• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

μαντεψτε πόσες μπάλες είναι στο δέντρο

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
35 μπάλες σήμερα, κι 2,500 μιλια παραπάνω στο λογαριασμό μου ;)

Τίρανα σου ρχομαι! :)
μονο μεσω μουτζουνοβιβλιου γινεται ????? μπηκα στο site της olympic και δεν το εχει πουθενα ..

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
35 μπάλες σήμερα, κι 2,500 μιλια παραπάνω στο λογαριασμό μου ;)

Τίρανα σου ρχομαι! :)
Aτυχία και σήμερα! Τι ωραία πέρισυ που στολίζαμε το δεντράκι και τσεπώναμε πέντε χιλιάδες μίλια ο καθένας x 6 άτομα στο Family Travelair, 30000 μίλια συνολικά χωρίς facebook και χωρίς τρέξιμο!

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να χαλάσεις τα μίλια για TIΑ... ~80e φόροι δεν είναι λίγο, ειδικά με τις προσφορές που βγάζει η ΟΑ κατά καιρούς!

Αλήθεια επιτρέπεται εξαργύρωση μιλίων σε δρομολόγια με πολύ χαμηλούς φόρους όπως το ΑTH-AOK ή με μηδενικούς όπως το RHO-KZS?

_antonis_

Member
Aτυχία και σήμερα! Τι ωραία πέρισυ που στολίζαμε το δεντράκι και τσεπώναμε πέντε χιλιάδες μίλια ο καθένας x 6 άτομα στο Family Travelair, 30000 μίλια συνολικά χωρίς facebook και χωρίς τρέξιμο!

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να χαλάσεις τα μίλια για TIΑ... ~80e φόροι δεν είναι λίγο, ειδικά με τις προσφορές που βγάζει η ΟΑ κατά καιρούς!

Αλήθεια επιτρέπεται εξαργύρωση μιλίων σε δρομολόγια με πολύ χαμηλούς φόρους όπως το ΑTH-AOK ή με μηδενικούς όπως το RHO-KZS?
Εννοείται!
Για πού νομίζεις μαζεύω εγώ τόσα μίλια;
Άσε που είναι αποκλειστικά ΟΑ σ'αυτό το δρομολόγιο, αν δεν εξαργυρώνονταν θα είχε γίνει χαμός με το θέμα!!
(άσε που οι φόροι μπορεί να είναι χαμηλοί, αλλά το εισιτήριο μετ'επιστροφής είναι 180?!!!!!)

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
δουλεύω που δουλεύω 8/10 ώρες πάνω από το λάπτοπ για το Euro, δε γαμιέται λέω, ας παίξω κι λίγο εκεί ;)

33 μπάλες σήμερα

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
δουλεύω που δουλεύω 8/10 ώρες πάνω από το λάπτοπ για το Euro, δε γαμιέται λέω, ας παίξω κι λίγο εκεί ;)

33 μπάλες σήμερα
Θαναση λυθηκα στα γελια με το σχολιο σου για την τουαλετα στο ποστ της Ολυμπιακης ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχα

_antonis_

Member
Τα πήρα τα μίλια!!!!!!!!!!!!!

Καλά, δεν το συζητάμε!! Πρέπει να είσαι πάνω απο τον υπολογιστή, και να μετρήσεις όοοοοοσο πιο γρήγορα μπορείς αυτές τις μπάλες που δύσκολατις ξεχωρίζεις, μερικές μοιάζουν επίτηδες με μεγάλα λαμπάκια.

36 σήμερα (δε βάζουν ποτέ κάτω απο 30...)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα