• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Οκτώβριο - Νοέμβριο 2016! Κάντε κλικ εδώ!
  • Εκπομπή Travelstories!! Δείτε το 3ο επεισόδιο εδώ

Αυστρία Χριστούγεννα στη Βιεννη

Μηνύματα
37
Likes
6
Κάποια σχετικά οικονομική ταβέρνα με ζωντανή παραδοσιακή μουσική; Έχω βρει μόνο το zwölf apostelkeller και το augustinerkeller που μάλλον είναι κάπως τουριστικά; Δεν με αφορά συγκεκριμένα για τη μέρα των Χριστουγέννων.
 

nasiapap

Member
Μηνύματα
53
Likes
30
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλημέρα.. θα επισκεφτούμε τη Βιέννη από τις 22 μέχρι τις 26 του Δεκέμβρη. Έχω κάποιες απορίες.. ξέρει κάποιος τις ώρες λειτουργίας της naschmarkt για αυτές τις ημερομηνίες; Επίσης έψαξα για κράτηση στο figmuller και στο purstner αλλά δε φαίνεται να υπάρχει διαθεσιμότητα. Συγκεκριμένα από το purstner λάβαμε μέιλ ότι υπάρχει πληρότητα για 25 και 26.. πριν 3 χρόνια που είχαμε βρεθεί πάλι Βιέννη τέτοιες μέρες είχαμε πάει επί τόπου χωρίς κράτηση και είχαμε βρει τραπέζι. Απλά μου κάνει εντύπωση.. ίσως αν περάσουμε από κει να βρούμε κάτι.. διαφορετικά γνωριζετε κάποιο άλλο παρόμοιο με τα συγκεκριμένα εστιατόρια; Έχουμε ήδη κάνει κράτηση στο plachutta για τις 24. Τέλος, επειδή στο ξενοδοχείο μας δεν έχουμε πρωινό γνωρίζετε πού θα μπορούσαμε να πάμε για ένα πιο ιδιαίτερο πρωινό τη μέρα των Χριστουγέννων;; Πιο ιδιαίτερο εννοώ όχι σε φούρνο... Ευχαριστώ
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.556
Μηνύματα
721.942
Μέλη
35.374
Νεότερο μέλος
SoniaKl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom