Απαραίτητα έγγραφα για ταξίδι με παιδί

paefstra

Member
Καλησπερα σε ολους και καλά ταξιδια τελικά μετα απο τοσα χρόνια ,τοσες πτήσεις και εμπειρίες χρειάζεται μετάφραση της υπεύθυνης δήλωσης? Στο gov.gr αναφέρει απλώς υπεύθυνη δήλωση χωρις καμία αναφορά για μετάφραση. Εχει κάποιος εμπειρία ..... κάναμε την υπεύθυνη δηλωση στην αστυνομία. Οταν θα βγαινω απο Ελλαδα οκ ολοι καταλαβαινουν ελληνικά και φαντάζομαι εκεί ειναι το θέμα να βγαλεις εναν ανήλικο απο τη χωρα διαμονής οχι να τον επιστρέψεις πίσω
Σου επικυρωσε δηλωση η αστυνομια?
Απο αρχες Ιουνη εχει καταργηθει αυτο, μονο μεσω gov ηλεκτρονικη δηλωση.
Μεταφραση οχι, η ταυτοτητα η το διαβατηριο αναφερουν τα στοιχεια των γονιων και διασταυρωνεται.

skoumpi

Member
Σου επικυρωσε δηλωση η αστυνομια?
Απο αρχες Ιουνη εχει καταργηθει αυτο, μονο μεσω gov ηλεκτρονικη δηλωση.
Μεταφραση οχι, η ταυτοτητα η το διαβατηριο αναφερουν τα στοιχεια των γονιων και διασταυρωνεται.
Τι εννοείς για πες λίγες λεπτομέρειες παραπάνω.... Μπαίνω gov. gr (οι γονείς προφανώς) και υπάρχει εκεί έτοιμο έγγραφο?

paefstra

Member
Τι εννοείς για πες λίγες λεπτομέρειες παραπάνω.... Μπαίνω gov. gr (οι γονείς προφανώς) και υπάρχει εκεί έτοιμο έγγραφο?
Yπαρχει η γνωστη μας δηλωση, συμπληρωνεις ο,τι θες, παιρνει ηλεκτρονικη υπογραφη και μπορει να διαβαστει ηλεκτρονικα, ουτε καν την εκτυπωνεις. Η αστυνομια δεν επικυρωνει πια.

Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης - Gov.gr (www.gov.gr)

skoumpi

Member
Yπαρχει η γνωστη μας δηλωση, συμπληρωνεις ο,τι θες, παιρνει ηλεκτρονικη υπογραφη και μπορει να διαβαστει ηλεκτρονικα, ουτε καν την εκτυπωνεις. Η αστυνομια δεν επικυρωνει πια.

Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης - Gov.gr (www.gov.gr)
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Μηπως ξερεις σε ποιον απευθύνεται το εγγραφο ? Ειναι το τελευταιο βήμα
* Μπηκα τωρα και το βλεπω

paefstra

Member
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Μηπως ξερεις σε ποιον απευθύνεται το εγγραφο ? Ειναι το τελευταιο βήμα
* Μπηκα τωρα και το βλεπω
Βαλε ελληνικη αστυνομια, ο,τι και να βαλεις δεν εχει σημασια. Δεν το ζητανε, προληπτικα το βγαζουμε και αν το δουν θα κοιταξουν τα στοιχεια του υπογραφοντος και τη χωρα που λεει.

Dora.kal

New Member
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Είμαι νέα στο blog ,και διαβάζω όμορφες ιστορίες!
Θα ήθελα οποίος/όποια γνωρίζει να με βοηθήσει.Τον ερχόμενο Δεκέμβριο ταξιδεύω με την οικογένεια στην Ιταλία με ryainair.Το παιδί 10χρονων τι χρειάζεται για να ταξιδέψει εφόσον δεν έχει βγάλει ακόμα ΑΔΤ.

oasisAthens

Member
Καλησπέρα σας φίλοι μου. Μια ερώτηση έχω σκοπό να ταξιδέψω στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία με την ανιψιά μου η οποία είναι ανήλικη. Θα έχω εννοείται υπεύθυνη δήλωση και από τους δύο γονείς από εδώ για τι ταξίδι. Θα χρειαστώ κάποιο έγγραφο για το ταξίδι για τις εκεί αρχές ή για την επιστροφή? Γνωρίζει κάποιος?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.051
Μέλη
39.770
Νεότερο μέλος
iliokamenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα