i love travels
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- καλοκαιρινές διακοπές!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αμερική
Η επιστροφή απο τις καλοκαιρινές διακοπες φέρνει μελανχολία.Τι καλύτερο λοιπόν απο το ψάξιμο για ένα καινούριο ταξιδάκι...αναγκαστικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πάει Χριστούγεννα.Ξέρω ότι είναι μέγαλο χρονικο διαστημα μέχρι τότε αλλά θέλουμε να πετύχουμε καλές τιμές!Ψάχνουμε ένα μέρος με οικονομικά αεροπορικά εισητηρια και υποφερτό κόστος διαμονής,ώστε να μπορούμε να "ζήσουμε" το μέρος σε όλο του το μεγαλείο τρώγοντας και πίνοντας παραδοσιακά!!!!Εχουμε σκεφτεί κάποια μέρη....Μια ιδέα που μας άρεσε ήταν Μιλάνο-Βερόνα-Βενετία!Αλλη ιδέα είναι Πολωνία (Βαρσοβία-Κρακοβία) και σκεφτομασταν και για Ενδιβουργο!
Θα ήθελα διάφορες πληροφορίες για τις 3 αυτες εκδρομούλες που έχουμε σκεφτεί (ειδικά αν κάποιος έχει πάει Χριστούγεννα).Για τον καιρό...για ξενοδοχεία....για κόστος διαμονής και μεταφορών....
Εννοείται πως αν κάποιος έχει και κάτι άλλο να μου προτείνει θα χαρώ πολύ...γιατι καμιά φορά υπάρχουν απίστευτα οικονομικά μέρη που ούτε καν τα σκέφτεσαι!!!!
Ανυπομονώ να διαβάσω τις πληροφορίες σας!!!!!!!!
Θα ήθελα διάφορες πληροφορίες για τις 3 αυτες εκδρομούλες που έχουμε σκεφτεί (ειδικά αν κάποιος έχει πάει Χριστούγεννα).Για τον καιρό...για ξενοδοχεία....για κόστος διαμονής και μεταφορών....
Εννοείται πως αν κάποιος έχει και κάτι άλλο να μου προτείνει θα χαρώ πολύ...γιατι καμιά φορά υπάρχουν απίστευτα οικονομικά μέρη που ούτε καν τα σκέφτεσαι!!!!
Ανυπομονώ να διαβάσω τις πληροφορίες σας!!!!!!!!