tripakias
Member

- Επόμενο Ταξίδι
 - Λατινική Αμερική

- Ταξίδι-Όνειρο
 - Εκεί

Αμα πας Λονδινο δεν τη γλυτωνει την Αγγελικη η μανα σου...

Σου κανει δεν σου κανει το Λονδινο ειναι ο απολυτος προορισμος και για μονο και για ζευγαρι και για παρεα και για γκρουπ και για τον κοσμο ολο.δεν ξέρω εμένα το Λονδίνο δεν μου κάνει αρκετά φιλικό για ένα μοναχικό ταξιδιώτη.
Άμα είναι ορμονικό το θέμα, εγώ προτείνω να πας... καλύτερα όμως να μείνεις κάποιες μέρες -όχι αυθημερόν- για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναέχεις σύντομα παρόμοια διαταραχή...για να μου φύγει η κ-λα και να σπάσω επιτέλους την παρθενιά
Γιατι το λες αυτο; Τοσος κοσμος, τοσες παρεες, πολλοι Ελληνες (οχι μονο ζευγαρακια) αν ειναι λιγο κοινωνικος θα βρει παρεα για την επομενη μερα ισως, για μια νυχτερινη εξοδο κτλ.απλώς η κλίμακα της πόλης, το κλίμα, και οι συνήθειες στη διασκέδαση δεν μου ταιριάζουν για ένα μοναχικό ταξιδιώτη.
To μέλος το ρώτησες??? :roll:Μου ήρθε τώρα μια καταπληκτική ιδέα!
Γιατί δεν διαλέγεις ένα μέρος όπου να ζει κάποιο μέλος του φόρουμ; Έτσι, μπορείς ανά πάσα στιγμή να του φορτωθείς, να σε ξεναγήσει, να σε βγάλει έξω μπουρου μπουρου μπουρου!
Νομίζω ότι ο ZephX είναι κάτοικος Λονδίνου. Ήρθε η ώρα του, λοιπόν. Αχαχαχαχαχαχ Ελπίζω μόνο να μην διαβάσει αυτό που έγραψα![]()
Μα, εκεί ακριβώς έγκειται και η σατανική πτυχή του σχεδίου μου. Πώς με βρίσκεις; Θα σου πρότεινα, για αρχή, να αλλάξεις το nick σου σε κάτι που να μην προδίδει ότι κατοικείς στην Αθήνα, διότι... τα ξενοδοχεία έχουν γίνει πολύ ακριβά τελευταία.:shark:To μέλος το ρώτησες??? :roll:![]()