ταξίδια και ζώδια!

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ωραιο θεμα ρενατα! αυτο για τους διδυμους δεν θελω καν να το σχολιασω....
ειμαι τοξοτακι(ακους λατινα?) με ωροσκοπο καρκινο ,τι παιζει με μενα?
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
skiourina toxotina!!!
γυναίκα θύελλα !!! όλα τα μαχαιρώνεις εσύ!! δεν καταλαβαίνεις τίποτα..πανέξυπνη,προσωπικότητα ατσάλι,ψαγμένη,δραστήρια καθόλου αγχωτική!!
άτομο που ενδίκνυται για παρέα σε ταξίδια!! δεν τα σπάς κανενός ...πας παντού χωρίς γκρίνια,αρέσεις γενικά ..όταν θα γεράσεις χωρίς να λάβεις υπόψιν σου πώς ήσουνα στα νιάτα σου,τότε μόνο θα αρχίσεις τα στραβά,του στύλ πρόσεχε-δεν ειναι αυτό για σένα-έχε τον νου σου .λές και ξέχασες την θυελώδη δική σου ζωή!!
είσαι και ερωτύλα!!! το στοιχείο σου ειναι φωτιά,και ακριβώς έτσι είσαι ..σαρώνεις .....
εισαι γεννημένη για μακρινα και μακράς διάρκειας ταξίδια!!!
 

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
υποκλινομαι ρενατα!!!!:clap::clap:
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ωραιο θεμα ρενατα! αυτο για τους διδυμους δεν θελω καν να το σχολιασω....
ειμαι τοξοτακι(ακους λατινα?) με ωροσκοπο καρκινο ,τι παιζει με μενα?
ελα βρε σκιουρινα!!και ειχα αρχισει να ανησυχω οτι ειμαι η μονη τοξοτινα!!και εχεις και ωροσκοπο στον καρκινο
που ειναι το αγαπημενο μου ζωδιο(ειμαι τριγυρισμενη απο καρκινακια!!)!!
ρενατα τα καλυτερα ειπες για εμας!!δεν φταιμε εμεις που ειμαστε "γυναικες θυελλες"..χαχαχαχαχα!!!:haha::haha:
 

tesorino

Member
Μηνύματα
42
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο,Κούβα, Ρωσία
και γω υδροχοος!!!!με ωροσκόπο αμφισβητούμενο.....γιάτι με τον ένα υπολογισμό έτσι και με τον άλλο γιουβέτσι!πραγματικά ένας αστρολόγος χρειάζεται να μας δώσει τα φώτα του!!!!!!
 

tesorino

Member
Μηνύματα
42
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο,Κούβα, Ρωσία
αχα!εύρηκα ένα αστρολογικό προφιλ για ταξιδιώτες!το παραθέτω και ο καθένας κρίνει από μόνος του! πρώτος ο κριός
[FONT='][SIZE=1]ΚΡΙΟΣ[IMG]http://asteriskos.files.wordpress.com/2009/02/kr2.jpg?w=49&h=40[/IMG][/B][/CENTER]
[B][SIZE=1][/B]
[SIZE=1][B][FONT=']ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:
[FONT=']Όπως σ’ όλους τους τομείς της ζωής σας, έτσι και σ’ αυτόν χαρακτηρίζεστε αναμφίβολα από πρωτοπορία, θάρρος και τόλμη. Βασικό σας χαρακτηριστικό: Η δράση! Σας παρασύρουν οι πρωτόγνωρες εμπειρίες και σπανίως αναζητάτε την ηρεμία και τη γαλήνη. Οι υπερβολικές ανέσεις δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας. Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού κι ένα σακίδιο, είναι υπεραρκετά! Σε κάθε ταξίδι, γεμίζετε τον ελεύθερο χρόνο σας, με όσο το δυνατό περισσότερες δραστηριότητες. Ταξίδια σε μέρη ριψοκίνδυνα, μ’ άφθονη περιπέτεια κι ένταση είναι το καλύτερο σας! Ελπίζοντας πάντοτε σε μια τέτοια ευκαιρία, σίγουρα θα θέσετε εξαρχής τους όρους, περιμένοντας από τους άλλους απλώς ν’ ακολουθήσουν. Βεβαίως, δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα να ταξιδέψετε μόνοι σας. Λαμβάνοντας υπόψη το προκλητικό σας ύφος, δεν είναι απίθανο να περάσετε τη νύχτα με κάποια προσωρινή παρέα, συνεχίζοντας ξέγνοιαστοι την επόμενη το περιπετειώδες ταξίδι σας.
[SIZE=1][B][FONT=']ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:[/B][FONT=']Ένα τετραήμερο στο Αμστερνταμ ενδείκνυται ασυζητητί! Η πόλη συνδυάζει τη διασκέδαση, τη φασαρία, τις καταχρήσεις (που τόσο σας αρέσουν) και τις νεαρές ηλικίες. Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα πλήξετε.. Εάν σας “έρθει” κάτι σε πιο μοναχικό μπορείτε να προτιμήσετε το Νεπάλ - Θιβέτ. Η απόφαση να επισκεφτείτε το Θιβέτ - ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε - δεν είναι κάτι εύκολο! Είναι δύσκολο, επικίνδυνο κι ακριβό, αλλά σίγουρα θα σας ανταμείψει. Που ξέρετε, από τη μια η συνεχής ανάβαση, από την άλλη η περισυλλογή και οι γκουρού.. ίσως βρείτε το νόημα της ζωής. Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν φτάνει για τα προαναφερόμενα, μπορείτε κάλλιστα να “πεταχτείτε” μέχρι τη Αράχωβα όπου η νυχτερινή ζωή και ο κοσμοπολίτικος αέρας μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με τις χειμερινές εξορμήσεις (Χειμερινό Σκι, Clubbing, κλπ.). [FONT='] [FONT=']​
 
Last edited by a moderator:

tesorino

Member
Μηνύματα
42
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο,Κούβα, Ρωσία
[FONT=']ΤΑΥΡΟΣ [/B][B][FONT=']

[FONT=']ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:[/B][FONT=']Αφού ελέγξετε για χιλιοστή φορά τα παράθυρα, το ηλεκτρικό και φυσικά τον ταξιδιωτικό σας προϋπολογισμό, θα ξεκινήσετε! Τα ταξίδια δεν είναι κάτι απλό για τους Ταύρους. Θα ξοδέψετε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα σχεδιάζοντας την κάθε λεπτομέρεια, αρκεί να περάσετε άνετα και ξεκούραστα. Φυσικά δεν διανοείστε ν’ αναλάβει κάποιος άλλος την οργάνωση. Δεν είναι τυχαίο που σας αποκαλούν πεισματάρηδες!!! Οτιδήποτε σας δημιουργεί την αίσθηση ευχαρίστησης (κορυφαία ξενοδοχεία, πολυτελή γεύματα, μια νύχτα στην όπερα, κλπ.) μπορούν ν’ αποτελέσουν κομμάτι των διακοπών σας. Αλλες φορές πάλι, προτιμάτε μέρη όπου μπορείτε ν’ απολαύσετε τη φύση. Ένας ευρύχωρος καναπές, ένα βιβλίο, μπόλικο φαγητό και παρατεταμένο “χουζούρι” θα σας έκαναν ιδιαιτέρως ευτυχισμένους. Η πολυκοσμία δεν σας αρέσει. Αλλωστε περνάτε καλύτερα όταν έχετε δίπλα σας μόνο το ερωτικό σας ταίρι!
[FONT=']ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:[/B][FONT=']Ας αρχίσουμε από τα βασικά… Η καλοπέραση, η πολυτέλεια και η καλαισθησία θα πρέπει να χαρακτηρίζουν το κάθε σας ταξίδι.Τι θα λέγατε για ένα ρομαντικό ταξίδι, για δύο, στο Παρίσι;Ο άφθονος ρομαντισμός, τα μνημεία, η μόδα και τα υπέροχα γαλλικά κρασιά θα σας παρασύρουν σίγουρα. Φυσικά, όλα αυτά πρέπει να συνδυαστούν με την κατάλληλη συντροφιά. Εάν τώρα προτιμήσετε τη “μαμά πατρίδα”, η Κέρκυρα σίγουρα θα σας ανταμείψει. Νησί για όλες τις εποχές αφού συνδυάζει υπέροχες παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία,παραδοσιακό φαγητό και η φιλοξενία των ντόπιων, θα σας μαγέψει όλο το χρόνο. Θα την επισκεφτείτε ξανά…
 
Last edited by a moderator:

tesorino

Member
Μηνύματα
42
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο,Κούβα, Ρωσία
[FONT='][SIZE=1]ΔΙΔΥΜΟΙ [/B]
[B][FONT=']

[FONT=']ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:[/B][FONT=']Οι αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα σίγουρα σχεδιάστηκαν για σας.Το πώς γίνεται και βρίσκεστε μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι, είναι άξιο λόγου! Προτιμάτε να μετακινήστε συνέχεια παρά ν’ αράξετε σ’ ένα συγκεκριμένο μέρος. Αεικίνητοι και περιπλανώμενοι, αναζητάτε πάντα πολύβουα μέρη για να δείτε και να διασκεδάσετε. Νοιώθετε καλύτερα σε μέρη που χαρακτηρίζονται από διαφορετικές κουλτούρες ανθρώπων, ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων. Περίεργο, αλλά οι Δίδυμοι είναι πάντα πρόθυμοι ν’ αποκτήσουν καινούριες γνώσεις από τα ταξίδια τους και ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρουν είναι, κάνοντας φιλίες. Για παρέα σας προτιμάτε κάποιον “ακούραστο” σύντροφο με τον οποίο θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Αν πάλι μείνετε ανικανοποίητοι από την παρέα σας κανένα πρόβλημα, μπορείτε άνετα να συνεχίσετε μόνοι σας!!!
[FONT=']ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:[/B][FONT=']Πολύβουα μέρη με ξέφρενους ρυθμούς, κινητικότητα και διασκέδαση σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον! Η επίσκεψη διαφορετικών τοποθεσιών, αποτελεί ταξίδι “όνειρο” για εσάς τους Διδύμους. Γι’ αρχή σας προτείνουμε την κοσμοπολίτικη Φλόριντα, με τις ατελείωτες παραλίες, τα ξέφρενα πάρτι, τις απεριόριστες δραστηριότητες και την παρεΐστικη διάθεση. Στη συνέχεια - η πόλη του Μεξικού θα κεντρίσει και θα εμπλουτίσει τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Ευκαιρία να δοκιμάσετε και το κυνήγι της γκρι φάλαινας! Στην Ελλάδα, καταλληλότερο μέρος από τη Θεσσαλονίκη δεν θα βρείτε! Η νυχτερινή ζωή, το άφθονο φλερτ και φυσικά το απαραίτητο “night clubbing” θα σας πάρουν τα “μυαλά”.
 
Last edited by a moderator:

tesorino

Member
Μηνύματα
42
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο,Κούβα, Ρωσία
[FONT='][SIZE=1]ΚΑΡΚΙΝΟΣ [/B]
[B][FONT=']

[FONT=']ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:[/B][FONT=']Τα Καρκινάκια, παρόλο που νοιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα, δυσκολεύονται ν’ αποδεσμευτούν από τις συνήθειές τους. Εάν ήταν δυνατό, θα κουβαλούσατε μαζί σας οτιδήποτε σας προσφέρει ασφάλεια. Το αγαπημένο σας σκυλάκι, το μαξιλάρι που έχετε από μικρά παιδιά, ή ακόμη καλύτερα τη μανούλα σας που τόσο έχετε ανάγκη! Για να είμαστε ειλικρινείς, είσαστε εξίσου ευτυχισμένοι εάν μείνετε σπίτι σας. Συνήθως αποφεύγετε τα κoσμικά και πολύβουα μέρη, προτιμώντας κάτι που να σας δημιουργεί την αίσθηση της οικειότητας. Γνωστό βεβαίως, το ότι δεν σας αρέσει ν’ αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες όσον αφορά στην οργάνωση των διακοπών σας. Παρόλα αυτά, πάντα βρίσκετε κάποιο λόγο για να γκρινιάξετε…(το δωμάτιο δεν είναι όπως το ονειρευόσασταν, το φαγητό δεν έχει σερβιριστεί στην ώρα του, το στρώμα είναι σκληρό και πολλά άλλα). Σίγουρα σας χρειάζεται λίγη περιπέτεια! Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα χαλαρώσετε κι είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα …
[FONT=']ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:[/B][FONT=']Λάτρεις του νερού, αισθάνεστε πιο οικεία κοντά στη θάλασσα. Εάν η θάλασσα είναι και κοντά στο σπίτι σας … ακόμα καλύτερα! Ο προϋπολογισμός ενός ταξιδιού αποτελεί σημαντικό θέμα γι’ ένα “καβούρι”, οπότε οι τριήμερες ή τετραήμερες αποδράσεις ταιριάζουν περισσότερο στο χαρακτήρα σας. Τα Ζαγοροχώρια ή το Πήλιο θα σας κάνουν να νοιώσετε σαν “το σπίτι σας”… Τα παραδοσιακά σπίτια θα σας δημιουργήσουν μια νότα εξωπραγματική …και θα ζωντανέψουν αγαπημένες μνήμες στο μυαλό σας. Παράλληλα, οι περιοχές αυτές ενδείκνυνται για οικογενειακές διακοπές (έτσι δεν θα αναγκαστείτε ν’ αφήσετε … σπίτι τη μανούλα σας). Σε περίπτωση που αποφασίσετε (μετά από πολύ σκέψη) να κάνετε κάποιο μακρινό κι ασυνήθιστο ταξίδι, μια κρουαζιέρα στα Νορβηγικά Φιόρδ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Η θέα των θαυμάσιων βουνών και των παγόβουνων, μαζί με το ατελείωτο φως της ημέρας από το Μάιο μέχρι τα τέλη Αυγούστου, θα σας δώσει άπειρο χρόνο για εξερεύνηση.
 
Last edited by a moderator:

tesorino

Member
Μηνύματα
42
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο,Κούβα, Ρωσία
[FONT='][SIZE=1]ΛΕΩΝ [/B]
[B][FONT=']

[FONT=']ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:[/B][FONT=']Γεννημένοι ηγέτες ξέρετε πως να ταξιδεύετε με “ύφος”, είτε μ’ ένα πανάκριβο αυτοκίνητο, είτε μ’ ένα concorde, είτε με το θρυλικό Orient Express! Σας αρέσει να ξεδίνετε και να γεύεστε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Νοιώθετε ιδιαίτερα ευδιάθετοι όταν πρέπει να διευθετήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, για σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είμαστε σίγουροι ότι, θα επιλέγατε κάποιο ξεχωριστό μέρος για να την/τον εντυπωσιάσετε! Εάν κάτι σας χαλάει … σίγουρα αυτό είναι η μιζέρια και η γκρίνια. Λάτρεις της χλιδής, περνάτε καλά μόνο καλύπτοντας τη ματαιοδοξία σας … Ταξίδι για σας σημαίνει ευκολία και καλοπέραση, δηλαδή … χρεωμένες πιστωτικές κάρτες. Ποιος ασχολείται τώρα μ’ αυτά; Αλλωστε εσείς ζείτε για το τώρα … τα προβλήματα μπορούν να περιμένουν!
[FONT=']ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:[/B][FONT=']Χλιδή, καλοπέραση και γκλάμουρ αποτελούν το τρίπτυχο των επιτυχημένων διακοπών για τον “βασιλιά”. Το Πριγκιπάτο του Μονακό πως σας φαίνεται; Ένας συνδυασμός από πολυτελή ξενοδοχεία, θαυμάσιες παραλίες, καζίνο, αιθέριες υπάρξεις και φυσικά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου… είναι ό,τι ζητάτε. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με άτομα “κύρους”, προσωπικότητες του “Jet Set”, ηθοποιούς και γενικώς άτομα που θαυμάζετε. Στην Ελλάδα, μπορείτε να περάσετε μερικές ημέρες ως “αυτοκράτορες” σε κάποιο πολυτελέστατο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Ιδανικό ξενοδοχείο το Hyatt Regency Θεσσαλονίκης συνδυάζει πολυτέλεια, νυχτερινή ζωή, καζίνο και 24ωρη εξυπηρέτηση … Χρειάζεστε κάτι περισσότερο;
 
Last edited by a moderator:

tesorino

Member
Μηνύματα
42
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο,Κούβα, Ρωσία
[FONT='][SIZE=1]ΠΑΡΘΕΝΟΣ [/B]
[B][FONT=']

[FONT=']ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:[/B][FONT=']Ένα μείγμα περιπλάνησης, γνώσης και “καθαρής” διασκέδασης αποτελούν για σας τους Παρθένους, ονειρεμένες διακοπές. Τώρα εάν συνδυάσετε και λίγη δουλειά μαζί ακόμα καλύτερα. Σας ευχαριστεί πολύ να προγραμματίζετε τα ταξίδια σας εκ των προτέρων. Ιδιότροποι και γκρινιάρηδες όπως είστε, σίγουρα θα γλιτώσετε από πολλά “κακά” της μοίρας. Καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάποιο μέρος ξακουστό για την καθαριότητα, τις πολλές ανέσεις του, αλλά και τη φυσική ομορφιά του. Η προετοιμασία ενός ταξιδιού μπορεί ν’ αποτελέσει μακροχρόνια διαδικασία για σας. Τι να πρωτοπάρετε και τι ν’ αφήσετε; Όλα δείχνουν απαραίτητα! Στο τέλος καταλήγετε με “υπέρβαρες” βαλίτσες, γεμάτες ταξιδιωτικά βιβλία, εγχειρίδια για μετάφραση και φυσικά ένα “σούπερ” εξοπλισμένο φαρμακείο!!!
[FONT=']ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:[/B][FONT=']Καταλληλότερο μέρος από τη Φλωρεντία δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε. Οι εκκλησίες, τα μουσεία και οι πινακοθήκες, όπου εκτίθενται μερικά από τα σημαντικότερα έργα τέχνης, σίγουρα θα σας εμπνεύσουν. Η πόλη μπορεί και συνδυάζει τη φυσική ομορφιά αλλά κι ό,τι ομορφότερο έχει παράγει ανθρώπινο χέρι στο πέρασμα των αιώνων. Εάν νοιώσετε ότι, η Φλωρεντία “πέφτει” λίγο μακριά, μπορείτε κάλλιστα να χαλαρώσετε σε κάποιο εγχώριο Spa, είτε στην Εύβοια, είτε στο Elatos Resort στον Παρνασσό. Γυμναστική, υγιεινή διατροφή, χαλαρωτικά μασάζ, όλα θα συμβάλλουν στην απόλυτη χαλάρωσή σας
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.241
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom