Aelarav
Member
Μήπως κάποιος άλλος έχει περάσει με παιδιά τα οποία είχαν ταυτότητες από σύνορα Σκόπια Σερβία Ουγγαρία? Σόρρυ ρε παιδιά που ρωτάω απλά σκέφτομαι μην φάμε πόρτα χαχα
ΚαλησπέραΚΑΛΗΣΠΈΡΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ;ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
Μονο η ταυτοτητα αρκει. Τιποτα παραπάνω.Καλησπέρα σε όλους. Θα ταξιδέψω με την κόρη μου (16χρονών) τον Φλεβάρη για Βουδαπέστη. Η κόρη μου έχει ταυτότητα. Δεν χρειάζεται διαβατήριο ή κάποιο άλλο χαρτί σωστα ? Ευχαριστώ πολύ
Τσεκαρε αν χρειαστεί κ στα 16 η συγκατάθεση κ των δύο γονέων. Φαντάζομαι ως την ενηλικίωση θα είναι ,αλλά δεν γνωρίζωΚαλησπέρα σε όλους. Θα ταξιδέψω με την κόρη μου (16χρονών) τον Φλεβάρη για Βουδαπέστη. Η κόρη μου έχει ταυτότητα. Δεν χρειάζεται διαβατήριο ή κάποιο άλλο χαρτί σωστα ? Ευχαριστώ πολύ
Θα το έχω μαζί μου για καλό και για κακόΤσεκαρε αν χρειαστεί κ στα 16 η συγκατάθεση κ των δύο γονέων. Φαντάζομαι ως την ενηλικίωση θα είναι ,αλλά δεν γνωρίζω
Αν το παιδι ταξιδευει με τον ενα απο τους δυο γονεις χρειαζεται σιγουρα συγκαταθεση και απο τον αλλο γονεα. Η μονη περιπτωση που δεν χρειαζεται ειναι μονο εαν ο γονεας που ταξιδευει με το παιδι εχει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιουΘα το έχω μαζί μου για καλό και για κακό