πρόταση για αρνητική"βαθμολογία"-αφαίρεση πόντων

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
τι επιλογές είχα;για πες defkalion
αναφορά; θα θεωρηθώ γραφική,και υπερβολική,
να το αφήσω χωρίς να απαντήσω,μα σαφώς με θίγει και δικαιούμαι μια απάντηση,
να απαντήσω στον ίδιο τόνο,
να απαντήσω με χιούμορ κι εγώ
ε χιουμοριστικά απάντησα
και μπαίνω κι εγώ στον ΙΔΙΟ ΚΟΥΒΑ ...
Είδες λοιπόν όμως ότι παραδέχεσαι ότι ούτε εσύ ακολουθείς τους κανονισμούς για εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ; σαφέστατα και έπρεπε να κάνεις ΑΝΑΦΟΡΑ. Τελεία. Δεν έχει άλλο. Αυτά τα ότι θα θεωρηθείς γραφική και υπερβολική δεν ξέρω πώς τα συμπεραίνεις. Το ότι επιλέγεις να αγνοήσεις και τους κανόνες του φόρουμ και εμένα που ζητάω να μην απαντάτε αλλά να κάνετε αναφορά, όπως και οι υπόλοιποι άλλωστε που απάντησαν με τον ίδιο τρόπο από κάτω, αποδεικνύει ακριβώς το δίκιο μου στο όλο θέμα.

1.ειπώθηκε λοιπόν, πως όταν ο Α "την λέει¨" στο Β και ο Β απαντήσει ,αντί να κάνει αναφορά ,τότε στην ουσία και οι 2 συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο και παραβαίνουν το ίδιο τους κανόνες του φόρουμ!!
Κανείς δεν είπε τέτοιο πράγμα, είπα ότι και οι δύο καταπατούν τους κανονισμούς του φόρουμ. Με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας.


2.αναφέρθηκε πως όσοι φύγαν γιατί "την άκουσαν",δεν λείπουν από το φόρουμ..
Δεν το είπα εγώ αυτό, και δεν είναι η δική μου άποψη. Για μένα ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι μόνο ανανγώστης να φύγει έχοντας διαβάσει κάτι που δεν του αρέσει, απώλεια είναι για το site. Έτσι όμως είναι η πραγματικότητα. ΟΤΙ και να κάνουμε, αρεστοί σε όλους δεν πρόκειται να είμαστε. Η γνώμη μου είναι ότι αν κάποιος αποχωρεί από μια ανοιχτή κοινότητα επειδή διάβασε κάτι που δεν του αρέσει, τότε βρίσκεται σε λάθος μέρος.



Προσωπικά θεωρώ κάπως παράλογο να ζητάμε από τους admin να θυσιάσουν και άλλο προσωπικό χρόνο για να ελέγχουν τις αρνητικές βαθμολογίες και ως Δικαστές να επιβάλουν ποινές.
Θένκιου.....

το να αποχωρεί κάποιος από το φόρουμ, επειδή κάποιος ανώνυμα τον ειρωνεύτηκε ή και ακόμη τον έβρισε, είναι υπερβολικό και για μένα δείχνει αδυναμία.
Είναι αυτό ακριβώς που λέω παραπάνω. Ο ίδιος αυτός που θα αποχωρούσε, ας πούμε ότι απαιτεί να διωχθεί αυτός που τον ειρωνεύτηκε, και εμείς το κάνουμε. Όμως μετά το ίδιο μέλος θα ενοχληθεί από κάτι που βρήκε προσβλητικό ή ειρωνικό, θα διώξουμε και τον επόμενο; και μετά τον επόμενο; μέχρι να μη μείνει κανείς που να ενοχλεί την αισθητική του συγκεκριμένου μέλους; και αν αυτά τα μέλη είναι 500 τι θα κάνουμε; δεν το κλείνουμε καλύτερα;

Εδώ όπως και στην πραγματική ζωή πρέπει να μάθουν όλοι να συνυπάρχουν. Πολύ απλά τα πράγματα.

Με ενοχλεί δε εξίσου να διαβάζω επανειλημμένως τις ίδιες ερωτήσεις όπως τι καιρό κάνει στην Πράγα τον Ιανουάριο, που θα αλλάξω συνάλλαγμα, ή προτείνετε μου μέρος για γαμήλιο ταξίδι κλπ ή να ποστάρει ο καθένας το θέμα του, όπου του καπνίσει.
Τα οποία γίνονται συστηματικά και κανείς δε βοηθάει. Κανείς όμως. Μετά από 4,5 χρόνια που λειτουργεί το σάιτ, ο ίδιος άνθρωπος που ασχολείται με τα οικονομικά του σάιτ, με την επέκτασή του, με τις λειτουργικότητές του, με τα τεχνικά του προβλήματα, με την προβολή του, με τις συνεργασίες του, με τις ενότητες, με τους διαγωνισμούς, με τα δώρα, με τα μπλουζάκια, με τις εγκυκλοπαίδειες, ο ΙΔΙΟΣ άνθρωπος έχει να τρέχει ΚΑΙ για να διορθώνει αυτά τα πράγματα μέσα στο φόρουμ μιας και όλοι ξέρουν να κάνουν κριτική και να κράζουν και κανείς -πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων- να βοηθήσει.

Εδώ είμαστε όλοι μας ( ο καθένας με τα προτερήματα και τα ελαττώματα του) για να προσφέρουμε κυρίως ταξιδιωτικές γνώσεις και εμπειρίες.
Η φράση με τα έντονα γράμματα παραπάνω είναι ότι πιο σωστό γράφτηκε στο θέμα αυτό.

Topic locked.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.061
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom