2025 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

paefstra

Member
ναι τα μερη που εβαλα τα εχω σκεφτει σαν διανυκτερευσεις αλλα πχ 1 βραδυ αλλα 2-3-4 κλπ και για κλεισιμο κανα 2 βραδυα Παρισι να το ξαναθυμηθω.. για ημερισιες ειδα οτι εχει αρκετα μερη.. ενοικιαση αυτοκινητου εχουμε πληροφοριες καμια αξιοπιστη εταιρια ??
Για μενα δεν χρειαζονται ολα διανυκτερευση. Με 2 βασεις, στη Ρουεν και στη Ναντη η τη Ρεν , βγαινουν ολα. Βεβαια εσεις ξερετε. Κι εμεις το κλεισαμε με διανυκτερευση στο Παρισι. Ταξιδαρα. Με συγκοινωνιες, οποτε δεν ξερω απο αυτοκινητα.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
δεν έχω κλείσει απλά το σκέφτομαι και θα ήθελα γνώμες ( δεν βρήκα κάποιο θέμα σε αυτά τα μέρη και με παραξένεψε.)

σκέφτομαι για 8-20 αυγούστου για νορμανδία - βρετάνη . ( ρουεν - χονφλερ- ντιναν- σεντ μαλο κλπ)

έχεις κανείς καμιά άποψη για αυτά τα μέρη ?? σκέφτομαι πρώτη φορά να νοικιάσω αμάξι στο εξωτερικό για να το ''χαρούμε΄΄ παραπάνω
Δοκίμασε να γράψεις στην αναζήτηση τα μέρη με αγγλικούς χαρακτήρες και θα βρεις πληροφορίες για όλα.

Ειδικά αν είστε με αμάξι θα έβαζα σίγουρα και λίγο Loire, συγκεκριμένα την πόλη Blois (κι αν υπάρχει χρόνος) με επίσκεψη στο κάστρο Chambord. Από Bretagne θα έβαζα σίγουρα μέσα και την Fougères έστω σαν πέρασμα.

Θα άφηνα έξω το Saint malo γιατί πιστεύω ότι είναι χάλια. Προσωπική άποψη προφανώς.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
δεν έχω κλείσει απλά το σκέφτομαι και θα ήθελα γνώμες ( δεν βρήκα κάποιο θέμα σε αυτά τα μέρη και με παραξένεψε.)

σκέφτομαι για 8-20 αυγούστου για νορμανδία - βρετάνη . ( ρουεν - χονφλερ- ντιναν- σεντ μαλο κλπ)

έχεις κανείς καμιά άποψη για αυτά τα μέρη ?? σκέφτομαι πρώτη φορά να νοικιάσω αμάξι στο εξωτερικό για να το ''χαρούμε΄΄ παραπάνω
Τα έκανα αρχές Σεπτέμβρη πέρσι και ήταν φανταστικά! Με αυτοκίνητο..

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Λοιπόν, είπα να κάνω έναν απολογισμό του πρώτου εξαμήνου του χρόνου.
Όλα τα σχέδια που είχαν καταστρωθεί πραγματοποιήθηκαν μια χαρά.
Το 2025 με βρήκε στη Νάπολη και ακολούθησαν Βελιγράδι, Βερολίνο, Κύπρος και Τυνησία. Στο εσωτερικό, δύο επισκέψεις στην ορεινή Κορινθία (συμπεριλαμβανομένου Πάσχα στο χωριό), Ναύπλιο και Επίδαυρος.
Έπονται τα καλοκαιρινά σχέδια του επόμενου διμήνου, ήτοι πάλι ορεινή Κορινθία, ολίγη Γερμανία, Νάξος και Σχοινούσα. Καλά να είμαστε να ταξιδεύουμε!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Λοιπόν το πλάνο λέει: ΗΑΕ, Μπαγκλαντές, ΒΑ Ινδία, Ιαπωνία, Καναδά, ΗΠΑ με Αλάσκα, μπόλικη υποσαχάρια Αφρική, ίιιισως κι ένα Βιετνάμ, σίγουρα Ισπανία.
Λοιπόν μέχρι στιγμής κάναμε όντως ΗΑΕ, Μπαγκλαντές, Ινδία, Ιαπωνία, Καναδά, ΗΠΑ με Αλάσκα συν Washington-Idaho-Wyoming-Montana-South Dakota-New Orleans, έκανα ωραία πράγματα στο Περού, είναι σίγουρες Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα και ΚΑστελλόριζο, ίσως με ολίγον από Τουρκία, ίιιισως και λίγες μέρες Φλώρινα και Βόρεια Μακεδονία.

Last edited:

Evi_Stav

Member
Σιγά σιγά αρχίζουν να πλαναρονται τα πρώτα ταξίδια του 2025 (είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα μαζέψω λεφτά αυτόν τον χρόνο αλλά δεν το βλέπω :bleh:)

Αρχικά:
- Αύριο φεύγω επαγγελματικό ταξίδι Μαδρίτη (θα κάτσουμε 5 μέρες, δουλεύουμε τις 3, οπότε πιστεύω θα προλάβουμε να δούμε 2 πράγματα)
- Φλεβάρη επαγγελματικός ταξίδι Τίρανα

Μετά:
- Πάσχα μένουμε Ελλάδα! Έχω κάνει μια κράτηση Πήλιο και μια Καστοριά..θα δούμε που θα καταλήξουμε!
- Καλοκαίρι σκεφτόμαστε είτε Κούβα είτε Μπαλί

Για να δούμε τι εμπειρίες και αναμνήσεις θα μας φέρει και αυτή η χρονιά 😎
Γελάω με τα παραπάνω 🤣

Τα μόνα που έγιναν όντως είναι τα δύο επαγγελματικά ταξίδια! Βέβαια, στα επαγγελματικά, προστέθηκε και ένα ακόμα 4ημερο στη Σαρδηνία!

Πάσχα Ελλάδα ΔΕΝ μείναμε! Που να μείνουμε με αυτές τις τιμές στην Ελλάδα πλέον; Πήγαμε Γεωργία και ήταν και φανταστικά και πολύ πιο οικονομικα 😁

Καλοκαίρι πλέον πάμε Ταϊλάνδη σε ένα μήνα 🥰

Και επειδή με ξέρω, και δεν θα βράσω Ιουλιο στη Αθήνα, σίγουρα θα παίξει και κάποιο τριημερακι!

annoula

Member
Λοιπόν μέχρι στιγμής κάναμε όντως ΗΑΕ, Μπαγκλαντές, Ινδία, Ιαπωνία, Καναδά, ΗΠΑ με Αλάσκα συν Washington-Idaho-Wyoming-Montana-South Dakota-New Orleans, έκανα ωραία πράγματα στο Περού, είναι σίγουρες Ζάμπια-Ζιμπαμπουε-Μποτσουάνα και ΚΑστελλόριζο, ίσως με ολίγον από Τουρκία, ίιιισως και λίγες μέρες Φλώρινα και Βόρεια Μακεδονία.
Επιεικώς σούπερ!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.061
Μέλη
39.816
Νεότερο μέλος
zkallit

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα