Κίνα σκεψεις για Κινα , βοηθεια οποιος γνωρίζει

misha19

Member
Μηνύματα
359
Likes
1.274
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Round the world
Σκοπός δεν ήταν να αναθεωρήσεις, αλλά να ανασυνταχτείς. Γίνεται το ταξίδι που θες, απλά θα πρέπει να κάνεις επιλογές. Εγώ σε ένα μήνα θα έκανα Πεκίνο, Πινγκγιάο, Ξιάν, Γκιουιλίν, ολίγον τρέκκινγκ στο νότο και χαλαρά προλαβαίνεις και κάτι από Φενγκχουάνγκ, ίσως και κάποια μεγάλη μοντέρνα πόλη τύπου Σαγκάης για να δεις κι αυτήν την πλευρά της Κίνας. Και θεμιτό είναι να ξεκινάς από χώρες που σε παίρνει το οικονομικό, όλοι έτσι κάνουμε. Κάτσε διάβασε κι αποφάσισε τι σε ενδιαφέρει, τι μπορείς και τι προλαβαίνεις.
βρισκω εισιτηριο στα 600 ευρω , για τις περιοχες που μου ειπες με αξιοθεατα διαμονες σε χοστελ και τρένα για ενα μηνα ποσα λευτα περιπου υπολογιζεις να χρειαστούμε?
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.687
Likes
50.580
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εξαρτάται πάρα πολύ από το τι καταλύματα θα επιλέξετε. Υπάρχουν πολύ πιο φτηνές λύσεις από τα χόστελ, δηλαδή τα ξενοδοχεία μου μένουν και οι Κινέζοι (όπου πρέπει να παζαρεύεις χοντρά, του στιλ μπαίνεις, σου λένε 300, λες 50 και το παίρνεις για 80, για τέτοιες διαφορές μιλάμε). Πολύ χοντρικά εγώ θα υπολόγιζα 50-55€/μέρα, με στόχο να ξοδέψω 35-40, το οποίο επιτρέπει και μερικές ανέσεις. Ο άλλος παράγοντας είναι βέβαια οι αποστάσεις. Όσο πιο αργά ταξιδεύετε, τόσο φτηνότερα είναι.

http://www.travelfreak.net/cost-of-travel-in-china/
http://www.budgetyourtrip.com/china

Ξεκίνα διάβασμα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.065
Μέλη
38.911
Νεότερο μέλος
ell

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom