδια που "βασανιζαν" τα θύματα - πελάτες..

Τσιμπήσαμε κάτι, κάναμε τη βόλτα μας και η ώρα ήταν γύρω στις 3.30.. Μας είχε μείνει μόνο να δούμε το βρετανικό που θα έκλεινε μετά τις 9 οπότε είχαμε αρκετή ώρα (ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε) για να πάμε και στο Madame Tussauds.

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων δεν ήταν στο αρχικό μας πλάνο, κυρίως γιατί είχα διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια στο φόρουμ. Παρόλα αυτά κράταγα μαζί μου το κουπόνι 2for1 μήπως και μας μείνει χρόνος και πάμε. Αφού λοιπόν δε πήγαμε στο παλάτι το πρωί είπαμε να κάνουμε κάτι πιο light εκείνο το απόγευμα, και δε το μετανιώσαμε καθόλου! Λεπτομέρειες για το tussauds και τη συνέχεια της μέρας σε επόμενο κεφάλαιο..
Attachments
-
274,8 KB Προβολές: 88
Last edited: