piccolo_mondo
Member
Αυτην την στιγμη ανακοινωνει ο πρωθυπουργος "Εκλογες στις 21 Μαΐου"
(ανοιξα τηλεοραση πρωινη ωρα μετα απο 20 χρονια... i swear!)
Παω να κλεισω 2ημερο περισυλλογης στον Σαρωνικο πριν ψηφισω, αφου κλεινουν τα σχολεια 4ημερο. Ολε!Αυτην την στιγμη ανακοινωνει ο πρωθυπουργος "Εκλογες στις 21 Μαΐου"
Ωωω, μα δεν το σκεφτηκαν καλα!Παω να κλεισω 2ημερο περισυλλογης στον Σαρωνικο πριν ψηφισω, αφου κλεινουν τα σχολεια 4ημερο. Ολε!
Παω να ακυρωσω, εχουμε εξεταστικη περιοδο σε μια βδομαδα. Shit!
Καλα το σκεφτηκαν. +2 μερες για διαβασμα ειναι μια χαρα.Ωωω, μα δεν το σκεφτηκαν καλα!
(εγω που αρχισα να ψαχνω στο google ποια σχολεια κλεινουν και γιατι..; βρηκα απαντησεις βεβαια!)
Μια στιγμη. Δεν εχει παει ακομη στην Προεδρο της Δημοκρατιας, δεν εχει γινει κλεισιμο της Βουλης λογω παρελευσης της 4ετιας, δεν ειναι βεβαιο οτι σε εναν μηνα ακριβως θα προκυψει μειζον σοβαρο εθνικο ζητημα για να γινουν προωρες εκλογες απο 21 Μαιου.Αυτην την στιγμη ανακοινωνει ο πρωθυπουργος "Εκλογες στις 21 Μαΐου"
OK, εσύ μην κλείσεις εισιτήρια για την εκλογική άδεια τότε. Εγώ έκλεισαΜια στιγμη. Δεν εχει παει ακομη στην Προεδρο της Δημοκρατιας, δεν εχει γινει κλεισιμο της Βουλης λογω παρελευσης της 4ετιας, δεν ειναι βεβαιο οτι σε εναν μηνα ακριβως θα προκυψει μειζον σοβαρο εθνικο ζητημα για να γινουν προωρες εκλογες απο 21 Μαιου.
Εγω θα ημουν επιφυλακτικη. Δεν εχει τηρηθει καμια θεσμικη διαδικασια. Μονο μια τηλεοπτικη ανακοινωση, που θεσμικα δεν εχει ισχυ.
Ποια εκλογικη αδεια. Εγω δεν ειμαι ετεροδημοτισσα,,εδω ψηφιζωOK, εσύ μην κλείσεις εισιτήρια για την εκλογική άδεια τότε. Εγώ έκλεισα![]()
Αυτο με τα ταξίδια με μωρό ακούγονται ενδιαφέροντα και αρκετα δελεαστικά....περιμένουμε τις εντυπώσεις σου !Με δεδομένο ότι πλέον ταξιδεύουμε τρεις αντί για δυο, έχοντας ένα βρέφος λίγων μόνο ημερών, Σεπτέμβριος Ντουμπρόβνικ και γιορτές Ταλίν ή και Ιρλανδία!
Ανοίγεται καινούργιος κόσμος για εμάς στα ταξίδια πλέον! Θα ανοίξω σχετικό topic, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το ταξίδι στο Ντουμπρόβνικ! Νομίζω θα έχει ενδιαφέρονΑυτο με τα ταξίδια με μωρό ακούγονται ενδιαφέροντα και αρκετα δελεαστικά....περιμένουμε τις εντυπώσεις σου !