antonella tza
Member
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!!θα ηθελα να ζητησω την αποψη σας για το γαμηλιο μου ταξισι το οποιω θα γινει τον φεβρουαριο του 2011 (σε ενα μηνα δηλαδη) ειμαι μεταξυ συο προορισμων και θα ηθελα τις συμβουλες σας!!!πρωτα απολα να σας πω οτι θα ειναι για 14 νυχτες κ εκτος απο μας τους δυο θα ερθει μαζι μας ο κουμπαρος μας με τη γυναικα του!!ειμαστε λοιπον μεταξυ της κουβας (στο βαραδερο) σε ενα 5 αστερο ξενοδοχειο η στο μπαλι!!!!γνωριζω οτι για κουβα ειναι πολλες μερες για το βαραδερο αλλα μετα απο τοσο πιεση που εχουμε τωρα με τις ετοιμασιες του γαμου η απολυτη χαλαρωση δεν θα μας χαλαγε κιολας, απο την αλλη ειναι το μπαλι με τις εκδρομες του, τα εστιατορια του, τα μπαρακια του κ πανω απο ολα τα ψωνια!!!τι να σας πω ρε παιδια δεν μπορω να αποφασισω μου αρεσουν κ τα δυο!!!βοηθηστε με σας παρακαλω πολυ ρε παιδια!!!να σας πω πληροφοριακα οτι μεχρι τωρα εχουμε παει Αγ.Δομοινικο,Ταυλανδη!!!το μπατζετ μας κυμαινεται 1000 με 1800euro!!!μπορειτε αν θελετε να μου προτεινετε κ αλλους (εξωτικους ) προορισμους ειμαι ανοιχτη σε ολλα!!!