• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Κίνα σκεψεις για Κινα , βοηθεια οποιος γνωρίζει

misha19

Member
Μηνύματα
359
Likes
1.286
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Round the world
Σκοπός δεν ήταν να αναθεωρήσεις, αλλά να ανασυνταχτείς. Γίνεται το ταξίδι που θες, απλά θα πρέπει να κάνεις επιλογές. Εγώ σε ένα μήνα θα έκανα Πεκίνο, Πινγκγιάο, Ξιάν, Γκιουιλίν, ολίγον τρέκκινγκ στο νότο και χαλαρά προλαβαίνεις και κάτι από Φενγκχουάνγκ, ίσως και κάποια μεγάλη μοντέρνα πόλη τύπου Σαγκάης για να δεις κι αυτήν την πλευρά της Κίνας. Και θεμιτό είναι να ξεκινάς από χώρες που σε παίρνει το οικονομικό, όλοι έτσι κάνουμε. Κάτσε διάβασε κι αποφάσισε τι σε ενδιαφέρει, τι μπορείς και τι προλαβαίνεις.
βρισκω εισιτηριο στα 600 ευρω , για τις περιοχες που μου ειπες με αξιοθεατα διαμονες σε χοστελ και τρένα για ενα μηνα ποσα λευτα περιπου υπολογιζεις να χρειαστούμε?
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
10.222
Likes
55.404
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εξαρτάται πάρα πολύ από το τι καταλύματα θα επιλέξετε. Υπάρχουν πολύ πιο φτηνές λύσεις από τα χόστελ, δηλαδή τα ξενοδοχεία μου μένουν και οι Κινέζοι (όπου πρέπει να παζαρεύεις χοντρά, του στιλ μπαίνεις, σου λένε 300, λες 50 και το παίρνεις για 80, για τέτοιες διαφορές μιλάμε). Πολύ χοντρικά εγώ θα υπολόγιζα 50-55€/μέρα, με στόχο να ξοδέψω 35-40, το οποίο επιτρέπει και μερικές ανέσεις. Ο άλλος παράγοντας είναι βέβαια οι αποστάσεις. Όσο πιο αργά ταξιδεύετε, τόσο φτηνότερα είναι.

http://www.travelfreak.net/cost-of-travel-in-china/
http://www.budgetyourtrip.com/china

Ξεκίνα διάβασμα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.016
Μηνύματα
924.091
Μέλη
39.733
Νεότερο μέλος
Donaldbrain

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom