14 Χρόνια Travelstories

alvadi

Member
Μηνύματα
553
Likes
2.802
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μεξικό
Χρόνια πολλά στο travelstories! Πραγματικά χωρίς να γνωρίζω προσωπικά τον @Yorgos και την @fenia42 συγκινήθηκα με αυτά που έγραψαν. Ευχαριστώ και τον @Defkalion (ξέρει εκείνος ;) )

Aν και πρόσφατη στο φόρουμ, χωρίς ικανοποιητικές προσωπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες , μαθαίνω όμως πολλά μέσω των ταξιδιωτικών ιστοριών!

Καθημερινή συνήθεια πια, εθισμός μπορώ να πω!

Τι να πω βρε παιδιά, να θυσιαστώ.. να κανω πέτρα τη καρδιά μου και να ταξιδέψω πολύ για να μπορώ να προσφέρω κι εγώ με τη σειρά μου στους συμφορουμίτες :lol:
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.318
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Χρόνια πολλά σε όλο το travelstories.

Εδώ εμένα μου φαίνεται απίστευτη διαδρομή που είμαι 4-5 χρόνια, οπότε μπορώ να φανταστώ πώς νιώθουν όσοι είναι πολύ παραπάνω. Καλά για τον δημιουργό δεν το συζητώ.

Έχω βέβαια και παράπονα. Και θα συνεχίσω να γράφω μέχρι να διορθωθούν.

1) Να γίνω μεγαλύτερη φίρμα στο φόρουμ από τον @Yorgos (Καλά αυτό είναι εύκολο) και

2) Να γίνει μια συνάντηση στην Σάμο (αυτό είναι κάπως πιοοοο δύσκολο)

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.

Πολλά και καλά ταξίδια σε όλους!!!
 

Tonia L.

Member
Μηνύματα
293
Likes
2.977
Χρόνια πολλά και χρόνια "γεμάτα" στην υπέροχη ταξιδιωτική κοινότητα του travelstories.gr. Πολλά συγχαρητήρια στον δημιουργό και σε όλους όσοι συντελούν στην λειτουργία αυτού του forum, βοηθώντας όλους εμάς να ταξιδέψουμε.
Για πολλά χρόνια έχω υπάρξει επισκέπτρια στο forum, αποφασίζοντας όμως να γίνω μέλος μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια διαφορετική και πιο ουσιαστική εμπειρία. Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες για τα πραγματικά μου ταξίδια - κυρίως όμως για τα νοερά, σε προορισμούς που ενδεχομένως δεν θα πάω ποτέ. Ευχαριστούμε γιατί μέσα από αυτά τα ταξίδια (πραγματικά ή νοερά) δεν ανακαλύπτουμε μόνο πληροφορίες και προορισμούς αλλά κομμάτια του ίδιου μας του εαυτού.
Χρόνια πολλά!
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Το Δεκέμβριο του 2010 είχα βρει τυχαία στο google το travelstories. Έκανα εγγραφή και έθεσα την πρώτη μου ταξιδιωτική ερώτηση. Θυμάμαι πώς δίσταζα να ζητάω πληροφορίες και για αρκετό διάστημα ένοιωθα το φόρουμ απρόσιτο! Χωρίς να το καταλάβω το φόρουμ έγινε μέρος της καθημερινότητας μου 9 συνεχόμενα έτη. Διψούσα να διαβάζω ταξιδιωτικές ιστορίες και να παίρνω γνώση για προορισμούς που πολύ δύσκολα θα καταφέρω να πάω. Κι όμως ήθελα να μάθω. Αν και έχω ταξιδέψει μόνο στην Ευρώπη, ξέρω τόσα πολλά για όλο τον κόσμο μέσα από τις πολύτιμες και αμέτρητες πληροφορίες και ιστορίες που έχουν γραφτεί. Το τραβελστορις με γέμισε γνώσεις, με έκανε πιο δραστήριο και μου άλλαξε την νοοτροπία και την αντίληψη μου για πολλά θέματα.

Ξεκίνησα να γράφω ιστορίες γιατί ήθελα να γίνω κι εγώ πραγματικό μέλος της ομάδας. Γιατί κατάλαβα πως γράφοντας ξαναζώ το ταξίδι και έχω πιο έντονες τις αναμνήσεις. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι μια ιστορία μου μπορεί να βοηθήσει μελλοντικούς ταξιδιώτες και να αποτελέσει ταξιδιωτικό οδηγό. Αυτό με ώθησε ακόμα περισσότερο να γράφω τα ταξίδια μου γιατί ακόμα και ένας να τη βρει χρήσιμη είναι για μένα κινητήρια δύναμη να συνεχίζω να γράφω.

Ως σχετικά κλειστός άνθρωπος που είμαι, με βοήθησε στην κοινωνικοποίησή μου. Μέσα από συζητήσεις, αντιπαραθέσεις και χαβαλέ γνώρισα ανθρώπους που αν και δεν τους έχω γνωρίσει από κοντά είναι σαν να τους ξέρω. Όταν μιλάω στους φίλους μου και αναφέρω τα ταξίδια του @Yorgos θεωρώ πως είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τον ξέρουν! Συμβουλεύω φίλες μου να είναι δυναμικές και ανεξάρτητες και ως παράδειγμα αναφέρω τη @fenia42 σαν να είναι διάσημη και οφείλουν να την ξέρουν... και πόσα ακόμα παραδείγματα. Όπως είπε και ο Γιώργος, σας ξέρω ως nickname και ως avatar και δεν ξέρω ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά μέσα από τα γραπτά σας, γνωρίζω πάρα πολλά για σας. Όπως κι εσείς για μένα.

Έχω εκτιμήσει πάρα πολλούς ανθρώπους όλα τα χρόνια και τους νοιώθω φίλους μου ακόμα κι αν δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά. Ξεχωριστή αναφορά στην @underwater . Βάνα μου είμαι χαρούμενος που σε γνώρισα και σε έχω φίλη. Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση στη Θεσ/νικη που μιλούσαμε τόσο άνετα και με ενθουσιασμό λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Θυμάμαι όταν ήρθαμε Αθήνα τι τέλεια περάσαμε βολτάροντας στο κέντρο. Θυμάμαι και τις άλλες μας συναντήσεις και όταν σε γνώρισαν οι φίλοι μου που ένιωσαν το ίδιο οικεία μαζί σου. Και σίγουρα θυμάμαι την επική ημερήσια πριν λίγους μήνες στο τριεθνές Ελλάς-Αλβανία-Βόρεια Μακεδονία και τον... κρυφό συνδυασμό σου :D Εύχομαι να πάμε τρελοπαρέα και άλλες εκδρομές στο μέλλον :heart:


Πολλά πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @Defkalion αλλά και όλους όσους εξέλιξαν αυτή την τεράστια ταξιδιωτική κοινότητα. Χρόνια πολλά στην ομάδα μας και εύχομαι να συνεχίσουμε να βολτάρουμε σε όλες τις γειτονιές του κόσμου :heart:
 

mysteredgar

Member
Μηνύματα
319
Likes
1.127
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κιλιμάντζαρο
Αν και στο φόρουμ μπαίνω και διαβαζω ιστορίες εδώ και μία τετραετία, αργήσα πολύ να γράψω το πρώτο μου μήνυμα. Μπορεί να μην ξέρω κανέναν σας προσωπικά, αλλά νοιώθω ότι πλέον πολλά πρόσωπα είναι γνώριμα. Και εγώ συχνά πλέον αναφέρω ταξίδια ή εμπειρίες της @fenia42, του κουβανού @Yorgos, του πολυταξιδεμένου @taver , του μερακλή @gelf , του @psilos3, της οικολόγου @underwater και της φιλότεχνης @paefstra. Όλα τα μέλη του φόρουμ με εχετε βοηθήσει και μου έχετε ανοίξει τα μάτια για πολλούς νέους προορισμούς και εμπειρίες.

Δευκαλίωνα σε ευχαριστούμε για αυτό το φόρουμ, που πλέον έχει γίνει καθημερινή συνήθεια!
 

tsampi90

Member
Μηνύματα
331
Likes
1.748
Χρόνια πολλά travelstories!! Ένα φόρουμ που έγινε συνήθεια!! Ένας τόπος συνάντησης ανθρώπων ,που παρ'όλες τις διαφορές τους,προσφέρουν αφιλοκερδώς και με πολλή αγάπη τις γνώσεις,τις εμπειρίες και τις σκέψεις τους από κάτι τόσο προσωπικό και ιδιαίτερο,όπως είναι ένα ταξίδι!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!
@Defkalion Εγώ θα σου ευχηθώ να είσαι πάντα άξιος! Συγχαρητήρια!!
:clap:
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.617
Likes
50.266
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Χρόνια πολλά σε όλο το travelstories.

Εδώ εμένα μου φαίνεται απίστευτη διαδρομή που είμαι 4-5 χρόνια, οπότε μπορώ να φανταστώ πώς νιώθουν όσοι είναι πολύ παραπάνω. Καλά για τον δημιουργό δεν το συζητώ.

Έχω βέβαια και παράπονα. Και θα συνεχίσω να γράφω μέχρι να διορθωθούν.

1) Να γίνω μεγαλύτερη φίρμα στο φόρουμ από τον @Yorgos (Καλά αυτό είναι εύκολο) και

2) Να γίνει μια συνάντηση στην Σάμο (αυτό είναι κάπως πιοοοο δύσκολο)

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.

Πολλά και καλά ταξίδια σε όλους!!!
Πρόσεχε εσύ γιατί παίζει γύρω στο Μάρτιο να κάνω μια καταδρομικη προς Σάμο μετά της γιωργαινας και θα πάμε να φάμε τσάμπα στο εστιατόριό σου, αλλά κυρίως θα ζητήσουμε απόδειξη!
 

maria30

Member
Μηνύματα
238
Likes
733
Επόμενο Ταξίδι
??????
Χρόνια πολλά και ταξιδιάρικο!! Αν και σε διαβάζω χρόνια και σε έχω οδηγό στα όποια μου ταξίδια ακόμα ιστορίες κομπλάρω να γράψω, ισώς επειδή όλοι μου λένε ότι πρέπει να τις λέω προφορικά γιατί μιλάω ολόκληρη... Χρόνια πολλά αγαπημένο travel stories.
 

aspa

Member
Μηνύματα
580
Likes
1.561
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γυρος του κοσμου
Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη και τους φίλους.
Είμαι πολλά χρόνια μέλος. Πολλά ταξίδια μου ξεκίνησαν από ιστορίες μελών.Έχω βοηθηθεί πολύ . Δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα χωρίς τους φίλους του φόρουμ. Ταξιδεύουμε όλοι και προσπαθούμε να δώσουμε και να πάρουμε πληροφορίες για ταξίδια ιδιαίτερα και ψαγμένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευχές για καλά ταξίδια στα πέρατα του κόσμου.
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.100
Χρόνια πολλά και απο μένα!!! Αυτό το φόρουμ με κάνει να θέτω ταξιδιωτικούς στόχους υψηλότερους απο αυτούς που νόμιζα πως μπορώ να καταφέρω, να μαθαίνω νέα πράγματα, (βιβλία, τραγούδια, μέρη, συνήθειες, προβληματισμούς κτλ), να νιώθω πως υπάρχει μια κοινότητα στην οποία μπορώ να απευθυνθώ για να λύσω απορίες, για μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου κτλ. Όπως επίσης πως μπορώ και εγώ να προσφέρω κάτι σε κάποιον που το χρειάζεται. Πραγματικά νιώθω πως αυτή η παρέα απαρτίζεται απο ξεχωριστούς, αξιόλογους ανθρώπους .... Χρόνια πολλά λοιπόν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μου έχουν προσφέρει τόσα πολλά ακόμη και αν δεν το γνωρίζουν.
 

Klair

Member
Μηνύματα
2.190
Likes
25.363
Ονειρεμένο Ταξίδι
Υπερσιβηρικός
Μια από τις μεγαλύτερες λαχτάρες της ζωής μου στάθηκε πάντα το ταξίδι. Να δω, ν'αγγίξω άγνωρα χώματα, να μπω να κολυμπήσω σε άγνωρες θάλασσες, να γυρίσω τη γης, να βλέπω, να βλέπω και να μη χορταίνω καινούριες στεριές και θάλασσες κι ανθρώπους κι ιδέες και να τα βλέπω όλα για πρώτη φορά, να τα βλέπω όλα για τελευταία φορά, με μακρόσερτη ματιά, κι έπειτα να σφαλνώ τα μάτια και να νιώθω τα πλούτη να κατασταλάζουν μέσα μου ήσυχα, τρικυμιστά, όπως θέλουν, ωσότου να τα περάσει από την ψιλή κρισάρα ο καιρός, να κατασταλάξει απ' όλες τις χαρές και τις πίκρες το ξαθέρι-τούτη η αλχημεία της καρδιάς είναι, θαρρώ, μια μεγάλη, αντάξια του ανθρώπου ηδονή.

Ν. Καζαντζάκης


Χρόνια Πολλά travelstories!!!
Να μας ταξιδεύεις για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.578
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom