• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

tatooine

Member
Το πρόβλημα είναι οτι είμαστε 2 ατομα και 1 μωρό. Και επειδή η πτήση είναι 9ωρη θα είναι δύσκολο αν μας βάλει ξεχωριστά. Θα κάνω μια προσπάθεια στο τηλέφωνο. Κάπου διάβασα οτι στα εκδοτήρια της turkish στο αεροδρόμιο δίνουν θέσεις αν πας απο εκεί
Το τηλεφωνικό τους εξυπηρετεί αφάνταστα άλλα οι σύνδεση είναι από τις χειρότερες. Βρες ένα πολύ ήσυχο μέρος να κάνεις την κλήση σου και να φοράς ακουστικά αν γίνετε αν είσαι στο κινητό.
Προσωπικά έχω να πω τα καλυτεροτερα.
Αν η κράτηση περιλαμβάνει και τους 3 σας θα σας βάλουν μαζί.

fdara

Member
Σκέφτομαι να κλείσω ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα με μίλια.

Αν ακυρώσω κάποια στιγμή αργότερα είδα ότι επιστρέφονται τα μίλια ακέραια με χρέωση 23 ευρώ μέσω τηλεφωνικού κέντρου.

Η χρέωση είναι ανά κράτηση η ανά εισιτήριο; δηλαδή αν κάνω την κράτηση μετ επιστροφής θα πληρώσω 23 ευρώ και αν την κάνω με μεμονωμένες κρατήσεις το πήγαινε και το έλα θα πληρώσω 46 αν θέλω να τα ακυρώσω;

Επίσης στα εισιτήρια με εξαργύρωση μιλίων μπορώ να προσθέσω και εκπτωτικό κουπόνι (απο next εθνικης); η δεν γίνεται;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η χρέωση είναι ανά κράτηση η ανά εισιτήριο; δηλαδή αν κάνω την κράτηση μετ επιστροφής θα πληρώσω 23 ευρώ και αν την κάνω με μεμονωμένες κρατήσεις το πήγαινε και το έλα θα πληρώσω 46 αν θέλω να τα ακυρώσω;
Η χρέωση των 23€ είναι ανα εισιτήριο

Επίσης στα εισιτήρια με εξαργύρωση μιλίων μπορώ να προσθέσω και εκπτωτικό κουπόνι (απο next εθνικης); η δεν γίνεται;
Όχι δεν μπορείς

giannis228

Member
Σκέφτομαι να κλείσω ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα με μίλια.

Αν ακυρώσω κάποια στιγμή αργότερα είδα ότι επιστρέφονται τα μίλια ακέραια με χρέωση 23 ευρώ μέσω τηλεφωνικού κέντρου.

23 ανα εισιτηριο.... για ποιο προορισμο ? εχουν ανοιξει οι θεσεις με μιλια για Χριστουγεννα?

fdara

Member
23 ανα εισιτηριο.... για ποιο προορισμο ? εχουν ανοιξει οι θεσεις με μιλια για Χριστουγεννα?
Γενικα ηθελα να κοιταξω τι υπαρχει απο προορισμους και να εξαργυρωσω και τα 4 κουπονια next που τελικα δεν γινεται.

Billouk

Member
Γενικα ηθελα να κοιταξω τι υπαρχει απο προορισμους και να εξαργυρωσω και τα 4 κουπονια next που τελικα δεν γινεται.
Εγώ ακολούθησα τη συμβουλή της @paefstra ώστε να μην χάσω χρήματα σε ακύρωση: Το μεταφέρεις πιο μετά και ...ακόμα πιο μετά αν χρειαστεί. Αν αλλάξει η ώρα της πτήσης ή ακυρωθεί σου έρχεται email για να αποδεχτείς ή όχι. Έτσι, στην περίπτωση μου, μια κράτηση ακυρώθηκε, πήρα τα μίλια πίσω μετά από λίγες ημέρες και μετά από μια εβδομάδα αν θυμάμαι καλά μπήκαν και τα χρήματα στην κάρτα μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.011
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom