Natasafil
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2 - Αναχώρηση
- Κεφάλαιο 3 - Σίδνεϋ
- Κεφάλαιο 4 - Σίδνεϋ
- Κεφάλαιο 5 - Σίδνεϋ
- Κεφάλαιο 6 - Σίδνεϋ
- Κεφάλαιο 7 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 8 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 9 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 10 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 11 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 12 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 13 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 14 - Επιστροφή
Σκέψεις κατά την επιστροφή...
Λοιπόν, η επιστροφή είναι για γερά νεύρα. Τα δρομολόγιά μας :
Μπόρα Μπόρα - Ταϊτή (διάρκεια πτήσης 50 λεπτά)
Ταϊτή διανυκτέρευση (αυτή τη φορά στο μοτέλ απέναντι από το αεροδρόμιο / κόστος 135e το δωμάτιο)
Ταϊτή - Νέα Ζηλανδία (πτήση 6 ώρες)
Νέα Ζηλανδία αεροδρόμιο αναμονή 1 ώρα
Νέα Ζηλανδία - Αυστραλία (πτήση 3 ώρες και 20 λεπτά)
Αυστραλία αεροδρόμιο αναμονή 6 ώρες
Αυστραλία - Ντουμπάϊ (πτήση 14 ώρες)
Ντουμπάϊ αεροδρόμιο αναμονή 4 ώρες
Ντουμπάϊ - Αθήνα (πτήση 4 ώρες)
Το άθροισμα δικό σας....!!! Εγώ τα πέρασα, εσείς μετρήστε...
Όταν ξεκίνησα να ταξιδεύω, δεν φανταζόμουν ότι θα έκανα ένα τέτοιο ταξίδι. Άλλους προορισμούς είχα μυαλό μου. Να όμως που προέκυψε, το οργανώσαμε καλά και το ζήσαμε με τις καλές και τις κακές του στιγμές. Δεν ξέρω αν είναι ο απόλυτος εξωτικός παράδεισος, δεν μου αρέσουν άλλωστε οι "απόλυτοι" χαρακτηρισμοί, είναι όμως ένα μέρος πολύ διαφορετικό. Μοναδικό γι' αυτό που έχει να προσφέρει... Γαληνεύει ο νους σου και βλέπεις πολλές αντιφατικές εικόνες, που χαράσσονται στο μυαλό σου για πάντα.
Μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω όλα όσα είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αυτιά μου σε αυτό το ταξίδι...Στην επόμενη ιστορία μου, ίσως τα καταφέρω καλύτερα!
Τέλος αν με ρωτάτε αν άξιζε τα λεφτά του, θα σας πω ότι άξιζε μέχρι τελευταίο ευρώ.
Αν με ρωτάτε αν άξιζε την κούραση, θα σας πω ότι αυτή ξεχνιέται την ίδια κιόλας μέρα. Και όλα αυτά που μένουν είναι πολύ πιο σημαντικά...
Θα κλείσω με την ομορφότερη - για εμένα - εικόνα αυτού του ταξιδιού (και δεν έχει να κάνει με τις 15 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλέ, που λένε ότι μπορεί να πάρει ταυτόχρονα η λιμνοθάλασσα). Είναι κάτι πιο βαθύ και πιο όμορφο...

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε! Εις το επανιδείν! Και καλά ταξίδια σε όλους!!!
Λοιπόν, η επιστροφή είναι για γερά νεύρα. Τα δρομολόγιά μας :
Μπόρα Μπόρα - Ταϊτή (διάρκεια πτήσης 50 λεπτά)
Ταϊτή διανυκτέρευση (αυτή τη φορά στο μοτέλ απέναντι από το αεροδρόμιο / κόστος 135e το δωμάτιο)
Ταϊτή - Νέα Ζηλανδία (πτήση 6 ώρες)
Νέα Ζηλανδία αεροδρόμιο αναμονή 1 ώρα
Νέα Ζηλανδία - Αυστραλία (πτήση 3 ώρες και 20 λεπτά)
Αυστραλία αεροδρόμιο αναμονή 6 ώρες
Αυστραλία - Ντουμπάϊ (πτήση 14 ώρες)
Ντουμπάϊ αεροδρόμιο αναμονή 4 ώρες
Ντουμπάϊ - Αθήνα (πτήση 4 ώρες)
Το άθροισμα δικό σας....!!! Εγώ τα πέρασα, εσείς μετρήστε...
Όταν ξεκίνησα να ταξιδεύω, δεν φανταζόμουν ότι θα έκανα ένα τέτοιο ταξίδι. Άλλους προορισμούς είχα μυαλό μου. Να όμως που προέκυψε, το οργανώσαμε καλά και το ζήσαμε με τις καλές και τις κακές του στιγμές. Δεν ξέρω αν είναι ο απόλυτος εξωτικός παράδεισος, δεν μου αρέσουν άλλωστε οι "απόλυτοι" χαρακτηρισμοί, είναι όμως ένα μέρος πολύ διαφορετικό. Μοναδικό γι' αυτό που έχει να προσφέρει... Γαληνεύει ο νους σου και βλέπεις πολλές αντιφατικές εικόνες, που χαράσσονται στο μυαλό σου για πάντα.
Μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω όλα όσα είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αυτιά μου σε αυτό το ταξίδι...Στην επόμενη ιστορία μου, ίσως τα καταφέρω καλύτερα!
Τέλος αν με ρωτάτε αν άξιζε τα λεφτά του, θα σας πω ότι άξιζε μέχρι τελευταίο ευρώ.
Αν με ρωτάτε αν άξιζε την κούραση, θα σας πω ότι αυτή ξεχνιέται την ίδια κιόλας μέρα. Και όλα αυτά που μένουν είναι πολύ πιο σημαντικά...
Θα κλείσω με την ομορφότερη - για εμένα - εικόνα αυτού του ταξιδιού (και δεν έχει να κάνει με τις 15 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλέ, που λένε ότι μπορεί να πάρει ταυτόχρονα η λιμνοθάλασσα). Είναι κάτι πιο βαθύ και πιο όμορφο...

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε! Εις το επανιδείν! Και καλά ταξίδια σε όλους!!!