Απαραίτητα έγγραφα για ταξίδι με παιδί

Milena909

Member
Καλησπέρα, θέλω να ταξιδέψω με τον νεογέννητο γιο μου από Γερμανία Ελλάδα, μπορεί να μου πει κάποιος τι χαρτιά χρειάζονται για το μωρό? Χρειάζεται διαβατήριο?

arabickostas

Member
Καλησπέρα, θέλω να ταξιδέψω με τον νεογέννητο γιο μου από Γερμανία Ελλάδα, μπορεί να μου πει κάποιος τι χαρτιά χρειάζονται για το μωρό? Χρειάζεται διαβατήριο?
Χρειάζεσαι διαβατήριο. Πρόσεξε ότι αν δεν είστε και οι δύο γονείς πιθανότατα θα σου ζητηθεί εγγραφή άδεια και του άλλου γονιού για να ταξιδέψει το μωρό. Τα έχω πρόσφατα και τα ξέρω :bleh:. Να σας ζήσει!!!

Milena909

Member
Χρειάζεσαι διαβατήριο. Πρόσεξε ότι αν δεν είστε και οι δύο γονείς πιθανότατα θα σου ζητηθεί εγγραφή άδεια και του άλλου γονιού για να ταξιδέψει το μωρό. Τα έχω πρόσφατα και τα ξέρω :bleh:. Να σας ζήσει!!!
Ευχαριστώ

Milena909

Member
Ρε παιδιά στην Ryanair λέει ότι απο Γερμανία για να φύγω το παιδί δεν χρειάζεται διαβατήριο μόνο κάποιο αποδεικτικό ότι είμαι μητέρα του και την βεβαίωση του συζύγου μου.Για να γυρίσω όμως απο Ελλάδα Γερμανία το παιδί χρειάζεται διαβατήριο,δηλαδή αν το παιδί δεν εχει υπάρχει περίπτωση να μην με αφήσουνε να φύγω? Και κάτι ακόμα,βγάζουνε σε τόσο μικρή ηλικία διαβατήριο το μωρό είναι 1.5 μηνών

Ρε παιδιά στην Ryanair λέει ότι απο Γερμανία για να φύγω το παιδί δεν χρειάζεται διαβατήριο μόνο κάποιο αποδεικτικό ότι είμαι μητέρα του και την βεβαίωση του συζύγου μου.Για να γυρίσω όμως απο Ελλάδα Γερμανία το παιδί χρειάζεται διαβατήριο,δηλαδή αν το παιδί εχει δεν θα με αφήσουνε να φύγω? Και κάτι ακόμα,βγάζουνε σε τόσο μικρή ηλικία διαβατήριο το μωρό είναι 1.5 μηνών
Διαβατήριο βγάζεις σε όποια ηλικία θέλεις, δεν υπάρχει περιορισμός. Θα είναι με ισχύ για τρία χρόνια. Εμείς του το βγάλαμε όταν ήταν 10 ημερών, ο φωτογράφος ξέρει τον τρόπο. :)
Για το άλλο που ανέφερες, δε γνωρίζω. Από την αρχή βγάλαμε το διαβατήριο, έτσι κι αλλιώς θα το χρειαζόταν. Αλλά νομίζω πλέον όλα τα μωρά υποχρεωτικά ταξιδευουν με διαβατήριο, αν θυμάμαι καλά.

Milena909

Member
Διαβατήριο βγάζεις σε όποια ηλικία θέλεις, δεν υπάρχει περιορισμός. Θα είναι με ισχύ για τρία χρόνια. Εμείς του το βγάλαμε όταν ήταν 10 ημερών, ο φωτογράφος ξέρει τον τρόπο. :)
Για το άλλο που ανέφερες, δε γνωρίζω. Από την αρχή βγάλαμε το διαβατήριο, έτσι κι αλλιώς θα το χρειαζόταν. Αλλά νομίζω πλέον όλα τα μωρά υποχρεωτικά ταξιδευουν με διαβατήριο, αν θυμάμαι καλά.
Καλώς ευχαριστώ και πάλι :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.055
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα