Απαραίτητα έγγραφα για ταξίδι με παιδί

Aelarav

Member
Μήπως κάποιος άλλος έχει περάσει με παιδιά τα οποία είχαν ταυτότητες από σύνορα Σκόπια Σερβία Ουγγαρία? Σόρρυ ρε παιδιά που ρωτάω απλά σκέφτομαι μην φάμε πόρτα χαχα

Ioanna Dimo

New Member
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ;ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ;ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
Καλησπέρα
Σύμφωνα με τους όρους του φόρουμ που αποδέχθηκες κατά την εγγραφή σου:
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα greeklish, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του.
Παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία. Τέτοια μηνύματα διαγράφονται.

Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το πιο σχετικό θέμα.

Aorati_Pligi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
Καλησπέρα σε όλους. Θα ταξιδέψω με την κόρη μου (16χρονών) τον Φλεβάρη για Βουδαπέστη. Η κόρη μου έχει ταυτότητα. Δεν χρειάζεται διαβατήριο ή κάποιο άλλο χαρτί σωστα ? Ευχαριστώ πολύ

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Καλησπέρα σε όλους. Θα ταξιδέψω με την κόρη μου (16χρονών) τον Φλεβάρη για Βουδαπέστη. Η κόρη μου έχει ταυτότητα. Δεν χρειάζεται διαβατήριο ή κάποιο άλλο χαρτί σωστα ? Ευχαριστώ πολύ
Μονο η ταυτοτητα αρκει. Τιποτα παραπάνω.

Katialondon

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Σρι Λάνκα
Τσεκαρε αν χρειαστεί κ στα 16 η συγκατάθεση κ των δύο γονέων. Φαντάζομαι ως την ενηλικίωση θα είναι ,αλλά δεν γνωρίζω

Aorati_Pligi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
Τσεκαρε αν χρειαστεί κ στα 16 η συγκατάθεση κ των δύο γονέων. Φαντάζομαι ως την ενηλικίωση θα είναι ,αλλά δεν γνωρίζω
Θα το έχω μαζί μου για καλό και για κακό

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Θα το έχω μαζί μου για καλό και για κακό
Αν το παιδι ταξιδευει με τον ενα απο τους δυο γονεις χρειαζεται σιγουρα συγκαταθεση και απο τον αλλο γονεα. Η μονη περιπτωση που δεν χρειαζεται ειναι μονο εαν ο γονεας που ταξιδευει με το παιδι εχει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιου

Aorati_Pligi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
θα μου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση του ν105 ότι γνωρίζει και συναινεί για το ταξίδι και θα την έχω μαζί. Σας ευχαριστώ όλους

xadreas

New Member
Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ταξίδι ανηλίκου στη Βαρκελώνη .
τον Ιούλιο θα ταξιδέψει εκεί με φιλικό ζευγάρι η κόρη μου για τρεις μέρες. Χρειάζεται να συμπληρώσω κάποιο έντυπο εγώ και η σύζυγος μου για το ταξίδι. Η ηλικία του παιδιού είναι 17 χρόνων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.053
Μέλη
39.774
Νεότερο μέλος
mono.info

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom