2019.Που πάμε;

Triplover

Member
Μηνύματα
1.187
Likes
4.046
Φέτος, μετά από 6 χρόνια το πρόγραμμα δεν είχε ανοιξιάτικη εξόρμηση στο εξωτερικό. Είμαι σε φάση απεξάρτησης. Ναι, αλλά το εσωτερικό δεν εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο. Οπότε κανονίστηκε ένα σχεδόν 5ήμερο εργασιακής εξόρμησης στη Σαντορίνη στα τέλη του Μάη.
 

buffon85

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.560
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
σιγα σιγα ψαχνω για κενυα για τελος αυγουστου-αρχες σεπτεμβριου
μπηκε το νερο στ αυλακι:cool: εκλεισα αεροπορικα με emirates, 2 εβδομαδες. απο αυριο ψαχνω για σαφαρι και δωματια. και φυσικα αρχιζει η γνωστη αγωνια της αδειας, ζω επικινδυνα παλι, απεφυγα ομως την καυτη περιοδο του δεκαπενταυγουστου:rolleyes-80:
 

Thanos92

Member
Μηνύματα
1.962
Likes
6.417
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ιούνιος - Κέρκυρα
Ιούλιος - Καλαμάτα

Για Αύγουστο θα παμε πρώτα ο Θεός σε κάποιο νησί και για χειμώνα έχω στα σκαριά 2 ταξίδια σε Ευρώπη. Το που θα το γράψω όταν έρθει η στιγμή.
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
2 Αυγούστου το ημερολόγιο θα δείξει όταν η τσο "νόστιμον ήμαρ!" αναφωνήσει! Σίγουρα οι καλοκαιρινές διακοπές βολ.Βαλκάνια θα περιλαμβάνουν τη Βασίλισσα (Θεσσαλονίκη), την Κακιά Μητριά (Αθήνα), τη Χιονάτη (Τρίκαλα) και τον Αδέκαστο Καθρέφτη (Χανιά). Ίσως μπει στο παιχνίδι και κανένα άλλο νησί (αμήν!) αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το ξέρω πριν τον Ιούλιο.

Επίσης αν η vueling μου κάνει τη χάρη και μ'αφήσει να κλείσω επιτέλους τη ρημαδοπτήση, 20-24 Ιουνίου θα τιμήσω με την παρουσία μου τη Χώρα των Βάσκων ξανά (και ξανά και ξανά και ξανά!). Αυτή τη φορά μάλλον θα επικεντρωθώ στο Σαν Σεμπαστιάν (3 μέρες) και θα αφιερώσω μία μέρα στη Βιτόρια. Θα ενοχλήσω σε σχετικό τόπικ όταν έρθει ο καιρός.
 

alice~

Member
Μηνύματα
714
Likes
1.167
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Μέχρι τώρα, κάθε μήνα έκανα και από ένα ταξίδι οπότε το καλοκαίρι θα είναι χαλαρό και θα έχει μόνο εσωτερικό και πολλή Αθήνα (κακό λόγω ζέστης, αλλά καλό για κάποια που δεν έχει ζήσει την πόλη και ουσιαστικά θα την εξερευνήσει για πρώτη φορά). Φθινόπωρο κατά 99%... επιστροφή στην Πολωνία για καμιά εβδομάδα και ελπίζω και κάπου πιο ανατολικά, ίσως Γεωργία. Αλλά αυτά για το 2019 γιατί και το 2020 προβλέπεται να έχει αρκετές εκπλήξεις και άλλο ένα εξάμηνο (ίσως και παραπάνω) στο εξωτερικό ;)
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.076
Likes
2.492
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Update καθώς έκλεισα κ άλλα ταξίδια για το 2019:
Τέλη Μαρτίου: 4 μέρες Βαρκελώνη με εκδρομή Χιρόνα
Αγίου Πνεύματος: 4 μέρες Νάπολη με εκδρομή Κάπρι και Ακτή Αμάλφι
Τέλη Ιουλίου/αρχές Αυγούστου: 10 μέρες Γαλλία με διαμονή Παρίσι και σφήνα ένα 4ήμερο τουρ Νορμανδία-Βρετάνη
Το μενού έχει κ Ελληνικά νησιά οφ κορς τον Αύγουστο

Μόνο η 28η Οκτωβρίου μου μένει κ δε μπορώ να σκεφτώ ακόμα μέρος... 3ήμερο ή 4ήμερο θα είναι πάντως...
Update στο update:

Λοιπόν φέτος παρατηρήθηκε μια ελαφρά αλλαγή σχεδίων (πέραν της Βαρκελώνης η οποία πραγματοποιήθηκε κανονικά). Έτσι το πρόγραμμα -προς το παρόν- έχει ως εξής:

1) 4 μέρες μόνο ακτή Αμάλφι με διαμονή Αμάλφι και Ποζιτάνο. Τη Νάπολη την αφήνω για άλλη φορά γιατί θέλω να φχαριστηθώ τα ωραία χωριά. Αν προλάβω θα πάω και Κάπρι αλλιώς το αφήνω για όταν πάω Νάπολη. Μάλλον του χρόνου.

2) Το Παρίσι μένει ως έχει -ούτε κίτρινα γιλέκα με αποθαρρύνουν ούτε ΚΛΑΨ η καμένη Νότρ Νταμ που δε πρόλαβα να μπω μέσα τη προηγούμενη φορά που πήγα- και ακολουθεί διαμονή στη Ρεν για επίσκεψη Σαιντ Μαλό και Μον σεν Μισέλ στη Βρετάνη

3) Από Ελληνικά νησιά κλασικά Ίος και ίσως Νάξος

4) Και μόλις έκλεισα ένα τριημεράκι μέσα Δεκέμβρη στο Ίννσμπρουκ (Αυστρία) με τρένο από Μόναχο. Έχω μια τρέλα με τις Χριστουγεννιάτικες αγορές και το γενικό χριστουγεννιάτικο κλίμα που επικρατεί στην Κεντρική Ευρώπη κυρίως. Ελπίζω να δω και χιόνι όπως είδα Ελβετία τις δύο προηγούμενες χρονιές!!

Μακάρι να τα πραγματοποιήσω γιατί, δε ξέρω, με έχει πιάσει ένα άγχος φέτος. 28η Οκτωβρίου πάντως δε το βλέπω να πάω πουθενά τελικά..
 
Last edited:

Vicks

Member
Μηνύματα
636
Likes
1.908
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πολύ μου αρέσει αυτό το thread! Μας δίνει και την ευκαιρία να βλέπουμε τι λέγαμε, τι κάναμε, τι δεν κάναμε.
Το πρώτο πεντάμηνο του 2019 λοιπόν -και λέω πεντάμηνο γιατί Μάιο κάθομαι ήσυχη-είχε:
Ιανουάριο Βιέννη και Ντίσελντορφ (σημ. μένω Γερμανία)
Φεβρουάριο Αμβούργο, πρώτη φορά, μου άρεσε πολύ, όπως και ο βορράς γενικότερα
Μάρτιο Βερολίνο (έρωτας!) και πατρίδα (Αθήνα)
Απρίλιο Νέα Υόρκη-Ουάσιγκτον
Ακολουθούν καλοκαιρινές διακοπές Ελλάδα αλλά δεν ξέρω ακόμα πού και τριήμερο 28ης Οκτωβρίου στην Κοπεγχάγη. Δεν παραιτούμαι, αν και οι παρέες δεν προθυμοποιούνται, από το όνειρο της Ισλανδίας!
 

mysteredgar

Member
Μηνύματα
319
Likes
1.127
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Προς το παρόν τον Φεβρουαριο Βηρυτό και μία βόλτα από Άμστερνταμ, Παρίσι και στη συνέχεια εκτός απροόπτου ελπίζω για Υπερσιβηρικό (διαμέσω Μογγολίας και κατάληξη Πεκίνο) τον Σεπτέμβριο. Λογικά θα υπάρξει και καμία έκπληξη κατα τη διάρκεια της χρονιά ή τουλάχιστον το εύχομαι.
Ωραία είναι να βλέπεις τα πλάνα και μετά να κλαις για τα ταξίδια που δεν έκανες και να γελάς με αυτά που τελικά θα κάνεις. Και εμένα δεν μου βγήκε τίποτα από αυτά που είχα προγραμματισμένα στην αρχή της χρονιας. Η Βυρητός ακυρώθηκε στο αεροδρόμιο τελευταία στιγμή, αφου η κολλητή είχε θέμα με το διαβατήριο και η μπάλα πήρε και το Αμστερνταμ αφού η πτήση ήταν από Βηρυτό. Κανάς μήνας άδεια για Υπερσιβηρικό δεν παίζει. Οπότε πλέον, έχω κλεισμένα εισιτήρια εκτός απροόπτου για Μαρακές, Βιετνάμ και Καμπότζη.
 

Italitsa

Member
Μηνύματα
840
Likes
915
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πραγματικά έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τι προγραμμάτιζες να κάνεις και τι κάνεις τελικά.. Και εγώ είχα αλλαγή σχεδίων και ενώ η Ρώμη μου έγινε κανονικά (αυτό θα έλειπε!!), η Κρακοβία και ο γύρος Σλοβακίας θα πρέπει να περιμένουν δυστυχώς για κάποια άλλη στιγμή. Τουλάχιστον έχω έτοιμο το πρόγραμμα για όταν προκύψει.
Μας "κατέστρεψαν" οι καλοκαιρινές διακοπές που για πρώτη φορά στα χρονικά θα είναι 2 βδομάδες στο εξωτερικό (συγκεκριμένα 6 μέρες Μαγιόρκα και 8 γύρος Ανδαλουσίας) και έτσι πατήσαμε λίγο φρένο στις ανοιξιάτικες αποδράσεις γιατί δεν βγαίνει το μάμαλο.
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μια ανοιξιάτικη αποδρασούλα την κάναμε το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου μέχρι τα χωριά γύρω από την Ευηνολίμνη που περάσαμε φανταστικά και ήταν απόδραση πραγματικής ξεκούρασης.
Σκέψεις για τα Χριστούγεννα είναι ο συνδυασμός Λονδίνο-Παρίσι, με το Παρίσι να το επισκέπτομαι για πρώτη φορά καθώς έχω ένα θέμα με τους Γάλλους και τόσα χρόνια δεν σκεφτόμουν καν να ξαναπατήσω το πόδι μου στη Γαλλία και το Λονδίνο για 2η φορά καθώς θεωρώ υποχρέωσή μου 1ον να περάσω καλά αυτή τη φορά και 2ον να το δω στολισμένο!!
Ενδιάμεσα ελπίζω να μας κάτσει το ταξιδάκι που αναβλήθηκε ή και κάτι άλλο!!
 

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.831
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ουφ....εγω κοιτουσα το καλοκαιρι για fuerteventura αλλα πεφτει πολυ ακριβα τελικα
τελικα ενα τριημερο θα παω Αυστρια να γιορτασουμε τα 10 χρονια γαμου, το καλοκαιρι παλι Αυστρια (σε 2 διαφορετικα μερη ομως) και κλεισαμε για χριστουγεννα πρωτοχρονια...παλι Αυστρια

τελικα αυτη η χωρα εγινε δευτερο σπιτι....(παντως οφειλω να ομολογησω οτι το πασχα την προδωσα και πηγαμε Ελβετια)


ισως και για κανα 3μερο πεταχτουμε ελλαδα αν βολεψει καμια μερα αδεια και τα αεροπορικα δεν ειναι στον θεο


δυστυχως οσο και να το ψαχνω για κατι πιο μακρινο (αεροπορικως) το κοστος ανεβαινει παρα πολυ..(για 4 ατομα πλεον)...
επισης για λογους υγειας πρεπει να αποφευγω την πολυ εκθεση στον ηλιο....ετσι δεν μου κανει και τοσο κεφι οι κλασικες καλοκαιρινες διακοπες...οποτε....
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.076
Likes
2.492
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Μας "κατέστρεψαν" οι καλοκαιρινές διακοπές που για πρώτη φορά στα χρονικά θα είναι 2 βδομάδες στο εξωτερικό (συγκεκριμένα 6 μέρες Μαγιόρκα και 8 γύρος Ανδαλουσίας)
Σε παρακαλώ όταν γυρίσεις με το καλό από Ανδαλουσία πες μας αν παλεύεται η ζέστη γιατί θέλω κι εγώ να πάω -αναγκαστικά Αύγουστο γιατί τότε μπορώ να πάρω πολλές μέρες άδεια- αλλά διστάζω με αυτά που διαβάζω περί ανυπόφορου καύσωνα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.532
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom