taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Μετάβαση
- Air Koryo
- Στην πόλη
- Η τέχνη
- Πόλεμος κ Ειρήνη
- Ξενοδοχείο
- Ζωολογικός Κήπος
- Ζωολογικός Κήπος ΙΙ
- Περιμένοντας τα στρατά
- Παρέλαση
- Παρέλαση ΙΙ
- Mass Games
- Ο Δρόμος για τη DMZ
- DMZ
- Kaesong
- Kaesong II
- Μουσείο
- Επιστροφή στην πρωτεύουσα
- Βράδυ στην Pyongyang
- Αποχαιρετισμός στην Pyongyang
- Διαδρομή με το τρένο
- Διαδρομή με το τρένο II
- Διαδρομή με το τρένο III
- Σύνορα
- Dandong
Κεφάλαιο 21: Αποχαιρετισμός στην Pyongyang
Το επόμενο πρωί, είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω για αναλυτικό τουρ του ξενοδοχείου. Ξεκινάμε με τη θέα από το βρώμικο παράθυρο του δωματίου.

Και απ’ έξω από την κεντρική είσοδο:

Πήγα και στο βιβλιοπωλείο, για να διαβάσω τα φρέσκα νέα στους Pyongyang Times:

Και να πληροφορηθώ για τη μοναδική Βορειοκορεάτικη εφεύρεση που ανακάλυψε ο ίδιος ο Πρόεδρος προσωπικώς. Βέβαια, αν κρίνουμε από τον ίδιο, μάλλον δε δουλεύει και τόσο καλά…

Πήραμε τα πράγματά μας, και ξεκινήσαμε, με δυο άλλες συνοδούς, για το σιδηροδρομικό σταθμό. Η διαδρομή, για πρώτη φορά όσο είμασταν εκεί, μας πέρασε κι από το κέντρο της Pyongyang.

Πάρτε κι ένα βίντεο από τη διαδρομή στους δρόμους της Pyongyang....

Φτάσαμε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Pyongyang. Η συνοδός μας, αφού μας πέρασε από τους ελέγχους, μας έδωσε τα εισιτήριά μας, και μας επέστρεψε τα διαβατήριά μας και τις βίζες.

Μας δώσανε και τα έντυπα που έπρεπε να συμπληρώσουμε. Ένα από αυτά δεν το είχανε σε Αγγλική version αλλά μόνο στα Κινέζικα, ευτυχώς το καλό το παληκάρι (εγώ δηλαδή
) είχε κρατήσει φωτογραφία του ιδιου εντύπου στα Αγγλικά από το αεροπλάνο κατά την είσοδο στη χώρα, που είχε ακριβώς τα ίδια πεδία, οπότε μπορέσαμε και το συμπληρώσαμε.

Επιβιβαστήκαμε στο τρένο, βρήκαμε τα κρεββάτια μας, και σιγά σιγά το τρένο ξεκίνησε.

Εγώ πάλι τράβαγα βίντεο τη διαδρομή μέσα από την Pyongyang:

Το επόμενο πρωί, είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω για αναλυτικό τουρ του ξενοδοχείου. Ξεκινάμε με τη θέα από το βρώμικο παράθυρο του δωματίου.

Και απ’ έξω από την κεντρική είσοδο:

Πήγα και στο βιβλιοπωλείο, για να διαβάσω τα φρέσκα νέα στους Pyongyang Times:

Και να πληροφορηθώ για τη μοναδική Βορειοκορεάτικη εφεύρεση που ανακάλυψε ο ίδιος ο Πρόεδρος προσωπικώς. Βέβαια, αν κρίνουμε από τον ίδιο, μάλλον δε δουλεύει και τόσο καλά…

Πήραμε τα πράγματά μας, και ξεκινήσαμε, με δυο άλλες συνοδούς, για το σιδηροδρομικό σταθμό. Η διαδρομή, για πρώτη φορά όσο είμασταν εκεί, μας πέρασε κι από το κέντρο της Pyongyang.

Πάρτε κι ένα βίντεο από τη διαδρομή στους δρόμους της Pyongyang....

Φτάσαμε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Pyongyang. Η συνοδός μας, αφού μας πέρασε από τους ελέγχους, μας έδωσε τα εισιτήριά μας, και μας επέστρεψε τα διαβατήριά μας και τις βίζες.

Μας δώσανε και τα έντυπα που έπρεπε να συμπληρώσουμε. Ένα από αυτά δεν το είχανε σε Αγγλική version αλλά μόνο στα Κινέζικα, ευτυχώς το καλό το παληκάρι (εγώ δηλαδή

Επιβιβαστήκαμε στο τρένο, βρήκαμε τα κρεββάτια μας, και σιγά σιγά το τρένο ξεκίνησε.

Εγώ πάλι τράβαγα βίντεο τη διαδρομή μέσα από την Pyongyang: