2025 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

annoula

Member
Λοιπόν μέχρι στιγμής κάναμε όντως ΗΑΕ, Μπαγκλαντές, Ινδία, Ιαπωνία, Καναδά, ΗΠΑ με Αλάσκα συν Washington-Idaho-Wyoming-Montana-South Dakota-New Orleans, έκανα ωραία πράγματα στο Περού, είναι σίγουρες Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα και ΚΑστελλόριζο, ίσως με ολίγον από Τουρκία, ίιιισως και λίγες μέρες Φλώρινα και Βόρεια Μακεδονία.
Επιεικώς σούπερ!!!!

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ιανουαριο θα παιξει ενα 4ημερο Μπανσκο. Τελικα κλειστηκε το ταξιδι στη Νορβηγια που ονειρευομαι χρονια! 14 μερες Νορβηγια (που θα σπασει σε 1 βδομαδα νοτια fjords κ 1 βδομαδα σε Σενια και Λοφοτεν) και μαζι 1 μερα Κοπεγχαγη και 2 Στοκχολμη τον Αυγουστο. Ας ειναι καλα το παρεακι μας που ταξιδευουμε τα τελευταια χρονια μαζι κ θα μοιραστουμε ολα τα εξοδα διαμονης/campervan και αυτοκινητου. Αλλιως δεν εβγαινε!
Κλειστηκε επισης κ ενα 4ημερο Ιορδανια τον Απρίλη και ενα 5ημερο Γκραν Καναρια για Μάιο.
Ξετιναξα τα μιλια φετος!:xalara:
Τελικα αλλαξαν λιγο τα σχεδια. Δεν εγιναν :
- 4ημερο Μπανσκο
- 5ημερο Γκαν Καναρια (λογω ακυρωσης Aegean)

Εγιναν ομως :
- 1 βδομαδα σε Αμπου Νταμπι - Ντουμπαι τον Μαρτη (2η φορα)
- 5 μερες Ιορδανια τον Απριλη (2η φορα)

Και προσεχως :
- 17 μερες Σκανδιναβια (Αυγουστο)
- 5 μερες Κυλληνη (Σεπτεμβρη)
- 4 μερες Λονδινο (Νοεμβρη - 5η φορα)

Δυσκολο να παιξει κατι αλλο για φετος αλλα παραπονο δεν εχω!

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Ιανουάριος - 1 εβδομάδα Ζάγκρεμπ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ
τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου - Debrecen για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Καλλιτεχνικού Πατινάζ
Μάρτιος - 1 εβδομάδα Βοστώνη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ
Απρίλιος - 10 ημέρες island hopping στα νησιά του Αργοσαρωνικού
Μάϊος - 1 εβδομάδα Λανθαρότε
Ιούνιος - 1 εβδομάδα Θάσος
Ιούλιος - 2 εβδομάδες Γεωργία
Αύγουστος - 1 εβδομάδα Θεσσαλονίκη
Σεπτέμβριος - 20 μέρες Γεωργία
Οκτώβριος - 1 εβδομάδα Ρώμη και 10 μέρες οικογενειακό island hopping στα νησιά του Αργοσαρωνικού
Νοέμβριος - 3 μέρες Θεσσαλονίκη και 5 μέρες Χαλκιδική
Δεκέμβριος - 1 εβδομάδα Βενετία

alma

Member
Ιούλιος - 2 εβδομάδες Γεωργία
Αύγουστος - 1 εβδομάδα Θεσσαλονίκη
Σεπτέμβριος - 20 μέρες Γεωργία
Είσαι κ εσύ φαν της Γεωργίας,ε;
Κάνεις ένα διάλειμμα για συμπρωτεύουσα κ μετά ξανά προς Γεωργία τραβάς...

Nikolchh

Member
Καλημερα!!!
Είμαστε 4 άτομα (ζευγάρι και οι γονεις μου) και θέλουμε να πάμε για Χριστούγεννα σε ενα μέρος που να συνδυάζει ωραις χριστογεννιατικη Ατμόσφαιρα και πραγματα να δουμε σε συνδυασμό με ιαματικά λουτρά ή σπα. Ειμαστε ανάμεσα στην Βουδαπέστη και την Πράγα. Ποια είναι η άποψη σας ανάμεσα στα δύο μέρη ετσι ώστε να περάσουμε όμορφα χωρίς να ταλαιπωρηθουμε καθώς θα ειναι και οι γονεις.

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Είσαι κ εσύ φαν της Γεωργίας,ε;
Κάνεις ένα διάλειμμα για συμπρωτεύουσα κ μετά ξανά προς Γεωργία τραβάς...
Ναι, είμαι φαν. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα χώρα με πολλά αξιοθέατα και υπέροχη φύση. Επίσης από την μεριά της μητέρας μου η οικογένεια έμενε στην Γεωργία προ διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης, οπότε πηγαίνουμε στο χωριό.

alma

Member
Ναι, είμαι φαν. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα χώρα με πολλά αξιοθέατα και υπέροχη φύση. Επίσης από την μεριά της μητέρας μου η οικογένεια έμενε στην Γεωργία προ διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης, οπότε πηγαίνουμε στο χωριό.
Πολύ υποτιμημένο μέρος, πανέμορφη χώρα. Μου άρεσαν η πρωτεύουσα, τα μοναστήρια, τα βουνά, η φύση...

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλημερα!!!
Είμαστε 4 άτομα (ζευγάρι και οι γονεις μου) και θέλουμε να πάμε για Χριστούγεννα σε ενα μέρος που να συνδυάζει ωραις χριστογεννιατικη Ατμόσφαιρα και πραγματα να δουμε σε συνδυασμό με ιαματικά λουτρά ή σπα. Ειμαστε ανάμεσα στην Βουδαπέστη και την Πράγα. Ποια είναι η άποψη σας ανάμεσα στα δύο μέρη ετσι ώστε να περάσουμε όμορφα χωρίς να ταλαιπωρηθουμε καθώς θα ειναι και οι γονεις.
και οι δύο είναι υπέροχες αλλά ετοιμαστείτε για ορδές.

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Πολύ υποτιμημένο μέρος, πανέμορφη χώρα. Μου άρεσαν η πρωτεύουσα, τα μοναστήρια, τα βουνά, η φύση...
Τα μοναστήρια είναι όντως υπέροχα. Είμαι και πολύ του θρησκευτικού τουρισμού, οπότε ενθουσιάστηκα. Πήρα και ένα βιβλίο για εκκλησίες και μοναστήρια στην Γεωργία που μου έδωσε πολλές ιδέες για επόμενα ταξίδια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.113
Μέλη
39.868
Νεότερο μέλος
angel1995

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom