Γερμανία Χριστούγεννα στο Βερολίνο...

Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλησπέρα!τισ ίδιες μέρες θα είμαστε στο βερολίνο,εγώ φεύγω ανήμερα τα χριστούγεννα!
να σε ρωτήσω για τον καιρό τι έχεις ακούσει;
επίσης μας απασχολεί το θέμα της γρίπης,κάποιοι λένε να κάνουν το εμβόλιο αλλά προσωπικά δεν θέλω....
καλά να περάσετε στο Βερολίνο!εγώ το ξέρω καλοκαιρινό,δεν μπορώ να σας διαφωτίσω για γιορτές,πιστεύω ότι θάναι όμορφα! απλά ήθελα να σας παρακαλέσω αφήστε την κουβέντα για τη γρίππη:shock: please,αν θέλεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο social όπου υπάρχει σχετικό θέμα..τόμοι:rolleyes: έχουν γραφτεί για τη γρίππη και το εμβόλιο,το θέμα έχει εξαντληθεί κι έχει ...κλειδωθεί με κλειδαριά ασφαλείας:haha:
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
menias: H xειροτερη λυση για να περασεις τα χριστουγεννα σου ειναι με τους ανεραστους ασχετους του γκρουπ σου στο ξενοδοχειο στο εκτρωμα που τα πρακτορεια ονομαζουν ρεβεγιον, μια εννοια που υφισταται μονο στην ελλαδα για να κονομανε χρημα τα μπουζουκοσκυλαδικοφαγαδικα κλπ. Στην Δυτικη ευρωπη τα χριστουγεννα ειναι αυστηρα οικογενειακη γιορτη που σημαινει πως πολλα εστιατορια ειναι κλειστα αλλα σε μια μεγαλουπολη σαν το βερολινο ολο και θα βρεις αξιοπρεπεστατα ανοιχτα μαγαζια εκεινες τις μερες. Μην σε οδηγησει η αβεβαιοτητα στο να κλεισεις στα αποστειρωμενα δηθεν ρεβεγιον των πρακτορειων θα το μετανιωσεις και θα το πληρωσεις χρηματικα και ψυχικα.

mariap για ασφαλη προβλεψη καιρου μπες σε sites (yahoo, cnn weather) 1-2 μερες πριν την αναχωρηση γιατι ασφαλης προβλεψη καιρου γινεται μονο για 4-5 μερες, αλλα οτι καιρο και αν εχει θα πας και θα το ευχαριστηθεις. Παρτε ισοθερμικα εσωρουχα γαντια και σκουφια και μη σας νοιαζει τιποτα.
 

menias

Member
Μηνύματα
14
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
βερολινο
Ταξίδι-Όνειρο
περού
λοιπον είστε όλοι απόλαυση! δεν χορταίνω να σας διαβάζω! μόλις μπήκα στο forum για να δω αν υπήρξε κάποια απάντηση στην έκλυση μου για βοήθεια και όμολογώ πως μου φτιάξατε την διάθεση. έλπιζω οι κάφροι εδώ (την δουλειά εννοώ) να μην μου την καταστρέψουν πάλι γιατί μου τελειώνουν και τα ταβοράκια. λοιπόν για εσένα που αναρωτιέσαι για τον καιρό πληκτρολογησε:www.google.com και στην συνέχεια γράψε "weather berlin". δεν φαντάζεσαι πόσα site θα σου εμφανήσει με πληροφορίες για τον καιρό στο βερολίνο μέχρι και για 10 μέρες πρόβλεψη. όσων αφορά το εμβόλιο τώρα σας πληροφορώ ότι ο πατέρας μου το έκανε και δώξα τον Θεό όλα καλά. δυστυχώς η έλειψη σωστής ενημέρωσης και η αρέσκεια κάποιων να κάνουν την τρίχα τριχιά και να ποτίζουν τον κόσμο με ελειπής πληροφορίες έχει προκαλέσει όλη αυτή την διγνωμία και τον φόβο για το εμβόλιο. εαν λοιπόν έχεις ευαισθησία στην καρδιά ή το αναπνευστικό σου σύστημα συμβουλέψου τον γιατρό σου, ο οποίος πιθανότατα να σε παροτρύνει να το κάνεις. τώρα σχετικά με όσα λες εσύ καλέ μου Sokrati οφείλω να παραδεχτώ πως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! δεν υπήρχε περίπτωση να σπαταλήσω ούτε λεπτό από τα Χριστούγεννα μου σε ένα ξενοδοχείο πόσο μάλλον όταν με χρεώνουν και 80?. πιάστε μου τον κ.... να σας πω και ευχαριστώ! πριτσσσσσσσσσσσσσ
 
Last edited by a moderator:

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
menias οσο αφορα το θεμα της διασκεδασης (για να τη διαχωρισω απο την ευχαριστηση του φαγητου) αυτη εξαρταται απο το ποσο θελεις να γεμιζεις τις μερες σου γυρνωντας εδω και εκει εξερευνωντας καθε γωνια που ξεπροβαλλει στα ματια σου και απο τις αντοχες σου. Εγω προσωπικα σε καθε μου ταξιδι ειμαι 10-12 ωρες στο ποδι, κουβαλωντας μαλιστα και 5-6 κιλα φωτογραφικο εξοπλισμο, οποτε το βραδυ μονο τη διασκεδαση δεν σκεφτομαι. Γνωμη μου ειναι οτι την διασκεδαση αν δεν μπορεις να τη ζησεις στο ταξιδι (στο πρωτο σου τουλαχιστον σε ενα μερος που το επισκεπτεσαι για πρωτη φορα) σου δεν πειραζει, ζουμε στην ελλαδα τον Νο 1 τοπο διασκεδασης.
 

gerasimos

Member
Μηνύματα
38
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
εγω θα παω 23-28 .Πηρα τηλεφωνο στο βερολινινο σε ενα information office και εμαθα οτι τα περισσοτερα αξιοθεατα (μουσεια, ζωολογικος κηπος κ.λ.π.) ειναι ανοιχτα.Οσο αφορα το φαγητο εμεις λογω του οτι θα ειμαστε πολλα ατομα βρηκαμε ενα κλασικο γερμανικο εστιατοριο μεσω διαδυκτιου και κλεισαμε τραπεζι για τα χριστουγεννα.Αν ψακτεις λιγο στο διαδυκτιο θα βρεις οτι θες.Εχουν μενου,τιμες τα παντα αναρτιμενα.
 

joela

Member
Μηνύματα
351
Likes
149
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Ρε παιδιά σας ζηλεύω.....Ήταν να πάω κι εγώ Βερολίνο στο οποίο ο πατέρας μου μεγάλωσε και το ξέρει σαν την παλάμη του αλλά δεν έκατσε :(
Να περάσετε όλοι τέλεια και πιέστε μια μπύρίτσα και για ΄μενα.......
 

teo

Member
Μηνύματα
25
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
μονακο για φορμουλα
Ταξίδι-Όνειρο
σαφαρι στην αφρικη
23/12-28/12
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.300
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom