πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλησπέρα! Ρε παιδιά, Πήρα να ρωτήσω πόσο έχουν είσοδο νεροτσουλήθρες στην Κρήτη σε γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων. Και μου λέει ο υπάλληλος 80 € ο κάθε μεγάλος και 40 € το κάθε παιδί, δηλαδή τέσσερα άτομα 240 €. Είχε και γεύμα βέβαια λέει. Του λέω δεν θα μείνουμε μόνο για τις νεροτσουλήθρες ρώτησα την είσοδο. Για τις νεροτσουλήθρες σας είπα εγώ την είσοδο μου λέει. Του λέω δηλαδή αν θέλουμε να μείνουμε κιόλας σε μία βραδιά πόσο στοιχίζει; Να σας συνδέσω με τις κρατησεις απαντάει, Και μου προτείνει μπανγκαλόου με 800 € το ένα βράδυ.
Δεν πτωήθηκα γιατί προσωπικά πήγαμε σε άλλες νεροτσουλήθρες με δωρεάν είσοδο πολύ καλές και τα μικρά ευχαριστήθηκαν και χάρηκαν πολύ. Μπορείς να καθίσεις εκεί και στο εστιατόριο να πάρεις μπυρίτσα πίτσα ή ότι άλλο χρειαστείς.

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το δελτίο παραγγελίας που μας φέρνουν στην αρχή του σερβιρίσματος και δε γράφει τις τιμές, επιδιώκουν να μας το υπολογίσουν σαν απόδειξη πληρωμής όταν πας να πληρώσεις!
Μου το έκαναν στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στα Χανιά. Δεν τους χάρισα...

View attachment 504287
Οι μισοι Ελληνες απληστοι και κλεφτες και οι αλλοι μισοι ζηλιαρηδες κσι χαφιεδες. Σκατοχωρα

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Αλήθεια βρε τριπακια αυτό πιστεύεις; Διαφωνώ οριζοντίως και καθετως... Υπάρχει ευτυχώς ακόμα φιλότιμο.... Όχι παντού, αλλά μπορείς να φτιάξεις ένα μικρόκοσμο γύρω σου με σωστούς ανθρώπους...

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Οι μισοι Ελληνες απληστοι και κλεφτες και οι αλλοι μισοι ζηλιαρηδες κσι χαφιεδες. Σκατοχωρα
Σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι αλλά δυστυχώς υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό και αυτό είναι απογοητευτικο.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει τι ισχύει στη Γαλλία

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Απίστευτη ομοιότητα με τον μέσο Έλληνα. Αν είχες συμπεριλάβει και τους βιαστές και τις παιδοκτόνους και εμάς τους φασίστες (κατα τα λεγόμενα σου) τότε ναι, θα είχες πέσει μέσα και στα 10.000.000.

Ξαναδές πάντως τους Έλληνες με τους οποίους κάνεις παρέα.

Last edited:

paefstra

Member
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει τι ισχύει στη Γαλλία
Το ιδιο απλα φορανε καλυτερο αρωμα. Δεν υπαρχουν εθνικα η φυλετικα χαρακτηριστικα προσωπικοτητας. Αν καποιος βλεπει μονο 2 κατηγοριες ανθρωπων σε μια χωρα, το ιδιο βλεπει σε ολες τις χωρες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.093
Μέλη
39.838
Νεότερο μέλος
StellaRom

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom