All inclusive διακοπές για οικογένειες με παιδιά

VACH

Member
Μηνύματα
152
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Ας γράψω εδώ κι ένα followup για πέρυσι το καλοκαίρι: Aldemar, Σκαφιδιά, all incl., 2 γονείς με δυο μπόμπιρες 2,5 ετών και 4 μηνών. Περάσαμε υπέροχα, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, πολύ περιποιημένες, καταπράσινες, τεράστιες, ολοκαίνουριες παιδικές χαρές, πολύ καθαρές πισίνες, φαγητό με τεράστια ποικιλία, ούτε μύγα ούτε πετούμενο, πολλά εστιατόρια και τα πάντα κυριολεκτικά σε επιλογές. Μας έδωσαν έξτρα καρότσι για τον μεγάλο μας γιο, γιατί πραγματικά το ήθελε το περπάτημά του, αν και όλα ήταν προσβάσιμα.

Τα μείον: Κλείσαμε το πιο ακριβό είδος δωματίου με θέα θάλασσα και χωρίς πισίνα λόγω ασφάλειας, ήταν όμως πρώτη θέση όντως στη θάλασσα και μπροστά στην κεντρική πισίνα με όλες τις δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να έχει ακόμα και το μεσημέρι φασαρία. Μας άλλαξαν το δωμάτιο σε ένα ήσυχο, στην πίσω πλευρά, με ιδιωτική πισίνα, μεγάλη, πεντακάθαρη. Λίγο χαμηλοτάβανο το δωμάτιο, αλλά η πισίνα αποζημίωνε.

Νομίζω για all incl. ήταν ό,τι πιο ποιοτικό στην κατηγορία αυτή θα μπορούσαμε να έχουμε κλείσει! Αν θα ξαναπήγαινα all incl., πιθανόν όχι γιατί ενώ ξεκουραστήκαμε, κάποια στιγμή βαρεθήκαμε και το φαγητό του μπουφέ και το περιβάλλον που είναι λίγο αποστειρωμένο όσο να πεις, όπως και τη μαζική κατάσταση ψυχαγωγίας με τα γκρουπ των Ιταλών. Η θάλασσά του είναι παραπάνω από καλή, αλλά με τόσες πισίνες ε εμείς τελικά τις προτιμήσαμε!
 

KARANIOS

Member
Μηνύματα
18
Likes
6
πολύ ενδιαφέρον θέμα που όποιος μπορεί καταγράφει κάτι για να μπούμε στο κλίμα....
 

Axilleas Anton

New Member
Μηνύματα
1
Likes
3
Αν μπορείτε να προτείνετε κάποιο
ξενοδοχείο μπροστά σε παραλία (με αμμουδιά) για οικογένεια με μικρά παιδιά, στη Χαλκιδική.
Μια πολύ καλή επιλογή (αν και λίγο πιο τσιμπημένο στην τιμή) είναι το Kassandra Palace Hotel & Spa,
το επισκεφθήκαμε φέτος και περάσαμε πολύ ωραία! Εντάξει σε γενικές γραμμές η Κρυοπηγή είναι αρκετά ήσυχη περιοχή (ίσως υπερβολικά ήσυχη κάποιες φορές) αλλά οτι πρέπει για οικογένειες! Έχει κάποια καλά πακετάκια το mazi travel που βγαίνουν λίγο φθηνότερα από booking.

Σίγουρα υπάρχουν και φθηνότερες επιλογές αλλά είχα πολύ καλή εμπειρία με το συγκεκριμένο και νομίζω αξίζει τα λεφτά του!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.613
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
Τonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom