2017. Πού πάμε;

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Παιδιά σας ζηλεύω.. Πόσες δουλειές κάνετε για να είστε σε θέση να πηγαίνετε τόσα ταξίδια; Δεν ξέρω από που θα ήθελα να ξεκινήσω τα ταξίδια μου, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω να ταξιδέψω πολύ.
Ζούμε από τα ΕΣΠΑ.
 

THALIAL

Member
Μηνύματα
297
Likes
864
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία
Ιταλία, αλλά θα σε χαλούσε;
Εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου! Με 4 ευρώ το άτομο, κλείσαμε με τη volotea την επιστροφή μας από Μπάρι προς Αθήνα, με 1,98 ευρώ τα δύο άτομα από Βερόνα προς την Νάπολη. Ε, αφού βρήκαμε την επιστροφή στην Ελλάδα και το εσωτερικό δρομολόγιο εντός Ιταλίας, κλείσαμε και μια Ryanair για να πάμε από Αθήνα προς Μπέργαμο!
 

Elgrec0

Member
Μηνύματα
95
Likes
112
Ταξίδι-Όνειρο
Στα Μπαρ του Τσινάσκι L.A
Πριν μια εβδομάδα επιστρέψαμε από Βερολίνο και Όσλο, νεξτ στοπ, τον Σεπτέμβρη Αστυπάλαια-Δονούσα, και Νοέμβρη εάν όλα πάνε καλά, *drum roll* Μαρόκο, το οποίο κονταροχτυπήθηκε έντονα με Ισλανδία και κέρδισε οριακά! Στο ενδιάμεσο θα χωθεί και ένα 4ήμερο Αριδαία-Πόζαρ:haha::haha:. Η καλύτερη ταξιδιωτική χρονιά μας έως τώρα με διαφορά.
 

MIAT

Member
Μηνύματα
417
Likes
1.125
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Το 2016 ήταν χρόνια "Φαλκονερα" για τα ταξίδια μας .Ειπα λοιπόν το 2017 να μην το αφήσω έτσι!!Εχουμε πάει ήδη Αθήνα (ειμαστε επαρχιωτακια για μας η Αθήνα είναι ταξίδι !!!) έχουμε παει Κύπρο αρχες Φεβρουαρίου και έχω κλείσει εισιτήρια για Θεσσαλονίκη το Μάρτιο . Επίσης Βελιγράδι τον Σεπτέμβριο . Καλοκαίρι θα μείνουμε Κρήτη (Ε μπορεί να πάμε κανένα διήμερο Σαντορίνη :) ).Ε και Αθηνα θα ξανάνεβουμε μια βόλτα. Αφού δε μπορούμε να πάμε πολύ μακριά ας βολευτούμε με τα κοντινα!
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
28.986
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
3 Λονδίνα, 4 Παρίσια, 1 Βέλγιο, 1 Λυόν, 1 Ιταλία, 1 Αζερμπαιζάν κι ένα Svalbard έχει το πρόγραμμα προς το παρόν. Ξεραΐλα σκέτη, τίποτα εκτός Ευρώπης.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.720
Μέλη
38.901
Νεότερο μέλος
udemeetim036

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom