Απαραίτητα έγγραφα για ταξίδι με παιδί

konst_sterg

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland,China,Brazil
Καλησπέρα σας, σε λίγο καιρό θα ταξιδέψω μαζί με τον 15χρονο αδελφό μου στην Αμερική μέσω Λονδίνου. Μας καλύπτει η ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση των γονέων μας ή θα χρειαστεί μετάφραση και κάτι άλλο;

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Θελω να ταξιδέψω με τα παιδια μου εντος Ελλαδας. Διαβασα οτι χρειαζεται βιβλιάριο υγείας ή πιστοποιητικό γεννήσεως. Χρειάζεται και φωτογραφια ή/και κάποια επικύρωση;

archi

Member
Καλησπέρα. Για ταξίδι στη Γερμανία με παιδί 6 χρόνων συνοδευόμενο και με τους 2 γονείς και επιστροφή μπορεί να γίνει και με ταυτότητα ή μόνο με διαβατήριο ;

paefstra

Member
Καλησπέρα. Για ταξίδι στη Γερμανία με παιδί 6 χρόνων συνοδευόμενο και με τους 2 γονείς και επιστροφή μπορεί να γίνει και με ταυτότητα ή μόνο με διαβατήριο ;
6 ετων δεν βγαινει ταυτοτητα σε παιδι.
Μονο με διαβατηριο που δυστυχως εχει διαρκεια μονο 3 χρονια.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
6 ετων δεν βγαινει ταυτοτητα σε παιδι.
Μονο με διαβατηριο που δυστυχως εχει διαρκεια μονο 3 χρονια.
Δυστυχώς όπως το είπες, μόνο για 3 χρόνια..

Nikoletta!

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλησπέρα σε όλους! Για να ταξιδέψουμε με το μωρό μας που το καλοκαίρι θα είναι 2 ετών με το αεροπλάνο, αρκεί το πιστοποιητικό γέννησης και μια φωτογραφία διαβατηρίου; πρέπει να γίνει πιστοποίηση στα ΚΕΠ;....και έχω άλλη μια απορία, στην κράτηση όταν πάω να γράψω το όνομα του μωρού, μου ζητάει να το γράψω με λατινικούς χαρακτήρες, δεν το δέχεται στα ελληνικά όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γέννησης. Θα έχουμε θέμα αν δεν υπάρχει διαβατήριο;

..Μια μπερδεμένη μάνα.. 😎

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλησπέρα σε όλους! Για να ταξιδέψουμε με το μωρό μας που το καλοκαίρι θα είναι 2 ετών με το αεροπλάνο, αρκεί το πιστοποιητικό γέννησης και μια φωτογραφία διαβατηρίου; πρέπει να γίνει πιστοποίηση στα ΚΕΠ;....και έχω άλλη μια απορία, στην κράτηση όταν πάω να γράψω το όνομα του μωρού, μου ζητάει να το γράψω με λατινικούς χαρακτήρες, δεν το δέχεται στα ελληνικά όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γέννησης. Θα έχουμε θέμα αν δεν υπάρχει διαβατήριο;

..Μια μπερδεμένη μάνα.. 😎
Ναι δεν θα μπορείτε να ταξιδέψετε. Πρέπει να έχει διαβατήριο

Nikoletta!

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ξέχασα να αναφέρω το βασικό στο προηγούμενο μήνυμα μου, πως το ταξίδι θα είναι εντός Ελλάδας.

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ξέχασα να αναφέρω το βασικό στο προηγούμενο μήνυμα μου, πως το ταξίδι θα είναι εντός Ελλάδας.
Έχω την εντύπωση ότι στην περίπτωση αυτή αρκεί το πιστοποιητικό αλλά εγώ στη θέση σας θα έκανα ένα τηλέφωνο στην αεροπορική για να μην έχω κάποια έκπληξη την ώρα της αναχώρησης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.049
Μέλη
39.768
Νεότερο μέλος
JIM2025

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom