η μεγαλυτερη γκαφα που εχετε κανει σε ταξιδι!

frenchman

Member
Μηνύματα
623
Likes
1.494
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
-Έχουμε χάσει την πτήση επιστροφής (Δεν φταίμε εμείς αλλά η Βαρκελώνη..)
-Έχουμε χάσει το καράβι
-Έχω πάρει την βαλίτσα αλλουνού (και το πήρα γραμμή 2 ώρες μετά :D )
-Πάμε να κάνουμε check-in για επιστροφή από Σόφια και αρχίζει ο υπάλληλος να γελάει δυνατά! Τι είχε γίνει? Ο χαλβάς ο συνάδελφος είχε κλείσει την επιστροφή ένα μήνα μετά!!!! :shock:
 

koyrsaros

Member
Μηνύματα
55
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
AUSTRALIA
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(soon)
η χαρα του ταξιδιου και η ανυπομονησία μας εκανε να παμε στο αεροδρομιο 1 μερα νωριτερα απο την ημερομηνια αναχωρησης:roll:
και στην επιστροφη στο σπιτι σαν βρεγμενες γατες ξεχασαμε ενα σακιδιο:mad: στο λεωφορειο το οποιο ομως μας δωθηκε απο τον οδηγο στο επομενο του δρομολογιο:rolleyes:
 

filippia

Member
Μηνύματα
356
Likes
372
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εγώ όταν ήμουνα Εράσμους είχα πάει εκδρομή στη Βιέννη και ήταν το σκ που άλλαζε η ώρα. Έμενα με μια κοπέλα στο χόστελ και είχα το κλειδί που είχαμε βάλει τις βαλίτσες αλλά δεν ήμασταν μαζί έξω, είχαμε χωριστεί. Ε, δεν πήρα χαμπάρι ότι άλλαξε η ώρα, η κοπέλα ήθελε να πάρει τα πράγματά της για να πάρει το τρένο για Βουδαπέστη κι εγώ έκανα βόλτα στα παλάτια. Εγώ φυσικά έχασα το τρένο, εκείνη κατάφερε να βρει απ'τη ρεσεψιόν κλειδί για να ανοίξει την ντουλάπα.:clap:
Επίσης στο τελευταίο μας ταξίδι πριν 2 βδομάδες παρά λίγο να μην πετάξουμε γιατί δεν ξέραμε ότι δεν ισχύουν οι ταυτότητες των αστυνομικών σαν ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά αυτό δεν ήταν μόνο δικό μας σφάλμα.
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Ταξιδεύαμε από Λάρνακα για Κεφαλονιά και μια μέρα πριν με πήραν τηλέφωνο από την αεροπορική εταιρία (Ήλιος) να με ενημερώσουν ότι η ώρα της πτήσης άλλαζε σε 17.00. Εγώ σημείωσα 7 μ.μ και φτάσαμε στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας στις 16.45 νομίζοντας ότι φτάσαμε πολύ νωρίς. Αφού δεν βρίσκαμε τη πτήση στην οθόνη αναχωρήσεων πήγαμε στα γραφεία της εταιρείας όπου διαπιστώσαμε το λάθος. Η υπάλληλός επικοινώνησε μέσω ασυρμάτου για να ενημερωθεί για το στάδιο που βρισκόταν η επιβίβαση και αν προλαβαίναμε να επιβιβαστούμε αφού είχαμε μόνο χειραποσκευές . Και εκεί που παίρναμε όλο αρνητικές απαντήσεις μια βαριά φωνή ακούστηκε να λέει ‘’ Πάρτε τα βρε τα παιδία, κρίμα είναι’’. Η υπάλληλος άρχισε να τρέχει μπροστά δείχνοντας τα διαβατήρια μας και περάσαμε πρώτοι στις ουρές του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών. Το λεωφορείο μας περίμενε και μόλις επιβιβαστήκαμε άρχισε να κατευθύνετε προς το αεροπλάνο. Μετά από μερικά μέτρα σταμάτησε και εκεί που νομίζαμε ότι άλλαξαν γνώμη, είδαμε την ταλαίπωρη υπάλληλο να τρέχει πίσω από το λεωφορείο ανεμίζοντας τα διαβατήρια μας που τα είχαμε ξεχάσει. Με το που επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο οι υπόλοιποι επιβάτες που είχαν ενημερωθεί ότι η αιτία της πεντάλεπτης καθυστέρησης ήταν δύο αργοπορημένοι, άρχισαν να χειροκροτούν. Ήταν από τις πιο άβολες στιγμές της ζωής μου :oops::oops::oops:
 

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.053
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Στο Μαρόκο έκανα παζάρια με έναν πωλητή και αποφάσισα να του μιλήσω γαλλικά για να "μη με πιάσει κότσο" και κατέληξα να του λέω επειδή μπερδεύτηκα "είναι πολύ φθηνό αυτό!" αντί να του πω "είναι πολύ ακριβό", και τέλος πάντων μπερδευτήκαμε και οι δυο, ήταν και πρώτη μου μέρα με το νέο νόμισμα και κατέληξα να πληρώνω 20 ευρώ για κάτι που δεν κόστιζε πάνω από 4-5... Και όσο παζαρεύαμε αναρωτιόμουν ο άθλιος γιατί φαινόταν να έχει τόσο έκπληκτη έκφραση ο τύπος!
 

Maracuya

Member
Μηνύματα
55
Likes
49
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Πριν δύο χρόνια είχα μπει στο booking για να κλείσω ένα ξενοδοχείο στην πόλη Cartagena de Indias της Κολομβίας. Όμως πόλη με το όνομα Cartagena υπάρχει και στην Ισπανία κι εγώ δεν το γνώριζα. Κάνω αναζήτηση, τρώω κανα μισάωρο χαζεύοντας τα ξενοδοχεία, διαλέγω αυτό που μου άρεσε, το κλείνω κανονικά και με το που λαμβάνω confirmation mail της κράτησής μου και βλέπω ολόκληρη τη διεύθυνση του ξενοδοχείου με λούζει κρύος ιδρώτας. Ήταν στην Ισπανία. :(
Ευτυχώς έκανα επί τόπου ακύρωση της κράτησης και παρόλο που οι όροι δεν επέτρεπαν καμία αλλαγή (και ήταν πλήρης χρέωση του ποσού τη μέρα της κράτησης) δε μου έγινε καμία χρέωση (ίσως δεν πρόλαβε, δεν το κατάλαβα ποτέ). :roll:
 

xkyralidis

Member
Μηνύματα
19
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Γκισε τράπεζας
Ταξίδι-Όνειρο
Σπιτσβέργη
Όταν στο Μονακό έχασα τη μία από τις παντόφλες μου και βρέθηκα μπροστά στο καζίνο του μοντε κάρλο ξυπόλυτος...
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
- Χριστούγεννα κρουαζιέρα και Μαιάμι..
- επιστροφή με ανταπόκριση (στη Ρώμη φυσικά) και αναμονή 7 ωρες περίπου λόγω υπερπληροτητας πτησεων-εορτές γαρ..
- χωριζόμαστε λόγω σοπινγκ κλπ και περιμένω μπροστα στο gate, όπου με παιρνει ο υπνος...
- ξυπναω οταν ετοιμαζόταν η επιβίβαση της επόμενης πτήσης..
- παρουσιάζομαι, τρωω την κατσαδα της ζωης μου απο τις συνοδους εδαφους και με συνοδευουν με ΙΧ στο αεροσκάφος, όπου λόγω της 20λεπτης αναμονής (αλίμονο να αναχωρούσε αεροσκάφος της Alitalia χωρίς το Samion..) εξαιτιας μου, με κατσαδιαζουν άπαντες. απο τους δικους μου έως τις αεροσυνοδούς και τους επιβατες. οι τελευταιοι αδικα αφου δεν ηξεραν τι μπορει να μου ειχε συμβει..
- από τοτε βαζω ξυπνητηρι 30 λεπτα πριν την ωρα αναχωρησης..
 

evie131284

Member
Μηνύματα
154
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη και Μπορα Μπορα
Γκαφα-γκαφα δεν θυμαμαι να μου εχει συμβει ποτε..
Αλλα στην Βουδαπεστη ως γνησιοι Ελληναρες παμε να μπουμε στο μετρο πριν κατεβουν οι επιβατες και μια κυρια αρχιζει και μας λεει κατι που δεν καταλαβαιναμε..αλλα σιγουρα ηταν παρατηρηση...και γυριζει ο αντρας μου και της λεει ¨ΑΙ ΜΑΡΙ"
και δευτερη φαση παλι Βουδαπεστη, συχνα μας περνουσαν για Ιταλους και μεταξυ μας μιλουσαμε για πλακα ελληνικα με ιταλικη προφορα...οποτε εκει που μιλαμε παω στον γκισε στο μετρο να παρω μια 10αδα εισητηρια και του λεω δΕκααα με ντεμεκ ιταλικη προφορα!!! κολλαει ο υπαλληλος με ρωταει στα αγγλικα οριστε και εγω του ξαναλεω το ιδιο!!! ρεζιλι εγινα!!! :bleh:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.760
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom