paykopete
Member
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο! Εχοντας γυρισει σε παρα πολλα νησια στην Ελλαδα, καθε χρονο κοιταζω να πηγαινω και σε διαφορετικα και εχω παρατηρησει οτι εχω περασει ποιοτικοτερα στα νησια που δεν ειναι στα τοπ η στα "must".Αρχικά να πω πως έχουμε πάει πολλές φορές κ στη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών νησιών...
Τελευταία φορά στη Μύκονο φιλοξενηθήκαμε 15αύγουστο σε φίλους που έχουν βίλα με προσωπικό κ πισίνα.
Παρόλο που έτσι κάναμε διακοπές που ΔΕΝ θα μπορούσαμε να κάνουμε με το δικό μας πορτοφόλι,μας χάλασε ο υπερβολικός κόσμος,η αγένεια εστιατόρων τύπου"παιδιά,2 ωρες μαξ.καθόμαστε στο μαγαζί,ε;;;"...Κ μιλάμε για ακριβά εστιατόρια που σου λένε να φύγεις να κάτσουν άλλοι...
Κ μείναμε τσάμπα,ε;;;
Δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσουμε Μύκονο 15αύγουστο.
Με δικά μας λεφτά έχουμε πάει αρχές Ιουνίου-πολύ πιο υποφερτό το νησί.
Τελικά ακόμα κ οι φίλοι πάνε όλο κ λιγότερο στο σπίτι ΤΟΥΣ κ προτιμούν ένα από τα άλλα εξοχικά τους ανά την Ελλάδα...
Δεν με χαλάει ο τουρισμός αλλά η μονοκαλλιέργεια του τουρισμου....Προτιμώ χίλιες φορές μέρη που συνδιάζουν πρωτογενή παραγωγή...Πάω Χίο κ γυρίζω με ντόπια τυριά,ντόπιες μπύρες στο ψυγειάκι,προϊόντα μαστίχας,ντόπια καλλυντικά...
Αστυπάλαια με εξαίρετο μέλι ντόπιο,Λήμνο με φλωμάρια κ ντόπια τυριά κλπ...
Καλό είναι να έχουν τουρισμό τα νησιά.Όμως όχι να εξαρτώνται μόνο από αυτόν.Η Ελλάδα έχει ακόμα νησιά που δεν είναι ο τουρισμός το μόνο με το οποίο ασχολούνται.Ε, σε αυτά ευχαριστιέμαι περισσότερο διακοπές.
Εχω παρατηρησει και οτι πιο μακρινο ειναι απο Αθηνα ειδικα , (αγονη γραμμη) τοτε ειναι ακομα καλυτερα! Χωρις αυτο να σημαινει οτι τα κοντινα νησια (πραγματικα δεν εχω παει σε νησι και να πω δεν ξαναπαω) υστερουν σε κατι , απλα Αυγουστο πηζουν στον κοσμο με οτι αυτο συνεπαγεται!