γαμήλιο ταξίδι

Kavalamaria

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
καλημερα παιδια εχω πολυ καιρό να συζητήσω διαδυκτιακά και το χαίρομαι πολύ που σας βρήκα. θέλω να μου προτείνετε κάποιο μέρος στο εξωτερικό το οποίο να ειναι για γαμήλιο ταξίδι αλλα να είναι μέχρι κανενα 2ωρο με το αεροπλάνο γιατί ο άντρας μου φοβάται το αεροπλάνο. αν ξέρετε και κάποιο μέρος που είναι Ελλάδα και είναι ωραίο πεστε μου γιατί εγώ έχω πάει σε κάποια νησία αλλα ήμουν φοιτήτρια και τότε έψαχνα πιο πολύ διασκέδαση ενώ τώρα θέλω θάλασσα. ομορφία ξεκούραση καλο φαι.:clap::p
 

DRIVER

Member
Μηνύματα
108
Likes
47
Επόμενο Ταξίδι
ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
:welcome2: Σε 2 ωρες με αεροπλανο νομιζω οτι μονο για ευρωπη πρεπει να κοιταξεις
ενα Παρισι για αρχη ειναι οτι πρεπει, και ειδικα για ερωτευμενους. Οσο για νησια τι να σου πω. ειναι μακρυς ο καταλογος. Και απο την Καβαλα ειναι περιπετεια, το ταξιδι για Κυκλαδες και Δωδεκανησα (θα σου προτεινα Σιφνο η Πατμο αν δεν σε τρομαζει η αποσταση)
 

Kavalamaria

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Αιγυπτος- Κύπρος

γεία σας παιδιά έχετε πάει μήπωσ Αίγυπτο?????? και αν ναι πεστε μου εμπειρίες???? είναι ωραία αξίζει να πάω εκεί γαμήλιο ταξίδι γιατι θέλω να είναι το πολύ μέχρι 2 ώρες το αεροπλάνο.
Επιπλέον τι έχετε να μου πείτε για Κύπρο γιατί η δευτερη σκέψη μου είναι για κύπρο.
 

pinelopi

Member
Μηνύματα
265
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Καλώς την στην παρέα μας

Για γαμήλιο ταξίδι Κύπρος? Εγώ δεν θα πήγαινα. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Ένα Παρίσι ή μία Ρώμη το βρίσκω πολύ πιο ρομαντικό. Βενετία ίσως που μπορείς να πας και με το καράβι? Ή Πράγα που λένε ότι είναι κούκλα( θα είναι και τέλειος ο καιρός) Η Αίγυπτος είναι πολύ ενδιαφέρον προορισμός όμως κοίτα λίγο το θέμα της ζέστης.
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Ούτε εγώ θα πήγαινα Κύπρο..όχι μόνο γαμήλιο ταξίδι..γενικά..
Ψηφίζω Παρίσι..έχει ατμόσφαιρα..μου αρέσει πολύ..
 

Kavalamaria

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Κύπρος- Αίγυπτος???

πηνελόπη έχεις πάει κύπρο???? δεν είναι ωραία??? εγω μωρέ το σκέφτηκα επειδή έχει θάλασσα ενώ στην Ρώμη κτλ μέρη που μου πρότεινες ενώ είναι τέλεια και θέλω πάρα πολύ να πάω ειναι ωραία για καλοκαίρι????? δεν θα έχει ζέστη???
 

Kavalamaria

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Αίγυπτος- Κύπρος

ξεχασα να σε ρωτήσω ρε πηνελόπη πάλι γιατί λες για τη ζέστη στην Αίγυπτο??? εννοείς θα έχει πολύ??? εμείς λέμε για γαμήλιο τέλη Αυγούστου ε???
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Μαρία επειδή σε βλέπω μπερδεμένη και για να μην το κουράζεις...

1. Πτήση για εξωτερικό κάτω από 2 ώρες εκτός της Κύπρου και αυτή από Αθήνα δεν υπάρχει...
2. Αν θες θάλασσα πήγαινε για μπάνιο σε ένα από τα δεκάδες πανέμορφα Ελληνικά νησιά. Καλύτερη θάλασσα από της χώρας μας σε τόσο κοντινή απόσταση δεν θα βρεις.
3. Αν καταλήξεις στο εξωτερικό... το καλοκαίρι λόγω καιρού η Κύπρος , η Αίγυπτος και γενικά οι χώρες που είναι ποιό νότια από εμάς δεν παίζουν θα γκαγκανιάσεις και δεν θα το ευχαριστηθείς... Η ευρώπη είναι μονόδρομος λοιπόν και το Παρίσι ή η Ρώμη ιδανικοί προορισμοί...

αυτά τα ολίγα...
 
Μηνύματα
34
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
στο παρίσι δεν θα έχει πολύ ζέστη αυτή την εποχή δηλαδη τον Αυγουστο που θέλουμε να πάμε εμεις??????? πόσες ώρες είναι με το αεροπλάνο???
Aν κατάλαβα καλά,σε λένε Μαρία και είσαι απο την Καβάλα. Λοιπόν..όντως έχει ζέστη το Παρίσι τον Αύγουστο,αλλα..πήγαινε :) λογικά-αν πας αεροπορικώς-θα ξεκινήσιες απο Θεσσαλονίκη.Ελπίζω να ρύθμισες κρατηση κλπ
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.974
Likes
9.405
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δε χρειαζεται να ανοιγεις πολλες φορες το ιδιο θεμα!! Εχεις ανοιξει ηδη και ρωτας για το Παρισι , και επισης δυο φορες ανοιξες το Αιγυπτος-Κυπρος. Δε θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε αν ρωτας το ιδιο πραγμα σε τρια διαφορετικα θεματα...Οσο για τα μπανια στο Παρισι τι να σου πω..η κοντινοτερη παραλια πρεπει να ειναι καμια τετρακοσαρια χιλιομετρα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.277
Μηνύματα
886.048
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom