πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλησπέρα! Ρε παιδιά, Πήρα να ρωτήσω πόσο έχουν είσοδο νεροτσουλήθρες στην Κρήτη σε γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων. Και μου λέει ο υπάλληλος 80 € ο κάθε μεγάλος και 40 € το κάθε παιδί, δηλαδή τέσσερα άτομα 240 €. Είχε και γεύμα βέβαια λέει. Του λέω δεν θα μείνουμε μόνο για τις νεροτσουλήθρες ρώτησα την είσοδο. Για τις νεροτσουλήθρες σας είπα εγώ την είσοδο μου λέει. Του λέω δηλαδή αν θέλουμε να μείνουμε κιόλας σε μία βραδιά πόσο στοιχίζει; Να σας συνδέσω με τις κρατησεις απαντάει, Και μου προτείνει μπανγκαλόου με 800 € το ένα βράδυ.
Δεν πτοήθηκα γιατί προσωπικά πήγαμε σε άλλες νεροτσουλήθρες με δωρεάν είσοδο πολύ καλές και τα μικρά ευχαριστήθηκαν και χάρηκαν πολύ. Μπορείς να καθίσεις εκεί και στο εστιατόριο να πάρεις μπυρίτσα πίτσα ή ότι άλλο χρειαστείς.

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το δελτίο παραγγελίας που μας φέρνουν στην αρχή του σερβιρίσματος και δε γράφει τις τιμές, επιδιώκουν να μας το υπολογίσουν σαν απόδειξη πληρωμής όταν πας να πληρώσεις!
Μου το έκαναν στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στα Χανιά. Δεν τους χάρισα...

View attachment 504287
Οι μισοι Ελληνες απληστοι και κλεφτες και οι αλλοι μισοι ζηλιαρηδες κσι χαφιεδες. Σκατοχωρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.091
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios