Χαλκιδικη....Που να παω???

tasos30fullou

New Member
Μηνύματα
1
Likes
2
καλημέρα σε όλη την ομάδα. Γράφω αυτό το post γιατι πιστεύω ότι θα σας ενδιαφέρει.
Στο www.ilovehalkidiki.gr και στην καρτέλα "Προορισμοί" μπορείτε να επιλέξετε "Βουνό" ή "Θάλασσα" και να δείτε εικόνες, δυο λόγια για τον τόπο που έχετε σκοπό να επισκεφτείτε και τι καιρό θα κάνει.
To site το εχώ φτιάξει με ένα φίλο μου. Έχουμε γυρίσει όλα τα χωριά φωτογραφίζοντας τα. Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο.
 

angelucky

Member
Μηνύματα
68
Likes
59
Επόμενο Ταξίδι
Καλαμάτα-Μεσσηνια
Καλησπερα και απο εμενα. Μπαινω κατευθειαν στο ψητο, διακοπες με γυναικα 30+, θα μεινουμε στο 2ο ποδι στη Βουρβουρου για 4ημερες. Θα ηθελα τους φιλους εδω μεσα να με κατατοπισουν οσον αφορα τα παρακατω ερωτηματα που εχω (φυσικα εχω διαβασει ολο το φορουμ και ηδη εχω διαμορφωσει μια πρωτη εικονα). Εχουμε και λεμε λοιπον, θα ηθελα τις προτασεις σας για τα εξης:

1. Παραλιες. Βασικο κριτηριο να ειναι οργανωμενη η παραλια γιατι δεν εχω ουτε καν ομπρελα μαζι μου! Ποιες παραλιες και ακομη καλυτερα ποια beach bar μου προτεινετε να μην παραλειψω αυτες τις λιγες 4ημερες και με ποια σειρα να τα επισκεφτω ισως?

2. Φαγητο. Μετα απο ολη μερα στη παραλια, που θα προτεινατε να παμε για ενα καλο φαγητο , το οποιο αν γινεται να συνδυαζει ισως να ειναι διπλα στη θαλασσα, καπως ρομαντικο αν γινοταν χωρις αυτο βεβαια να ειναι το πρωταρχικο κριτηριο, αλλο το νοστιμο και ποιοτικο φαγητο του?

3. Ποτακι. Αν μετα το φαγητο μπορουσα να συνδυασω και ενα χαλαρο ποτακι, ενα κοκτειλ για να κανουμε την αποτιμηση της ημερας βλεποντας τις φωτογραφιες που θα εχουμε, θα ηταν κατι παραπανω απο ιδανικο! Μαγαζια για βραδακι λοιπον?

4. Τελος, οτιδηποτε αλλο θα ηθελα οποιος φιλος να προτεινει για να κανει αυτες τις μικρες διακοπες ακομη πιο ωραιες? Ισως καποια βολτα στο Νεο Μαρμαρα, ισως να καπου για να χαζεψω το ηλιοβασιλεμα? Οτιδηποτε θα ηταν ευπροσδεκτο!

Ευχαριστω προκαταβολικα ολους σας για την βοηθεια σας και τις συμβουλες σας!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μαρμαρα εχει πολλα μαγαζια για φαγητο και για ποτο.Ωραιες ψαροταβερνες στη θαλασσα πανω εχει στο Πορτο Κουφο.
 

summer111

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Σκεφτόμαστε με το αγόρι μου να πάμε τον Αύγουστο για μια βδομάδα στη Χαλκιδική. Δεν μπορούμε όμως να αποφασίσουμε που ακριβώς. Δεν έχουμε αυτοκίνητο, οπότε θα μείνουμε στο ίδιο μέρος όλη την εβδομάδα. Άρα θέλουμε το μερος να έχει πολλές επιλογές ώστε να μην βαρεθούμε. Η αλήθεια είναι πως αρχικά σκεφτόμασταν Πευκοχώρι, αλλά ακούσαμε ότι δεν έχει καλή θάλασσα και ότι έχει υπερβολικά πολύ κόσμο και δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Ποια είναι η άποψή σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.429
Likes
4.414
Δώσε μας μερικές επιπλέον πληροφορίες:
-Αρχές Αυγούστου ή τέλη Αυγούστου?
-Ηλικία
-Αν σας ενδιαφέρει η νυχτερινή ζωή
-Budget
Πάντως μια βδομάδα Χαλκιδική στο ίδιο μέρος χωρίς αυτοκίνητο ακούγεται κάπως...
 

summer111

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Είμαστε 22 χρονών και σκεφτομαστε για μεσα Αυγούστου, περιπου 15. Το budget δεν ειναι προβλημα, σε όλα τα μερη που ρωτησα οι τιμές είναι περίπου οι ίδιες. Σχετικά με την νυχτερινή ζωή, τα κλαμπ δεν μας ενδιαφερουν, καλύτερα για κανένα ποτάκι χαλαρά.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.429
Likes
4.414
Από τη στιγμή που θα είστε ζευγάρι και δεν πολυθέλετε κλαμπάκια και τα συναφή, θα σου πρότεινα Άθυτο...
Γραφικό μέρος τηρουμένων των αναλογιών (για Χαλκιδική μιλάμε, όχι για Σαντορίνη)...
Πάντως για 15αύγουστο όπου και να πάτε θα έχει πολύ κόσμο, αυτό είναι δεδομένο!
 

fourkas

Member
Μηνύματα
62
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
... που άραγε ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβική για ένα μήνα
πόσα χρόνια είχα να μπω εδώ μέσα ... πω πω πω ... από τότε που έφυγε το αφεντικό του κόμβου για αυστραλία ... χαχα

λοιπόν, ή αφυτος που λέει ο φίλος είναι παραδοσιακή, το μόνο πέτρινο χωριό στη κασσάνδρα. καλή επιλογή και μπορείς να πας και καλλιθέα απο εκεί που είναι κοντά και έχει νυχτερινή ζωή καλή. 2-3 παραλίες δεξια αριστερά θα σε ικανοποιήσουν πιστεύω.
Πευκοχώρι, ο κακός χαμός αλλά με πολλές επιλογές για διασκέδαση αλλά και καλές παραλίες, καθώς επίσης και χανιώτη, πολύχρονο που είναι κοντινά. Δε ξέρω ποιος σου είπε για τις παραλίες αλλά κάνει λάθος.
Επίσης υπάρχει λεωφ κτελ που κάνει τακτικά δρομολόγια γύρω γύρω στο πόδι όποτε μπορείς να μεταφερθείς όπου θες για μπάνιο. καλλιθέα επίσης με πολύ ζωή. εναλλακτικά δες και φούρκα, σίβηρη, πιο ήσυχα μεν αλλά με καλές παραλίες δε και ζωή δε...
Σιθωνία νομίζω χωρίς αυτοκινητο θα ζοριστείς, εκτός αν επιλέξεις Νικήτη ή Μαρμαρά .
Υπόψη ότι οι δυτικές ακτές των ποδιών έχουν ηλιοβασίλεμα φοβερό, ειδικά, φούρκα, ποσείδι, σίβηρη και μαρμαράς, τορώνη κλπ

Εναλλακτικά δες κ εδω gohalkidiki.com για περισσότερες πληροφορίες. εύχομαι να περάσεις όμορφα

Μη διστάσεις να ρωτήσεις κάτι άλλο να θες
 

tsopirs

Member
Μηνύματα
40
Likes
37
Εγώ θα πρότεινα δεύτερο ποδι,κάπου βουρβουρου..φοβερές θάλασσες ,πιο χαλαρά το βραδυ
 

summer111

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Καλησπέρα!!! Αρχές Αυγούστου θα πάμε με τον φίλο μου στο Πευκοχώρι για λίγες μέρες. Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί για φαγητό, ποτό ή οτιδήποτε άλλο στο οποίο να πάμε ή να μην πάμε? Επίσης, αν και ξέρω ότι είναι κάπως δύσκολο, ποια είναι τα πιο "ήρεμα" μέρη του Πευκοχωρίου. Γενικότερα, όποια πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ!
 

Koralenia

Member
Μηνύματα
60
Likes
9
Καλησπερα σε όλους!! Σκεφτομαστε με το αγορι μου να επισκεφθουμε φετος τελος Αυγουστου περιπου τον Ν.Μαρμαρα αλλα καπου διαβασα οτι δεν ειναι πλεον τοσο ωραια όσο ήταν παλια..ποια ειναι η αποψη σας?? Να συμπληρώσω ότι περυσι πηγαμε Χανιωτη και μας άρεσε πολύ..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.294
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom