About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Τελικά οι Γερμανοί ηταν πολύ σοβαροί χθες, ξερουν και μπάλα, δεν το συζητάμε (ποδοσφαιρομάνα χωρις ειρωνεια), και παρα το γεγονός οτι οι Ισπανοι ξεκινησαν πολύ καλά και θα μπορουσαν να προηγηθουν και με 2-0 δεν το καταφεραν και παραλιγο να το πληρωσουν και να χασουν...

κουτσα στραβά εχουν όλοι ελπιδες και δω .. βλέπω Ισπανία και Γερμανία εκτος εαν η Ιαπωνία καταφερει μια ισοπαλία και ισοβαθμίσουν με Γερμανία, τοτε δεν ξερω τι γινεται ...θα ελεγα κανονικά περνα η Ιαπωνία αλλα δεν ξερω με αυτους τους κανονισμους αν εχουν αλλάξει..

Ναι και στο τελος τα καταφερνουν οι Γερμανοι και καπως ετσι παιρνεις και το κυπελλο.. θελω να πω οτι κάποια ομάδα μπορει να σερνεται στους ομίλους και μετα ανασταινεται.. σπάνιο αλλα συμβαινει..

Η Ισπανία πριν το ΠΠΚ δεν μου γεμιζε το ματι αλλά μπορει να κάνει πολλά πραγματα.. μου δινει την αισθηση οτι ετσι και δεν ειναι πολυ προσηλωμενος ο αντιπαλος μπορει να ασελγησει πάνω του οπως εγινε με Κοστα Ρικα.. θελει μεγαλη προσοχή .. μεχρι τη μέση εχει μεσο ορο ηλικίας 30+ και απο τη μέση και μπροστά κοντα στα 23, 24 μονο ο Μορατα ξεφευγει ηλικιακά..

μου αρεσει πολύ οταν βαζουν πιτσιρικάδες Pedri, Gavi, αλλά και Μusiala, Moukoko..

Πολύ μπέρδεμα σε αυτο το ΠΠΚ οπου φαινονται ικανοι ολοι η σχεδον ολοι να κερδισουν ολους.. θα εξαιρουσα κανα 2 η 3 ομάδες αλλά ας το αφησω θα τους ματιάσω..

Ο Καναδας χθες ενω ξεκινησε καλά στη συνέχεια κατερρευσε.. κανουν παιδαριωδη λάθη πεσαν και σε εναν τρομερό Κραμαριτσ μεχρι και ο "δικός" μας Λιβάγια, που ειναι σε μεγάλη φορμα, εβαλε γκολ και γυρισε το παιχνιδι.. παμε στο Κροατια Βελγιο ματσαρα do or die... το Μαροκο θα νικησει τον Καναδά;; πω πω χαμος..

Αντε να δουμε και σημερα.. Ελβετία και Ουρουγουάη ειναι ετοιμες για την έκπληξη απέναντι σε Βραζιλία και Πορτογαλία αντιστοιχα ;;; θα χουμε δακρυα και κλάματα;;

Τωρα μολις διαβασα ... δεν παιζει ρολο ως πρωτο κριτηριο για 2 ομαδες που ισοβαθμουν ο μεταξυ τους αγωνας ουτε καν ως δευτερο γιατι πρωτο ειναι η διαφορά τερμάτων μετα η καλύτερη επίθεση και τριτο το μεταξύ τους παιχνίδι.. οποτε ριχνει 5-10 γκολ στην Κοστα Ρικα η Γερμανία και περνα αυτη σε περιπτωση ισοβαθμίας με Ιαπωνία..


ΥΓ α ρε κου@@@ες Γερμανοι πάλι τη γλυτωσατε..
 
Last edited:

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Ελα δεν γινονται αυτα ... αρχίζω να σκέφτομαι πονηρά...

α ρε κου@@@ες Γερμανοι τελικά δεν τη γλυτωσατε... μαλλον κάποιος σας την εφερε που θεωρει οτι καλύτερα το Μαροκο απο την Κροατία.. αλλά αυτες οι συνομωσιοθεωρίες αν εχουν ψηγματα αληθειας τοτε πολλές φορες δεν βγαινουν σε καλό...

2ο συνεχομενο μουντιαλ εκτός απο ομιλους η Γερμανία.. αρχιζω να σας λυπάμαι..
 

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.529
Likes
8.466
Ονειρεμένο Ταξίδι
Άβυσσος
Το έβλεπα σε μπαρ που έδειχνε τα ματς ταυτόχρονα, στο γκολ της Κόστα Ρίκα που άφηνε έξω και Ισπανία και Γερμανία πανηγυρισα σαν να βάλε γκολ η Ελλάδα. Κι έτσι καλά είναι. Ελπίζω οι εκπλήξεις να συνεχιστούν.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.088
Likes
44.923
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Κάθε ήττα/αποκλεισμός της Γερμανίας είναι νίκη για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οι συνομωσιολογίες δίνουν και παίρνουν εδώ και ώρα με συζήτηση περί VAR, με συζήτηση για το αν η Ισπανία έκατσε να χάσει, αλλά και γιατί υποτίθεται ότι υπάρχει κατεύθυνση να μείνουν εκτός όσοι δήλωσαν διαφωνία με τη Fifa, όπως η Δανία και η Γερμανία. Χαζομάρες λέω εγώ και δε πιστεύω λέξη.

Αύριο περισσότερα με απολογισμό της πρώτης φάσης, φαβορί κι απογοητεύσεις.
 

evaT

Member
Μηνύματα
1.553
Likes
12.607
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Να γράψω ότι και γω παρακολουθώ όσο μπορώ περισσότερο, υποστηρίζω φουλ Αργεντινή αλλά δεν την βλέπω να τερματίζει, όμως το κερασάκι στην τούρτα είναι όλες αυτές οι απίθανες ανατροπές.
Θα έλεγα τη Γαλλία για μία εκ των δύο στον τελικό όμως φαίνεται πως ακόμη έχουμε να δούμε πράγματα και θαύματα...

Θέλω να σχολιάσω το προχθεσινό ματς Πολωνία - Αργεντινή. Πραγματικά σουρεάλ το σκηνικό από τα μέσα του β' ημιχρόνου και μετά όπου όλη η κερκίδα είχε πέσει με τα μούτρα στο κινητό να βλέπει την εξέλιξη του άλλου παιχνιδιού. ο πάγκος μία από τα ίδια ενώ οι παίχτες άλλαζαν πασούλες μόνοι τους και οι Πολωνοί καρδιοχτυπούσαν μην τυχόν σκοντάψει κανένας Αργεντίνος και ξαπλωθεί στα χορτάρια μόνος του, ανεκτίμητο!
'Ασε δε τους πανηγυρισμούς αμφότερων μετά τη λήξη.

Χάρηκα πολύ και με την πρόκριση των Γιαπωνέζων χθες.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.335
Likes
14.193
Εντάξει με την Γερμανία αλλά μην την ισοπεδώνουμε τελείως...Και μπάλα έπαιξε παλιά και παικταράδες είχε..Δεν τα έπαιρνε μόνον με το όνομα....
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
546
Likes
4.000
Ονειρεμένο Ταξίδι
Στον χρονο!
Υποστηρικτής της Γερμανίας δεν είμαι αλλά τη συμπαθώ ποδοσφαιρικά. Παίζει παραδοσιακά ωραίο γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Μπουντεσλίγκα είναι το πιο παραγωγικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η Γερμανία είναι η δεύτερη σε γκολ σε Μουντιάλ μετά τη Βραζιλία. Ανά ματς ίσως και η πρώτη. Και αν δεν μετρήσουμε μόνο πρώτες θέσεις αλλά και δεύτερες και τρίτες είναι μάλλον η πιο πετυχημένη εθνική ομάδα του κόσμου.

Πάντως και γω χάρηκα με τη νίκη της Ιαπωνίας. Θα παραφράσω αυτό που είπε ο ψηλός και θα πω κάθε νίκη εναντίον του τικι τάκα είναι νίκη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Έχει κουράσει το τικι τάκα. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε πασουλές στη περιοχή του κέντρου χωρίς νόημα. Και αν είναι γρήγορο και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να περάσουν τις κάθετες εντάξει αλλά έτσι όπως παίζει η Ισπανία είναι κουραστικό. Μακάρι να το πάρει ομάδα που δεν παίζει αυτό το βαρετό τικι τάκα. Κούρασε...
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.593
Likes
9.769
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand
Εντάξει με την Γερμανία αλλά μην την ισοπεδώνουμε τελείως...Και μπάλα έπαιξε παλιά και παικταράδες είχε..Δεν τα έπαιρνε μόνον με το όνομα....
Νομίζω ότι το σκοτεινό παρελθόν της Γερμανίας την κάνει μισητή και όχι η ίδια η τωρινή ομάδα..

Ο αμφιλεγόμενος τρόπος που το πήραν το '54 με τις υπόψιες ντόπινγκ απέναντι σε αυτή την Ουγγαρία, το εγκληματικό τάκλιν του Σουμάχερ στον Μπατιστόν το '82, το ανύπαρκτο πέναλτι του τελικού του '90, το γκολ ένα μέτρο μέσα του Λάμπαρντ το 2010..

Χθες νομίζω οι Ισπανοί πιο πολύ επέλεξαν να μη περάσει η Γερμανία μετά που έμαθαν το 4-2 των Γερμανών, παρά να διαλέξουν αντίπαλο. Μπορει και οχι, έτσι μου φάνηκε εμένα.
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.356
Likes
6.701
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Happy Slam, AO
Μέσα ή έξω η μπάλα;
Σκεφτείτε τι θα απαντήσετε ή τι θα απαντούσατε αν η γραμμή δεν ήταν του άουτ αλλά η γραμμή του τέρματος

Screenshot_20221202_080555.jpg Screenshot_20221202_134710.jpg
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.589
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom