Χανιά... ολιγοημερες διακοπές

stathis23

Member
Μηνύματα
66
Likes
8
Α πολυ ωραια! Ακομη καλυτερα ειναι η Ιδανική εποχη κατα την γνωμη μου! πιστευω οτι αυτο το προγραμμα που ανεφερες ειναι μια χαρα. Θα απολαυσεις καθε μερος με την ησυχια σου. Αν δν κανω λαθος εισαι με καραβι. Αν πας γραμβουσα μπαλο με το καραβακι κρατα τα εισιτηρια του καραβιου. Δινουν μια εκπτωση
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοηθεια.

Μαλλον με αεροπλάνο θα πάμε, δεν εχω κλείσει ακομα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα παρω το αυτοκινητο μου οποτε αν ειναι καλες οι τιμες των αεροπορικων θα το προτιμήσουμε
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Φανταζομαι θα νοικιασεις κατι κατω! Εστω μηχανή. Μην κανεια το λαθος να βασιστεις στην συγκοινωνια!!!!!
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.506
Likes
7.699
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Ευχαριστώ Ρέθυμνο!
Εχετε υπόψιν κανένα καλό ζαχαροπλαστείο Online παραγγελιας τούρτας σε Χανιά ή Ρέθυμνο? ό,τι βρήκα στο google δεν έχει δείγματα όπως πχ τα αθηναικά, με σχέδια κλπ κλπ
στα Χανια το Μοντερνο ειναι 100% εγγυηση.. μπορεις να παρεις τηλ και να σου φερουν οπου θελεις οτι θελεις.. ο Ταμπακοπουλος Βασιλης ειναι παντα φιλικος και εξυπηρετικός τηλ 28210 31140..
 

kati_pro

Member
Μηνύματα
55
Likes
29
Καλησπέρα και από μένα σε όλη την παρέα του forum! Σκεφτόμαστε και μεις να επισκεφτούμε για πρώτη φορά την Κρήτη τέλη Ιουνίου. Προορισμός τα Χανιά και εξορμήσεις στις γύρω περιοχές για μια εβδομάδα περίπου. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που δν κάνω προκράτηση σε ξενοδοχείο θα δυσκολευτούμε πολύ αυτήν την εποχή να βρουμε διαθέσιμα; Έχω ακούσει για πληρότητα που αγγίζει το 90% από τα μέσα Ιούλη κι έπειτα όμως. Γνωριζει κανεις τι παίζει τέλη Ιούνη με αρχές Ιουλίου;
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Δωμάτια θα βρεις πιστεύω, καθώς η προσφορά ειναι τεράστια. Αλλά το θέμα είναι να βολεύει και σαν περιοχή εκεί που θα βρεις. Επίσης να μην σε βαρέσουν στις τιμές. Κλείνοντας πολλά δωμάτια πέρυσι για τον γάμο μου ειχα το εξής φαινόμενο. Σχεδόν 20ευρώ πιο ακριβά να κάνω κράτηση από το τηλέφωνο παρά από site.
 

kati_pro

Member
Μηνύματα
55
Likes
29
Δωμάτια θα βρεις πιστεύω, καθώς η προσφορά ειναι τεράστια. Αλλά το θέμα είναι να βολεύει και σαν περιοχή εκεί που θα βρεις. Επίσης να μην σε βαρέσουν στις τιμές. Κλείνοντας πολλά δωμάτια πέρυσι για τον γάμο μου ειχα το εξής φαινόμενο. Σχεδόν 20ευρώ πιο ακριβά να κάνω κράτηση από το τηλέφωνο παρά από site.
Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Σκεφτόμουν να μην κλείσω ξενοδοχείο γιατί εξετάζω το ενδεχόμενο να μοιράσουμε τις μέρες στην ευρύτερη περιοχή, ανάλογα με τι θα μας αρέσει περισσότερο. Αν και τα Χανιά είναι για μένα ένας....έρωτας εξ αποστάσεως ☺☺, έχω μια υποψία πως αν αντικρύσω το λιβυκό πέλαγος δε θα θέλω να φύγω! Οπότε, θα βάλω για ύπνο το control freak που έχω μέσα μου που επιβάλλει να έχω τα πάντα προγραμματισμένα και θα...αυτοσχεδιάσουμε! Όσον αφορά τις τιμές, μιας και θα είμαστε -οριακά έστω - off season ελπίζω να μην έχουν φτάσει στο Θεό! Σχετικά τώρα με τις κρατήσεις μέσω τηλεφώνου,πριν λίγες ημέρες είχα ακριβώς την αντίθετη εμπειρία με σένα, κάτι που μου προκάλεσε έκπληξη! Ξενοδοχείο στο Δαρατσο, μέσω booking 480€ για έξι διανυκτερευσεις , 100€ φτηνότερα μέσω τηλεφώνου για τον ίδιο τύπο δωματίου ! Το μόνο που μου ζήτησε η ευγενέστατη κυρία με την υπέροχη κρητική προφορά ( λιώνω λεμεεεεε!!) ήταν προκαταβολή μια νύχτα! Μήπως έκανα λάθος που δν έκλεισα;; Πφφφφφφ.... μπερδεύομαι!! Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές!
 
Last edited:
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
η ιδέα σου για να σπάσεις τις μέρες είναι πολύ σωστή καθώς οι αποστάσεις είναι τεράστιες. το έχω κάνει και εγώ αυτό του είδους την εξόρμηση, να μην έχω κλείσει τίποτα και να να μένουμε όπου μας αρέσει. κοίτα θεωρώ δεν θα εχεις θέμα να βρεις οπότε go for it. απλά κάνε οργάνωση στις τοποθεσίες που θα δεις. ψάξε τα βασικά και χώρισε τις μέρες σε περιοχές. πχ κίσσαμο σου προτείνω να μείνεις στο crystal bay Και θα έχει σε απόσταση αναπνοής φαλάσαρνα μπάλο. κοντά ελαφονήσι. συμπαθητική νυχτερινή ζωή και μισή ώρα από τα χανιά. μετά άλλες 2 μεερούλες μέσα στα χανιά και άλλες 2 προς παλαιοχωρα.
 

kati_pro

Member
Μηνύματα
55
Likes
29
Δε θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να μοιράσω τις μέρες των διακοπών μου νομίζω! Σε ευχαριστώ από καρδιάς! Έχω διαβάσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες εδώ μέσα οπότε το μόνο που μένει είναι να περάσει ο καιρός για να ετοιμάσω βαλίτσες! Καλά ταξίδια σε όλους μας!
 

Kingmouf

Member
Μηνύματα
98
Likes
456
Δε ξέρω αν αξίζει να μείνεις Καστέλι (Κίσσαμος) γιατί οι αποστάσεις είναι σχετικά μικρές από Χανιά και μπορείς άνετα να τις κάνεις αυθημερόν (π.χ. το Χανιά - Φαλάσσαρνα είναι λιγότερο από μία ώρα δρόμος, πολύ εύκολος και χαλαρός με λίγες στροφές τα τελευταία 5 ή λιγότερα χιλιόμετρα). Όσον αφορά το να βρεις να μείνεις, όταν δεν έχεις κλείσει πάντα υπάρχει ένα ρίσκο. Αλλά στην εποχή του internet ανά πάσα στιγμή μπαίνεις από το κινητό σου και τσεκάρεις από booking μέχρι airbnb και σίγουρα θα βρεις. Τώρα αν θα είναι το φτηνότερο δε ξέρω. Τέλη Ιουνίου δεν είναι καθόλου low season εδώ πέρα. Ήδη έχει ξεκινήσει ο τουρισμός μια χαρά.

Αν θέλεις να πας νότια, Παλιόχωρα είναι πολύ ωραία, όπως επίσης και προς Σφακιά, Φραγκοκάστελο. Στα νότια τα πράγματα είναι γενικά πιο χαλαρά, δύσκολα πιστεύω θα ξεμείνεις και δε θα βρεις να μείνεις και η αλήθεια είναι ότι έχοντας θάλασσες μοναδικές και παραλίες απείρως καλύτερες από τα βόρεια, η μόνη σου απαίτηση θα είναι να έχει το δωμάτιο ένα κρεβάτι. Αν αποφύγεις και το ΣΚ σε αυτά τα μέρη, ακόμα καλύτερα. Ειδικά Ελαφονήσι, μη διανοηθείς να πας ΣΚ, θα φύγεις με μάλλον κακή εμπειρία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σου τονίσω για άλλη μια φορά, ότι ναι μεν τέλος Ιουνίου/αρχές Ιουλίου δεν είναι Αύγουστος, αλλά σίγουρα *σίγουρα* ΔΕΝ είναι low season.

Καλές διακοπές!
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Κοίταξε, αν τα βάλεις κάτω θέλεις γύρω στα 100 χιλιόμετρα να πας μια μέρα Φαλάσσαρνα (πήγαινε έλα από Χανιά) , μετά αν πας Μπάλο βάλε άλλα τόσα. (μη συζητήσουμε για Ελαφονήσι)

Η βενζίνη κάτω τσούζει ( 1,80 και βάλε). Οπότε προσωπικά πρότεινα την συγκεκριμένη λύση της Κισσάμου καθώς και τα καταλύματα είναι φθηνά εκεί, δεν θα φάει την ώρα της (και την βενζίνη) σε δρόμους πήγαινε έλα (η εθνική καλή είναι αλλά μια λωρίδα + την λέα που την χρησιμοποιούν κανονικά) και σε ώρες αιχμής λόγω τουρισμού γίνεται ένας χαμούλης ακόμη και στην εθνική. (οι ξένοι τουρίστες πάνε σιγά και δημιουργούνται ουρές.)

Δεν είναι και το πιο in μέρος αλλά σίγουρα το βράδυ κάτι θα βρουν να κάνουν.
Ακόμη και φαλάσαρνα By night και χαλαρό ποτό στο orange blue bar ή φαγητό στο φημισμένο Μama's Dinner Restaurant στην καλυβιανή κισσάμου!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.637
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom